ANkarada yaşayanlar acilsss

Ankara'da o fiyata biraz zor diyorum.
Ya alacağınız ev eski olur ya da çevre olarak temkinden uzak bir yer olur.
Benim için oturulacak muhit, akşam kadınların tek başına rahatlıkla gezebildiği muhittir.
Ankara'da yaşayanlar bunu bilirler.
Çünkü burada çoğu semtte bir kadının özgürce dolaşması imkansıza yakındır.

sincan eryaman etimesgut taraflarına gelirseniz her gün trafikte cinnet geçirirsiniz. hem trafik problemi hem trafiktekiler çok ilginç çünkü :))))

Ankarada uygun kiraları hem Eryamanda gördümama satılık ev fiyatlarını bilmiyorum. Yani yaşanılcak iyi bir yer olarak en uygun yer orası bence. Keçiören, Sincanda falan muhtemelen vardır ama ordaki kesim çok nasıl desem, alışılmışın dışında. Yani erkek arkadaşım 1 sene Keçiörende futbol oynamıştı hergün silah sesi, kavga sesi duydugunu söylüyordu.

Gölbaşı toki de oturuyorum kızılaya 45 dk filan çok güzel bi yerleşim yeri. Bi araştırın isterseniz. Toki olduğu için geri ödemeli 150 bine filan evler bulabilirsinz

170 bine aydinlikevlerdende ev bulabilirsiniz. Çokta güzeldir oralar ayrıca Eryaman Batıkent düşünürseniz gerçekten sessiz sakin çok güzeldir sıkı bi arastrmayla çok güzel evler bulabilirsiniz

Arkadaslar batikentten bahsetmis ben simdi keciorendeyim ama gercekten batikent guzel semt ulasim heryere kolay zaten hep site olarak evler ama 25 senelik binalr bile en az 200 yinede imkansiz degill araştırıp bulabilirsinizz ben mecbur tasindimm imkan olsa ilk tasinacagim yerr

O bütçeye batıkent çayyolu incek ümitköy çukurambar ve balgata hiç bakmayın derim ben. Kültürel açıdan çok yoz olmayan ama birazda uygun derseniz sanırım o şartlarda uygun yer eryaman. Hacettepe odtü öğrencileri genelde o semttedir. Ben yıllarca batıkentte oturdum ailem hala orda yaşanılası yerlerin başında gelir. Sokakta it kopuk değil elinde köpeğiyle dolaşan teyzeler olur genelde. Bide atlantis Yakınında meydan gibi yerler açılmış şimdi hertürlü pub, cafe vs sosyal hayt daha da canlanmış. Fiyatlar 300-350binden başlıyor genelde. Değermi değer. Bütçeyi zorlayıp buralara bakmanız tavsiyem. Yok olmuyosa eryaman biraz daha uygundur.

Sincanı neden bu kadar dip yaptınız ki ben çok seviyorum Sincanı.. Canım Etimesgut uzak belki ama 170 bin gibi fiyata çok güzel geniş yalıtımı olan ev bulursun rahatlıkla .. Giriş kat 140 metrekare çift banyolu evi 87 ye aldık 2 yıl önce.

konu sahibinin sanırım tayin olduğu okula yakın biyer istiyor.Batıkent Eryaman sıncan ona uzak olur..aydınlıkevler Keçiören tarafındn bakmalı yakın biyer ıstıyorsa..

X