ANkarada yaşayanlar acilsss

Balismira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
218
112
Kızlar kısaca anlatayım Doğuda gorev yapıyorduk tayinimiz cikti esimin gorev yeri Beştepe ve her yere servisi var benim gorev yerim aydınlık evlerin arka taraflarında Gunes evler var orada simdi biz baktık kiracilik zor kredi çekip 170 binlik falan bi ev alalım diyoruz bize bu fiyata ev bulabileceğimiz Yaşanılacak bi semt onerirmisiniz Gidiş Gelişimi de düşünerek Ankaralı degilim hic fikrim yok ;(

Çoğu yerde o fiyata ev bulunurr tabi nasil bi ev istediginize bagli endise etmeyon Eşinizin işine yakin olan iki semti gezin evlere bakin ona gore karar verirsiniz keciorende bu fiyata sifir ev bulmak daha kolayy

ben de aynı durumdayım.
konuyu takip edeyim de faydalanayım.
hürriyet emlak'tan baktım ben evlere siz de bir göz atın isterseniz.

Eryaman, sincan falan gibi uzaaaaaaaak yerlerde bulabilirsiniz ama yol sizin için bir işkence olabilir. Hadi Eryaman en azından güzeldir ama Sincan'dan aman aman uzak durun. Bir de Keçiören var, geçen bir arkadaşım yeni binadaki evini 150ye satıyordu. Ama sorun şu ki, bu yeni binalar keçiören merkez de değil, yeni yapılanmış yerler. Çevreniz müthiş donanımlı olmayabilir, harika komşularınız olmayabilir. Ama ulaşım için sabah kitlenen Keçiören köprüsünü saymazsak pek mesafeleriniz uzak sayılmaz. Ha bi de arabanız var mı? Evin alınacağı yerden hangi Hat egolar geçiyor bakmak gerek. Bir de Toki konutları var Pursaklar tarafında ama eşimin dediğine göre görüntüye kanmamak gerek, binbir türlü iş dönüyormuş oralarda.

aşk olsun ben sincandayım güzel yer emme ulaşımı ve kafa dengim yok konu sahibi neden 170bin birazdaha uygun fiyat vardır

Ben yaşayamam kendi adıma elvankentte kv oturuyor oraya gidince camdan sarkan komşular mı ararsın merdivende çekirdek çitleyenler mi sağı solu yakan bebeler mi dedikodu zaten gırla, banka blokları tarafı belki dicem de orası 170i aşar

keçiören tarafında eski binalarda aradığınız fiyata bulabilirsiniz. lüks vb düşkünü değilseniz fena bir semt değildir. bir üye eryaman demiş ama malesef oradaki binaların neredeyse tümü yeni sayılır ve fiyatlar ulaşımın kolaylaşması ile arttı. ayrıca eryaman sizin çalışacağınız yere çok uzak, keçiören nispeten daha yakın. aydınlıkevlerde de ortalama 200 250 civarı keçiörene oranla daha yeni evlerde oturabilirsiniz ama o semtte giderek bozulmaya başladı. yenimahalle merkez iyidir ama fiyatlar aşağı yukarı 200 civarında onlarda eski binalar.... yeni binalar malesef semtfarketmeksizin 300 civarı başlıyor... batıkent iyidir, sakin sessiz ve kavga gürültü azdır. bir üye keçiörende 150 sıfır ev demiş ama büyük ihtimal keçiörenin daha uzak mahalleleridir bahsettiği yerler kv keçiörende oturuyor merkez sayılır yeni evler 400 den başlıyor metro ile arttı fiyatlar. bir üye sitelermamak demiş valla sitelerde daha çok siteler esnafının yanında çalışanlar oturuyor çok da iyi dğil, mamak iyi değildir genel olarak oturanlar alınmasın ama malesef genel olarak durum bu bir de orada ulaşım sorunu var. sincan çok çok uzak ve bambaşka bir kültürü var ben oturmak istemem. ben yenimahallede oturuyorum biraz daha açılabilirsiniz eski evleri bile güzeldir ama yeni binalar malesef çok pahalı.... Dilerim güzel sonuçlar alırsınız. Yeni ev baktık sayılır her semtten kaın biraderim de şimdi ev bakıyor oradan biliyorum. uzun zamandır da Ankarada yaşıyorum. yardımcı olabileceğim herhangi bir konuda ulaşabilirsiniz özelden.,,

Son düzenleme:
Mamaktan 140 a yeni bina 3-1 bir daire Alıp bir de araba alırsanız hem merkeze yakınlık acısından rahat edersiniz hem de Şincan gibi uzak bir yere girmezsiniz

bence almadan evvel ankarayı bir tanıyın sonra kafanıza göre alırsınız. bilmediğiniz bir şehirde ev almak kumar oynamak gibi.

Mamak merkeze daha yakındır ordan bakın bari. Çankaya tarafları isterseniz keklik akpınar gibi yerlere bakabilirsiniz. Hatta 90 metrekare falan yeter derseniz dikmen in aşağılarında da var o fiyata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…