Ankara'da Yaşayan Fıstıklarım Gelin Sohbet Edelim :)

bende ankarada oturuyirum konusmak tanosmak isterim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin :) var da bir toplanamadık malesef..

hoşgeldin :) neresinde oturuyorsun,ne yapıyorsun biraz tanıtırmısın kendini..

hosbuldum :) dogukentte oturuyorum. unıversıte bıtırmeye calısıyorum. işi de bıraktım ohh yani :)
21 yasındayım ismim gülen . Ankara'lıyım bıde , boyle ıste :)

hoşgeldin :) var da bir toplanamadık malesef..

hoşgeldin :) neresinde oturuyorsun,ne yapıyorsun biraz tanıtırmısın kendini..

hosbuldum.batikentteyim.ogretmenim ozel okulda.daha dogrusu oyleydim bu sene izinliyim kizimdsn dolayi...

hosbuldum.batikentteyim.ogretmenim ozel okulda.daha dogrusu oyleydim bu sene izinliyim kizimdsn dolayi...

Allah bağışlasın.bende bebek düşünüorum.o nedenle şu anda kilo verme sürecindeyim.

Siyah noktalara limon suyu
LıMON, yağlı ciltler için ideal bir temizleyicidir. Çünkü limonun cildi sıkılaştırıcı bir etkisi vardır. Tarifini verdiğimiz yüz losyonu, yüzdeki siyah nokta ve sivilcelere karşı en ideal losyondur. Bunun için yarım çay bardağı limon suyunu, bir yemek kaşığı bal ve bir bardak suyla karıştırın. Bu karışımı bir cam şişeye koyun. Hazırladığınız bu losyonu sabahları ve akşamları, bir pamuğa damlatarak yüzünüze sürün. Böylece hem temiz hem de canlı bir cilde sahip olacaksınız. Ancak yüzünüze bu karışı sürdükten sonra en az 2 saat güneşe çıkmamaya dikkat edin. Aksi halde yüzünüzde lekeler oluşur.
:KK66:

Burada yer alan hertürlü bilgi ALINTIDIR

muhakkak ver ben kilolu kaldim cok sikinti oldu

alyagsu muhakkak kilo ver cok sikinti oluyor ben yasadim allah hayirlisiyla nasip eder ins

Evet bari olanlar tanisalim iste ben dedigiim gibi 22 yasindayim universitede okuyorum ankaradayim dogdum dogali😁 sen?

bende ankaradayım dogdugumdan berı , kolay kolay da ayrılamam heralde burdan :) 21 yasındayım bende okuyorum. pek aksıyonlu olmayan bı hayatım var işte, burda zaman gecırıyorum :)

bende ankaradayım dogdugumdan berı , kolay kolay da ayrılamam heralde burdan :) 21 yasındayım bende okuyorum. pek aksıyonlu olmayan bı hayatım var işte, burda zaman gecırıyorum :)

Aynen benimde cok farkli degil canim yaa.burda iyi oluyo ama insan arkadas ediniyo yani burda birbirini tanimayan insanlar konusuyo sohbet ediyo dertlesiyo cok guzel bisi

Aynen benimde cok farkli degil canim yaa.burda iyi oluyo ama insan arkadas ediniyo yani burda birbirini tanimayan insanlar konusuyo sohbet ediyo dertlesiyo cok guzel bisi

evet faydası oluyo cıdden :) bende ıyıkı uye olmusum dıyorum .. yenı uyeyım zaten :) ee canım adın doga sanırım ?

X