Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin :) var da bir toplanamadık malesef..Merhabaaa :)) ankara'yi gordum geldim ama Ankaralı pek yok sanirim..
bende ankarada oturuyirum konusmak tanosmak isterim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin :) var da bir toplanamadık malesef..
hoşgeldin :) neresinde oturuyorsun,ne yapıyorsun biraz tanıtırmısın kendini..
ben ustume alınmısım bıde bak :) hep uykusuzluktan bunlar , valla :)
sorun değil bak tanışmış olduk.:) bende melek 26 yaşındayım.çalışıyorum finans sorumluyum..
:) tesekkur ederım. memnun oldum..
hosbuldum.batikentteyim.ogretmenim ozel okulda.daha dogrusu oyleydim bu sene izinliyim kizimdsn dolayi...
Siyah noktalara limon suyu
LıMON, yağlı ciltler için ideal bir temizleyicidir. Çünkü limonun cildi sıkılaştırıcı bir etkisi vardır. Tarifini verdiğimiz yüz losyonu, yüzdeki siyah nokta ve sivilcelere karşı en ideal losyondur. Bunun için yarım çay bardağı limon suyunu, bir yemek kaşığı bal ve bir bardak suyla karıştırın. Bu karışımı bir cam şişeye koyun. Hazırladığınız bu losyonu sabahları ve akşamları, bir pamuğa damlatarak yüzünüze sürün. Böylece hem temiz hem de canlı bir cilde sahip olacaksınız. Ancak yüzünüze bu karışı sürdükten sonra en az 2 saat güneşe çıkmamaya dikkat edin. Aksi halde yüzünüzde lekeler oluşur.
Burada yer alan hertürlü bilgi ALINTIDIR
alyagsu muhakkak kilo ver cok sikinti oluyor ben yasadim allah hayirlisiyla nasip eder ins
Merhabaaa :)) ankara'yi gordum geldim ama Ankaralı pek yok sanirim..
Merhaba canim hosgeldin bi denk gelebilsek konusucazds denk gelemiyoruz ki bi turlu
ayy oyle oldu valla. karsılasamadık.. benım hala umudum var :)
Evet bari olanlar tanisalim iste ben dedigiim gibi 22 yasindayim universitede okuyorum ankaradayim dogdum dogali😁 sen?
bende ankaradayım dogdugumdan berı , kolay kolay da ayrılamam heralde burdan :) 21 yasındayım bende okuyorum. pek aksıyonlu olmayan bı hayatım var işte, burda zaman gecırıyorum :)
Aynen benimde cok farkli degil canim yaa.burda iyi oluyo ama insan arkadas ediniyo yani burda birbirini tanimayan insanlar konusuyo sohbet ediyo dertlesiyo cok guzel bisi