• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da yaşayan arkadaşlar

disikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
368
32
98
Ankara
arkadaşlar yakın zamanda taşınmam lazım bana onerebılecegınız ısını ıyı yapan temızlıge gıden bır kadın ve taşıma sırketı lazım lutfen yardımcı olursanız sevınırımm
bu arada avrasya naklıyata evını tasıtan varmı memnun kaldınızmı

Sorularınızın cevabı değil ama Ankara'dan İstanbul'a yeni taşındık. Nakliye şirketimiz Ankara Nakliyat'tı. Çok özensiz taşıyorlar, kutuları oradan oraya atıyorlar, üstelik aynı araçta iki ailenin eşyasını taşımış, bizim bazı kutularımızı karıştırmışlar. Kutuları bize ulaştırmak yerine, diğer ailenin telefon numarasını verip, bizim almamızı istediler. Avrasya nasıldır bilmiyorum ama Ankara Nakliyattan kesinlikle uzak durmanızı öneririm.

Konu içeriği nedeniyle "Evim güzel evim/Sorular,sorunlar,tavsiye ve öneriler" başlığına taşındı.

merhaba

ben eryaman nakliyatla iki kez ankara içinde taşındım kırıp döktüler çok kötüydü, sonra doğançayla çayyoluna taşındım evet biraz pahalı ama çok iyiydi hemen işleri bitti.

Merhaba,
Konu biraz eski tarihli fakat taşınma konusu ile ilgili başlıklarda; Ankara'da yaşayanlar için deneyimimi paylaşmak istiyorum. İlk taşınmamdı ve maalesef kötü bir deneyim yaşadım; fakat Dikmen tarafında bulunan Vip E......s firmasını maalesef tavsiye etmiyorum. Bu kötü deneyimimi elimden geldiğince paylaşıyorum ki sizlerde belki faydalanabilirsiniz.
Yaklaşık 5 ay önce taşındım; öncelikle daha paketleme aşamasında sorun çıkarmaya başladılar; konsolumun ayağını kırdılar; üstelik mobilyalarımın bütün menteşelerinde menteşeye monte edilen stopperlarım bulunuyordu fakat bunların yarısını takıp yarısını takmamışlar!! Artık lanet olsun diyip 5-10 stopperın peşine düşemeyeceğim diyip ve gerçekten uğraşmak bunlarla konuşmamak için peşini bıraktım.
Umarım faydalanan olur bunlardan.
Herkese kolaylıklar diliyorum.

Back
X