ANKARADA TÜP BEBEK YAPTIRMAYI DÜŞÜNENLER

ozlem4242

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2019
88
70
88
MRB ARKADAŞLAR.. ANKARADA TÜP BEBEK YAPTIRIPTA MEMNUN KALDIĞINIZ DR VEYA HASTANE VARMI? BEN BUGÜN BAHCECİDE GÖRÜŞMEYE GİTTİM AMA KAFAM KARIŞIK..DAHA İYİ YERLER VARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..MESELA AYGÜL DEMİROL MEMORİAL HASTANESİNDE ONADA İYİ BİR DR DİYORLAR..TECRÜBESİ OLANLAR VAR İSE YARDIMCI OLABİLİRLERMİ?

Canım ben ankarada olmadım ama bahcecide tedavi oldum istanbulda o yüzden kesinlikle tavsiye ederim doktorları çok iyi lab. Cook başarılı benim anne olma hayatımı gerçek yaptılar allah onlardan razı olsun

merhaba centrum tüpbebek merkezini tavsiye ederim .çok kalabalık ama başarı oranları çok yüksek.merkezde tanıdıklarım var gitmek isterseniz özelden yazabilirsiniz sizinle ilgilenebilirim

Centrm a asla gitmeyin para tuzağı bir klinik sonucum negatif olduğu için demiyorum ilk denememizdi ve bizi bin pişman ettiler parayı alınca insan yerine koymuyorlar blastokist embriyomu ne yaptılar belli değil

Merhaba arkadaslar ,

Ben Anatolia ile basladim ancak bin pisman ettiler,bu yuzden ordan vazgecerek Dr.Tolga Ecemis ile devam ettim ve cok memnunum.Hem cok bilgili hemde cok ilgili,kesinlikle arastirmamizi ve tavsiye almak icin gitmenizi oneririm.

İlk denememiz ... transfer sürecinin 4. Günündeyim .. 12. Günde test yapacağız insallah
Hastane yoğunluğuna ragmen ilgi alaka ve aygül hanımın tedavi olanına çok güvendik
Insallah olumlu olur canim Rabbim kucagimizi bos birakmasinsorun neydi sizde

bende çalısıyordum gidemedim..sırf bebek tedavisi için işi bıraktım sonrada corona cıktı ..testler histeroskopi o bu şu derken bugün başladık devlette şehir hastanesinde yaptırcam ben inş..sonuçta hakkım varken orada yaptırmak istedim..bugün iğneye başladım rabbim inş hepimize hayırlısı ile nasip etsin aminnnnn

Arkadaş öncelikle merhaba rabbim tüm bebek isteyenlerin kucagını boş bırakmasın içindede benim inşallah. Benim tüp takınıklığı sorunum vardı hsg ile tek tüpüm açıldı fakat doktorlarım tüp bebegi tavsiye ettiler. Bende tedaviye başladım.Doktorumdan hemşirelerime kadar çok kibar ve çok ilgililer. Haziran ayında yumurtalarım toplandı eylül ayına transfer verdiler 4 tane 5.gün embiriyolarım var. Pazartesi hastaneyr gidicem adetimin ikinci günü gel demişlerdi fakat benim haftasonuna denk geldigi için 3.gün gitmek istedim.transfer gününe kadar nasıl bil yol izleyecegim tekrar bilmiyorum ama benim hastanem Ankara Tıp fakültesi hastanesi üreme saglıgı merkezinde ilk aşamaları ilaçları igneleri orda başladım yumurta tolama işleminde tüp bebek merkexine geçtim. Rabbim herkesin tedavisini başarılı geçmesini nasip etsin.sonucumu yazarım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…