Merhaba canim tedaviniz nasil sonuclandi sorununuz neydi acaba?Ben aygül hanıma gittim ... memorial hastanesi
Kesinlikle tavsiye ederim
İlk denememiz ... transfer sürecinin 4. Günündeyim .. 12. Günde test yapacağız insallahMerhaba canim tedaviniz nasil sonuclandi sorununuz neydi acaba?
Insallah olumlu olur canim Rabbim kucagimizi bos birakmasinİlk denememiz ... transfer sürecinin 4. Günündeyim .. 12. Günde test yapacağız insallah
Hastane yoğunluğuna ragmen ilgi alaka ve aygül hanımın tedavi olanına çok güvendik
Aminnn hepimizin insallahInsallah olumlu olur canim Rabbim kucagimizi bos birakmasinsorun neydi sizde
Anladim canim memorialda on gorusmede ucret aliniyo mu?toplamda ne kadar odediniz tup bebek icinAminnn hepimizin insallah
Aslında bir sorun yoktu , biz sürece bırakıp çok beklemek istemedik
Transfer ve yumurta toplanma ve muayeneler hepsi 8000 TL , ilaçlar dahil degil onlar da yaklaşık 5000 tuttu benimAnladim canim memorialda on gorusmede ucret aliniyo mu?toplamda ne kadar odediniz tup bebek icin
Tmm canim cok sagolTransfer ve yumurta toplanma ve muayeneler hepsi 8000 TL , ilaçlar dahil degil onlar da yaklaşık 5000 tuttu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?