Ankara'da tüp bebek için doktor önerisi

nalaann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
19
2
1
Merhabalar. Çok düşük amh ile 1 tüp bebek denemem negatif sonuçlandı maalesef. Ankara'da yaşıyorum. İstanbul'da yaptırdım ilkini yol extra yıpratıcıydı. Size sorum Ankara'da gidip önerebileceğiniz bir doktor var mı?

Ben murat sönmezer e gitmiştim. Öneririm. Bi on gorusme yaparak yol alırsanız sağlıklı ilerlersiniz

Anladım peki tavsiye üzerine mi gittiniz?
Hayır eşim muayene giderken yol üstünde gördük bu hafta sonu da eşimin sonuçları göstermeye gidecektik aynı zamanda da doktor arayışı içindeyim ama çok vaktim olmadığı için öyle bir baktım en çok yorum o klinikte vardı ve kötü yorum yapan görmedim diğerlerinde kötü yorumlardan dolayı kararsız kalmıştım bakalım gideceğim inşallah siz kimi düşünüyorsunuz var mı aklınızda birisi

Anladım peki tavsiye üzerine mi gittiniz?
Hayır eşim muayene giderken yol üstünde gördük bu hafta sonu da eşimin sonuçları göstermeye gidecektik aynı zamanda da doktor arayışı içindeyim ama çok vaktim olmadığı için öyle bir baktım en çok yorum o klinikte vardı ve kötü yorum yapan görmedim diğerlerinde kötü yorumlardan dolayı kararsız kalmıştım bakalım gideceğim inşallah siz kimi düşünüyorsunuz var mı aklınızda birisi

Çok teşekkür ederim tabiki görüşürüm. Sizinki olumlu sonuclanmistir inşallah
Evet ilk denemede pozitif yakaladik. Suan kızım 13 buçuk aylık oldu elhamdülillah. Bizde tavsiye üzerine doktorun kapısına gitmistik zaten. Burdaki doktor onerilerinden ilk 3 e almanizi öneririm.

Malesef Ankara için hiç kimse yok aklımda. Burada Tolga ecemiş'i çok tavsiye etmişler. Ona bakacağım.aklimda başka birisi de yok

Sizin kaç yıldır olmuyor
Bir yıl oluyor.benim istemim yoktu.başka bı sekilde amh düşüklüğümü öğrenince başladım denemeye. Sizin durumunuz nedir?
Biz 1,5 yıldır deniyoruz olmuyor bende pkos var eşimdede sperm hareketsizliği gördük doğal yolla olmaz denildi tedaviye başladık devlette aşılama yapacaklardı kg vermem lazımmış veremedim üzerinden 8 ay geçti şimdi direk özelde tüp bebek tedavisi yapmayı düşünüyorum

Daha mantıklı aşılamadan. Sperm hareketsizligi tedavi edilebilen birşey diye biliyorum. Sizin telaş yapmanıza gerek yok gibi. Yanlış biliyor olabilirim tabiki

Daha mantıklı aşılamadan. Sperm hareketsizligi tedavi edilebilen birşey diye biliyorum. Sizin telaş yapmanıza gerek yok gibi. Yanlış biliyor olabilirim tabiki
Pkos olduğu için yumurta rezervinde sorun yok ama yaş geçiyor 30 küsürlar olduk gerçi doktorda sizinki aşılamada bile olur demiş ama bakalım nasip bu işler çok sıkıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…