Ankara'da Sports International üye olan var mı aramızda?

Arzuss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
66
0
Sports Intenational'a üye oldum ama gelecek arkadaşlarla saatler uymuyor bir türlü, tek başıma da spora, havuza gitmek istemiyorum. Var mı aramızda aynı durumda olan ? şakkıdı

Malesef canım, ben oraya değil başka bir yere üyeyim. Bende hep yalnız gidiyorum, yalnız yapıyorum sporumu. Bende isterdim bi arkadaşım olsun ama yok.Ordan da çok iyi arkadaşlıklar çıkmıyor, herkes sporunda zaten. O yüzden fazla takılma buna, yalnız yapabilirsinde..
Sevgiler..

ben 25 kilo verdim doktor bana kesinlikle spor yapmamı söyledi fakat güzel biyer bulamadım bana gittiğiniz yerleri söyleseniz

Kesinlikle spor yapmalısın canım özellikle fitnes.. ben Pelops Club oraya gidiyorum. İş yerime çok yakın diye. Öveçlerde. Sen hangi semtte oturuyor ve çalışıyorsun?

Kesinlikle spor yapmalısın canım özellikle fitnes.. ben Pelops Club oraya gidiyorum. İş yerime çok yakın diye. Öveçlerde. Sen hangi semtte oturuyor ve çalışıyorsun?

ben de pelopsa çok yakın oturuyorum ama sports işime daha yakın. öğlenleri, akşamları gidiyorum, 1 haftada bile sıkılaştım. ama keşke bi arkadaş daha olsa da, daha keyifle yapabilsem..

Bana da uygun fiyatlı bir yer lazım arkadaşlar var mı önerebileceğiniz spor salonu bu tombiş öğrenciye :/

X