tşk ederim pınarımmm işte bende tombul bi gacıyımmm canımmmkaydirigubbakcemile5yirim ben sizi yirimmmmmm..hepiniz harikasınız yine..bir sürpriz düşlemiştik..ben de sizinle orada olacaktım ama son gün bir haber aldım..yoldan eyleyen bir haber:ecrin_bebek:
nasip olmadı bu defa da..bakalım ne zaman buluşmak mümkün olacak...
hepiniz çok şekersiniz..nasıl da eğlenmişsiniz..yüzünüzde asılı kalmış gülümsemelerden belli..
tombişm,tatlım bnm çok şekersin..cansın sen...
esmer ablama bin maşallah..gerçekten esmer güzeli..süperrrr babaanne o...
kalişm canımsın..doğumgününü orada yanağına bir öpücük kondurarak kutlamak isterdim ama mümkün olmadı..buradan kutliim tatlıcm..iyiki doğmuşsun..iyiki varsın muhtarım..
tşk ederim pınarımmm işte bende tombul bi gacıyımmm canımmmkaydirigubbakcemile5
tepriklerr çok güzel bi haber analı babalı büyüsünnnn bebeşinn inş bi oğlanla aramıza katılırsınnn
pınarcım hayırlı uğurlu olsun bebişin allah tamamına erdirsin esmerde inşallah sağ salim kucağına alsın torununu canlarımda yavrusunu bir avazda kucaklar eee başka sırada kim var hadi bakalım hepinizi öpüyorum arkadaşlar
benimde gözlerim seni aradı nurank olsun sen benim kalbimdesin başka bahara buluşalım dermişimmmolumunekankayizsmile bende seni çok ozledimmolumunekankayizsmileben bu buluşmayı kaçırdım .haberim olmadı ama hepiniz süpersiniz.kalimera ablamında doğum gününü kutlarım.esmer güzeli de gelmiş çok üzüldüm görüşemedik .hepinizi çok özledim .
pınarcım hayırlı uğurlu olsun bebişin allah tamamına erdirsin esmerde inşallah sağ salim kucağına alsın torununu canlarımda yavrusunu bir avazda kucaklar eee başka sırada kim var hadi bakalım hepinizi öpüyorum arkadaşlar
güzeliz işte varmı..bayanssulusmiletombiş ama güzel..zemuszemus
teşekkürler ediorm esmerm..hayırlısı inşallah..opuyorumnanaktan
teşekkürler ediorm dilek ablacığm..öpüyorum kocaman..opuyorumnanaktan
oy oy oyyyyyyyyy kıyamam sana nerden çıkardın kızdımı yok öle bişey ben kimselere kızmadım darılmadım azbiraz şamata olsun dedim bak şimdi ben üzüldüm seni üzdüm diye ama tamamen yanlış anlaşılmışım herbiriniz ayrı ayrı degersiniz iyiki aranızdayım iyiki sizleri tanıdım senin muzipliklerin bize neşe veriyo herzaman yap yoksa neyle gülüp eglenecez çok öpüyorum görüşmek üzere kızına selam :enbuyukkk:kızlar nasılsınız esmerim şimdiden özledik seni fırsat buldukca enişteyi kandır getirsin seni
tombişim bana kızdınmı o resimleri çekdim diye ama sana yakışıyo sen böyle güzelsin üzüldüm şimdi bidaha yapmam böyle yaramazlık affet beni tombiş yanaklarından öpüyorummmmmmmm
canlarımmmmmmmmm benim kız nasıl ALLAH sana sabırlar versin buluşmada görüşmek üzere çok öpüldün aman sakın erken doğum yapma
:Canlarım hepinizin kandili mubarek olsun. Kalisim mıhtarım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle mutlu bir hayat gecirmen dileklerimle. Valla gelmek üzere hazırlanmıstım kii haayy aksilik elekrtiriler kesildi işte kem kümm.:asigim:biliyom kızdınız bene emme ee naparsınız kızlar afedin benii öptüm sizi
uyyyy canım benim yandan yandan canınmı çekti isteseydin verirdim tüh tüh gördünmü biri yer biri bakar olmuş kardeş payı neyim ederdik azbiraz çaktırsaydın napıyım yemek gördümmü dünyayı gözüm görmüyo insan bi iki yanını bakar demi ifffeeettttttt bak renkli yazıyommmmmmmmm ögretmenim kimmmmmmmmmm gönlü güzel gözleri güzel herbişeyleri güzel canım arkadaşım bide şu imla kurallarını çözsem daha iyi olcek emme şimcik faceyle meşgulum fazla yoramam kendimi erir meririm neme lazım demi amaaaaavereliniortakvereliniortakvereliniortakHepinize hayırlı kandiller arkadaşlar..yerimseniben
Bu arada deminki mesajımda atlamışım..Tombişim orada gülmem senin yemek yemene değil..Dikkat edersen başka yere bakar gibi yapmışım ama çaktırmıyorum..Aklım senin elindeki hamburgerde..Nasıl etsem de onu elinden kaçırsam diye muzip muzip gülüyordum..yerimseniben sempatiksalakcinni :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:
( Bu arada renkli yazmayı başarmışsın bak.. Azmin zaferi..:lepi::sm_cool: )
heçççççççççççç mazeret beyan etme kabul etmiyoruz jenaratörü devreye koysaydın anladın sen onu neyse bu buluşmaya bekleriz neyseki arası fazla uzun degil elektrik kesintisi işe yaradımı???:Canlarım hepinizin kandili mubarek olsun. Kalisim mıhtarım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle mutlu bir hayat gecirmen dileklerimle. Valla gelmek üzere hazırlanmıstım kii haayy aksilik elekrtiriler kesildi işte kem kümm.:asigim:biliyom kızdınız bene emme ee naparsınız kızlar afedin benii öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?