Ankara'da şekil bozukluğu ve büyütme için doktor tavsiye edebilir misiniz?

saphira_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
162
2
Merhabalar yeni üyeyim siteyi doktor araştırırken buldum.
Ankara da birkaç doktorla görüştüm, çok kararsızım doktor konusunda, göğüslerimde asimetrik bi durum var, Dr. Nebil Bey, Dr Zühtü Demir, Dr Hıfzı Velidedeoğlu arasında kararsızım, bilen varmı ya da önerebileceğiniz doktor. Lütfen yardımcı olun

Teşekkürler, Dr Ferruh Bingül den de alıcam randevu, Nebil Beyle cuma görüşcem. Dr Naki Selmanpakoğluyla da görüştüm ama yorum göremedim onla ilgili

Dr Naki Selmanpakoğluyla ilgili bende hiç yoruma rastlamadım.Ama bu doktorun kötü oldugu anlamına gelmez tabi.Git görüş,hangisi içine sinerse ona karar verir ameliyat olursun.:13:

evet bikaç dr ile daha görüşüp karar vericem, doktora karar vermek daha zormuş
Zühtü Demir e göğüs ameliyatı olan var mı acaba yorumlarınız nasıl?

canim Nebil beye 5hafta önce protz taktirdim cok basarili güven veren bir doktor. Memnunum hatta fotograf koydum fikir sahibi olunmasi icin. Derdini ne istedgini güzelce anlatirsan memnun kalicagini düsünüyorum. Konum da var benim. Ordan da bakabilirsin...

sağol meraklıtaze çok geçmiş olsun tebrik ederim umarım sorunsuz atlatırsın bu dönemi, konunu okudum faydalı oldu benim için, boy ve kilomuz aynı gibi bende 300cc istiyorum ama Nebil Beyle daha görüşmedim. Fotoları görmeyi çok isterim ama nasıl görüyorum daha çözemedim siteyi, yardımcı olursan çok sevinirim

ekledim seni arkadas olarak görebilirsin fotolari. 300cc alt sinirdi benim icin. Doktor daha büyük koyardi bunu kendi basligimda anlatmistim. Gögüs kafesin genisse 300 den fazlasi da güzel olur. Sana tavsiyem burda bolca okuma yapman. Büyüklük konusunda özellikle. Beklendiginden kücük olmasi kötü bir psikoloji yaratabilio. İns sen de istedigine kavusursun:86:

teşekkürler 25 yazıya ulaşınca görebilcem fotoları, bakalım Nebil Bey kaç önericek, ben çok büyük olsun istemiyorum, zaten şekil bozukluğundan dolayı ameliyata karar verdim

yazılardan 300cc iyi gibi geldi ama tabi dediğin gibi mutsuz olanlar var küçük diye. Ben de iyice okurum ameliyata kadar, sizlerin böyle mutlu olduğunu görmek cesaret veriyo

yalniz herkesin oldugu teknik farkli olabilio. Kasüstü 300le kasalti arasinda oldukca fark oluo. Bunu da düsün derim. Kasaltina konunca protez büyüklügünü tam belli edemiyor daha kücük görünüyor. Fotograf gördükce anlicaksin. Hakkinda hayirlisi:)):KK16:

bundan sonra görüştüğüm doktorlara sorarım bilmediğim için kasaltı mı üstü mü olur diye sormadım. Hayırlısı ben de sizin gibi olup kurtulsam biran önce siz ne güzel atlatmışsınız. Dikişlerle ilgili sorunun geçmiştir umarım :KK16:

meraklıtaze çok geçmiş olsun:KK71: hayırlı uğurlu da olsuuunnn :nazar: ameliyatının başarılı geçmesine de sevindimm..

doktor seçiminde; kişiyle doktorun etkileşimi de çok önemli demekki. ben Nebil beyle görüştüğümde kesinlikle bu doktora olmam diyerek çıkmıştım muayenehanesinden.. mesela sana çok güven vermiş bana da aksine hiç güven vermemişti. demek istediğim doktorun verdiği güvenin kişiden kişiye değiştiğini ben kendi örneğimle çok net görmüş oldum :KK31:

saphira cım sen geçtiğimiz cuma mı görüşecektin Nebil beyle?? senin görüşmen nasıldı merak ettim :44:

saphira cım sen geçtiğimiz cuma mı görüşecektin Nebil beyle?? senin görüşmen nasıldı merak ettim :44:

canım görüştüm Nebil Beyle benim ameliyatım sadece büyütme olmadığı için biraz daha zor gibi, göğüslerin birine 2.ameliyat gerekir dedi o yüzden düşünmüyorum.
Ben başka şehirde olmayı hiç düşünmedim çok fazla doktor var Ankarada, seninde dediğin gibi burda ankarada olup da memnun kalmış kişilerin yorumu pek yok maalesef. inş senin için de hayırlısı neyse o olur:) çok doktorla görüştüm ben
prof dr Naki Selmanpakoğlu
prof dr Erdem Yormuk
Prof dr Mustafa Deveci
doç dr Zühtü Demir
dr Nebil Bozdoğan
dr Hıfzı Velidedeoğlu (yarın görüşcem)
hepsinin yöntemi farklı aklım çok karıştı çok kararsızım bikaç doktor daha var görüşmek istediğim

görüştüklerim arasında Naki hocayla Zühtü Hocanın anlattığı yöntemler aklıma yattı
aranızda tanıyan varsa yorumunuzu bekliyorum arkadaşlarr :KK23:

canım görüştüm Nebil Beyle benim ameliyatım sadece büyütme olmadığı için biraz daha zor gibi, göğüslerin birine 2.ameliyat gerekir dedi o yüzden düşünmüyorum.
Ben başka şehirde olmayı hiç düşünmedim çok fazla doktor var Ankarada, seninde dediğin gibi burda ankarada olup da memnun kalmış kişilerin yorumu pek yok maalesef. inş senin için de hayırlısı neyse o olur:) çok doktorla görüştüm ben
prof dr Naki Selmanpakoğlu
prof dr Erdem Yormuk
Prof dr Mustafa Deveci
doç dr Zühtü Demir
dr Nebil Bozdoğan
dr Hıfzı Velidedeoğlu (yarın görüşcem)
hepsinin yöntemi farklı aklım çok karıştı çok kararsızım bikaç doktor daha var görüşmek istediğim

canım dediğin gibi Ankarada çok doktor var başka şehirlerden buraya ameliyata gelen insanlar var.. muhakkak bu konuda da çok başarılı doktorlar vardır burada.. ama benim gösterilen fotolarla içim ferahlamaz ki; sonuçta bana yaptıklarının en iyisini gösterecek elbette.. yani o doktorların hastalarının ne yaşadıkları ve memnuniyetleri de çok önemli bence :44:

Ank da bulsaydım daha rahat ederdim ameliyat sonrasında da kontrollerinde de tabi.. nese hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşaallah :KK31:

canım dediğin gibi Ankarada çok doktor var başka şehirlerden buraya ameliyata gelen insanlar var.. muhakkak bu konuda da çok başarılı doktorlar vardır burada.. ama benim gösterilen fotolarla içim ferahlamaz ki; sonuçta bana yaptıklarının en iyisini gösterecek elbette.. yani o doktorların hastalarının ne yaşadıkları ve memnuniyetleri de çok önemli bence :44:

Ank da bulsaydım daha rahat ederdim ameliyat sonrasında da kontrollerinde de tabi.. nese hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşaallah :KK31:

inşallah görüşeceğin doktor içine siner va sorunsuzca atlatırsın, tabi ankarada kesin vardır ama denk gelmesi lazım karar vermek zor, bana gösterilen fotolar bile hiç hoş gelmedi o yüzden bu kadar kararsız kaldım. gidip gelmen tabi hem zahmetli hem masraflı olur ama doktor iyiyse tabiki değer çok uzun bi süreç değil anlatılanlara göre, hayırlısı canım :KK16:

sevgili saphira , ben de ankarada ameliyat olmayı planlıyorum yakın zamanda da estetik international a gitmeyi düşünüyorum.senin de aklında bulunsun.dr adı bülent cihantimur.fırsatın olursa sen de bir görüş arkadaşım.

saphiracım görüştün mü Hıfzı beyle? çok astronomik rakamlara maal olduğunu duymuştum ben :s

bir de çok sıkboğaz etmiş gibi olmayım ama :kk77: doktor görüşmelerinden sonra taze taze bizimle deneyimlerini paylaşsaaaann böyle izlenimlerini falan anlatsan bugün şu doktora gittim artıları bunlar şunlar da soruişaretlerim desen :97: ne iyi olurduuu :KK3:

X