merhaba yenimahalle batıkent mesa da ,müstakil ,ön ve arka bahçeli ,3+1 110 metrekare dubleks ,villa tipi, depreme dayanıklı sağlam ankara taşı kaplamalı, barbekülü 2 balkonlu iki tuvaletli parkeli kombili laminant mutfak dolaplı iç merdivenleri ahşap kaplamalı lambirli , bahçesinde yetişmiş kayısı erik kiraz ağaçlı sol tarafında ilköğretim okulu sağ tarafında lise yanı çocuk parkı ,bahçe önü pazar alanı önü tamamen açık yeşil alan ,karşısı belediyenin fidanlık alanı, fidanlık alanın arkası yeni açılacak bitmek üzere olan devlet hastanesi, yol geçmeden çarşı pazar alışveriş okul park imkanı, bütün bu olanakları sahip evimi acilen satmak durumundayım.Bitişik nizam dubleks olup köşe yanı olduğu için ısınma problemi yok.Bahçesinde oturduğunuz zaman alabildiğine yeşillik manzarası ve kuş sesleri duyarsınız.Otobüs durağı ve yol tam karşısında olup ev yeşil alan ve pazar alanı bitişiğinde olduğundan yol gürültüsü duyulmaz.Metroya ulaşımı çok kolay.Bütün bu özelliklerin olanakların birarada bulunma ihtimalinin ne kadar düşük olduğunu tahmin edersiniz. Arka sıradaki dubleksler hiçbir yeri görmez gökyüzünü zo r görürsünüz buna rağmen en ucuzu 85000 tl den başlar fiyatlar 220 000 e kadar çıkar (kat çıkılanlar) .dubleksler site ortamıdırFfakat aidatı yoktur en ön sırada oluğu için temizlik ve bakımı zaten park görevlilerince yapılır 180 000 tl den 165 000 tl ye fiyatı indirdim. acil satılık olarak emlakçı bu gün ilana aldı ilgilenirseniz ben antalya da yaşıyorum telefon numaram 02422299528 hayriye bayseç 05353356480 emekli öğretmenim.