NeKHBeT Violet Is The Humblest Of Flowers :) Kayıtlı Üye 9 Şubat 2013 479 199 123 36 24 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi NeKHBeT #1 düğün mekanıyla anlaştık ama onların grubuna ekstradan gitar eklemek istiyprum bu konuda nerelere bakabılırım yardımcı olabılcek var mı hem söyleyebılcek hem çalabılcek :)
düğün mekanıyla anlaştık ama onların grubuna ekstradan gitar eklemek istiyprum bu konuda nerelere bakabılırım yardımcı olabılcek var mı hem söyleyebılcek hem çalabılcek :)
06bebe06 Allahın dedıgı olur!!!!!! Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 1.740 22 88 38 24 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi NeKHBeT #2 hangı gun ve saate lazım kuzenım calıyor belkı yardımcı olabılırım tek gıtarıst mı ??? ayrıntı verırsen sevınırım
hangı gun ve saate lazım kuzenım calıyor belkı yardımcı olabılırım tek gıtarıst mı ??? ayrıntı verırsen sevınırım
NeKHBeT Violet Is The Humblest Of Flowers :) Kayıtlı Üye 9 Şubat 2013 479 199 123 36 28 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi NeKHBeT #3 düğün salonunun org ve saz temini varmış ben gitarist olsun istemiştim hem kombinlenebilir hemde arada sazsız çalar diye..fiyat olarak ne düşünürler
düğün salonunun org ve saz temini varmış ben gitarist olsun istemiştim hem kombinlenebilir hemde arada sazsız çalar diye..fiyat olarak ne düşünürler