• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da riskli gebelikte en başarılı doktor özellikle kan pıhtılaşmasında

aykara2

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
732
2
296
Ankara
arkadaşlar bende kan pıhtılaşması var.ankarada yaşıyorum.2 tane kaybım oldu.biri 2008 yılında 5 haftalık,biri bu yıl 11 haftalık.kayıplarımı kan pıhtılaşmasından dolayı yaşıyorum.ne yazıkki doğru doktoru bulamadım.bu konu da bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?yardımınıza acilen ihtiyacım var.şimdiden teşekür ederim.

Prof Dr. Lütfü Ömderoğlu
Prof dr.Özgür Deren

bende bu ikisi arasında kararsız kaldım
benim 3 düşüğüm oldu
son düşüğümde hergün kan sulandırıcı iğne kullandım ama
yinede düştü
simdide çok korkuyorum
bu yüzden her ay erteliyorum tabi bu aradada yaşım aldı başını gidiyor

riskli gebelik konusunda ankarada çok bilinen bir isim zekai tahirin perinatoloji klinik şefi nuri danışman...google dan bilgilerine ulaşabilirsiniz...bir alternatif olsun aklınızda..

arkadaşlar bende kan pıhtılaşması var.ankarada yaşıyorum.2 tane kaybım oldu.biri 2008 yılında 5 haftalık,biri bu yıl 11 haftalık.kayıplarımı kan pıhtılaşmasından dolayı yaşıyorum.ne yazıkki doğru doktoru bulamadım.bu konu da bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?yardımınıza acilen ihtiyacım var.şimdiden teşekür ederim.

merhaba bende de aynı problem var kanda pıhtılaşma doktorum zekai tahir burak hastanesinde nüvit birgili.. 23 haftalık hamileyim şuan.. arkadasımıda götürdüm onunda 2 tane kaybı var almanyadan geldi ondada cıktı ve oda suan 16 17 haftalıık hamile. bu konuda nüvit hanım iyidir..

siz gittinizmi lütfü beye

ben gitmedim ama çok yakın bir arkadaşım gitti,sorunlu bir hamilellik geçiriyordu 3. ayda gitti ve diğer doktorların göremediği bir çok şeyi tespit etti,ayrıcada bebeğin kalbiinde de baya büyük bir sorun vardı ,eğer doğarsa yaşamaz dedi buunun üzerine arkadaşım bebeği aldırmak zorunda kaldı..ikinciye hamile kaldığında da ona gitti şimdi gayet sağlıklı bir bebeği var.sorunlu bir hamileliğim olursa kesinlikle ona giderim.

riskli gebelik konusunda ankarada çok bilinen bir isim zekai tahirin perinatoloji klinik şefi nuri danışman...google dan bilgilerine ulaşabilirsiniz...bir alternatif olsun aklınızda..

nuri beyi de duydum.çok iyiymiş.kan pıhtılaşması konusunda da iyi mi acaba?siz gittiniz mi?

merhaba bende de aynı problem var kanda pıhtılaşma doktorum zekai tahir burak hastanesinde nüvit birgili.. 23 haftalık hamileyim şuan.. arkadasımıda götürdüm onunda 2 tane kaybı var almanyadan geldi ondada cıktı ve oda suan 16 17 haftalıık hamile. bu konuda nüvit hanım iyidir..

nüvit bilgiliyi hiç duymamıştım.teşekkür ederim

Back
X