• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada psikolog

mehtapagir

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2014
998
887
333
45
Merhaba bir yakinim icin ankara da devlet hastanesinde paikologu bulunan hastane bilgisi gerekiyor.

Psikiyatrist yonlensiriyor sanirim fakat her hastanenin yok diye biliyorum.

Dr ve hastane onerisi olan varsa yardiminizi rica ediyorum.

Simdiden tesekkurler.

Numune yi öneririm bayan doktorları çok iyi kız kardeşim gitti çok memnun kaldı. Bende gitcem kısa süre sonra

Ben doktor Eylem cankurtaran'dan destek aldım kendisi en iyi şekilde yardımcı oldu kendimi onun önerdikleri sayesinde çok iyi hissediyorum eylem hanımla iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

Ankara üniversitesi tıp fakültesi bu konularda çok uzman bana çok yardımcı olmuşlardı.

Merhabalar, Ankara' da en iyi psikolog Pınar Pelin Özer' dir. Kendisi ile kuzenim vasıtası ile haberdar oldum. Güler yüzü pozitifliği ilk gittiğiniz anda sizi etkiliyor. Ücret konusunda hiç problem yapmıyor önemli olan sizsiniz diyor, telefonda bile kısa bir terapi yapıyor. Sizinle deneyimimi paylaşmak istedim, ben de maddi anlamda sıkıntılı bir dönemimde kendisi ile tanışmıştım

Merhabalar, Ankara' da en iyi psikolog Pınar Pelin Özer' dir. Kendisi ile kuzenim vasıtası ile haberdar oldum. Güler yüzü pozitifliği ilk gittiğiniz anda sizi etkiliyor. Ücret konusunda hiç problem yapmıyor önemli olan sizsiniz diyor, telefonda bile kısa bir terapi yapıyor. Sizinle deneyimimi paylaşmak istedim, ben de maddi anlamda sıkıntılı bir dönemimde kendisi ile tanışmıştım
Reklam yapmayın boşuna özelde demiyor devlette diyor. Üyeliği bugün ve tek yorum buraya çok ilginç !!!

Back