• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada psikolog/psikiyatrist onerisi olan

dogum sonrasi depresyon icin ankarada onerebileceginiz psikolog/ psikiyatrist var mi

Az önce bir derdim vardada arkadaşlar yardım istemişti Ankarada size gönül rahatlığı ile önerebileceğimm Fatma KIRIMLI TAŞKIN HOCA var gönül rahatlığı ile tavsiye ederim

ben de aynı kişiyi tavsiye ediyorum ben kendisine cumhurbaşkanlığıyla anlaşması olduğu için gitmiştim meclisten önermişlerdi arkadaşlar, bu kadar başarılı olduğunu görünce tüm ödüllerini hak ettiğini düşündüm, ailemizin iyilik perisi oldu, allah razı olsun, gitmek isterniz telefonu 0538 967 21 95

ben de aynı kişiyi tavsiye ediyorum ben kendisine cumhurbaşkanlığıyla anlaşması olduğu için gitmiştim meclisten önermişlerdi arkadaşlar, bu kadar başarılı olduğunu görünce tüm ödüllerini hak ettiğini düşündüm, ailemizin iyilik perisi oldu, allah razı olsun, gitmek isterniz telefonu 0538 967 21 95

googledan bak kardeşim... hepsini tek tek incele ... yaşı geçmişi tecrübesi... kolay gelsin... izmir de var tanıdığım ama... ankara da yok ... ben de benim kini böyle buldum...:21:

googledan bak kardeşim... hepsini tek tek incele ... yaşı geçmişi tecrübesi... kolay gelsin... izmir de var tanıdığım ama... ankara da yok ... ben de benim kini böyle buldum...:21:

Fatma hocam ankaranın en iyi psikologlarının başında gelir.Ben bir çok psikoloğa gittim, Ankarada ama hiç biri onun gibi değildi.Allahıma sonsuz şükrediyorumm, Rabbim içimi biliyorr çok dualar ediyorum arkadaşlar Fatma KIRIMLI hocama.

SİZLERLE paylaşmak istiyorum çok tereddüt ettim ama sonra yazmalıyım insanlara nasıl fayda olsun diye iyi olanı tavsiye ediyorsak kötüsündende uzak durmaları için yazmalıyım dedim buda bence kul hakkı gelelim mevzuya
kardeşime kendim madalyondan randevu alıp hoca farkını vererek lohusalık sendromu döneminde götürdüm.Kardeşim çok kötü durumdaydı AYŞE DİYE BİR PSİKOLG VARDI ORDA BİR BUÇUK YIL OLDU kardeşim zaten hasta içerde kardeşime nedemiş biliyormusunuz arkadaşlar hastasınn sen tabi bak ölü balık gibi bakıyorsunn demiş bunu diyen orda kendi bilmez psikolog karşısındakinin 10 günlük doğum yapmış olduğunu unutmuş bence ordaki tüm pisikoloklara birşey diyemem ama o bayanın acil tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum biz hakkımızı helal etmiyoruzz onun yüzünden kardeşim bebeğini emziremedi orda ki yetkililerede sesleniyorum lütfen bu yazıyı okuyunca dikkate alsınlar ben randevu alırke özellikle sormuştun lohusalığa bakan birisi olsun çok hassas dönemdeyiz demiştim randevu veren sekreterde o bayana yönlerdirdi sadece insanları bilgilendirmek istedim onun yüzünden çok sıkıntılı dönemimiz dahad sıkınyılı geçti
Allah tarafından Fatma hanımla karşılaştık da hayatımıza yeniden mutluluk geldi Allah ne muradı varsa versinn sözlerle anlatamam bize yaptığı iyiliği ALLAH RAZI OLSUNN

merhaba arkadaşlar; doğum öncesi ve sonrası kaygılarım vardı. Günlerce araştırma yaptım. 4 psikolog değiştirdim. Psikiyatr sadece ilaçla tedavi yapıyor, ve ilaçlarında birçok yan etkileri var. Ben kaygılarımı giderebilmek için psikolog araştırmıştım. Odtü de bir prof. psikolog arkadaşımın tavsiyesi üzerine uzm. dr. psikolog Nurten Özüorçun Küçükertan gittim. terapiler yaklaşık 4 ay sürdü. çok şükür tüm kaygılarımdan kurtuldum. Ankara'da Armada alışveriş merkezinde ofisi vardı. telefon numarasını hatırlamıyorum ama isteyen arkadaşlar olursa bulabilirim.

Back