Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence konu başlığının yanına "pronovias'ın kumaşlarını kullanan gelinlikçi var mı" diye sormak da gerekiyordu. mesele sadece terzi becerisi değil ki. pronovias gelinliklerin güzelliğinde %80 kumaşların payı var bence. aynı veya yakın kalitede kumaş kullandıramadıktan sonra isterse terzi dünyanın en iyisi olsun...
Merhaba. Buna çok benzer bir başka başlık vardı, öncelikle oraya verdiğim cevabı tekrarlamak istiyorum:
özellikle dantelli modellerinde bu gerçekten elzem bir mesele.
gelelim, sizin beğendiğiniz modellere. farnes modelini kadıköyde bir gelinlikçinin vitrininde görüyorum. bayağı da başarılı bir kopya. tül ucuz kumaş türlerinden biri, sanırım bunun da etkisiyle iyi bir kopya yapmışlar. eteğin uçlarındaki parçaları da gördüm etrafta, bulunmaz bir malzeme değil. Bence aklına yatan herhangi bir gelinlikçinin becerebileceği bir gelinlik.
fuente modelinin orijinali bile gelinden geline çok değişen, herkeste farklı duran bir model. özellikle de eteği. dolayısıyla modelin nasıl olduğunu tam olarak anlamak bile zaten mümkün değil. ayrıca model insanın bacaklarını kısa gösteriyor. ben açıkçası fuenteyi beğenmiyorum. forumdan gidip deneyen bir bayanın da beğenmediğini okumuştum. hal böyleyken, bence seni çok memnun eden bir sonuç alamazsın diye düşünüyorum.
Bak bu aşağıdakiler orijinalini deneyen gelinler:
Bu bayanda yine daha güzel durmuş: yine de bacakları kısa görünüyor bence.
Pronovias'ın Farnes ya da Fuente modellerinden biri olabilir kır düğünü için harika olur diye düşündüm, sizce?
Ankara da bir gelin adayı daha çok sevindim:)) bende pronovias modeli seçtim seninkilerde çok güzelmiş.Ben ikinci modeli beğendim duru ve hoş duruyor 2010 modeli dimi?Seçtiğin 2 modelde çok cici güzel diken yer sormuşsun benim gittiğim mariposa ya bi bak istersen olgunlaşma emekli dikiş hocası dikiyor bizimle tasarımcı kızı ilgilendi pronovias 2012 modellerinden yapmışlar giydim orda pronovias tan yarım saat sonra gittik hatta nişanlım ablası annem herkes daha iyi bunlar dedi.Ocakta Norveç ten bir kız gelicekmiş pronovias modeli diktirmek için o bitince onuda gösterebiliriz dediler bize.Düğünün Ankara damı olucak?Kumaşları bizde sormuştuk aynıları varmı türkiye de çoğu varmış.Ben henüz danteli seçmedim çünkü yurtışından 2012 malzemeleri türkiye ye gelince İstanbul dan gelenlerede bakarsın dediler.Yenilerden seçersem onlarla yapılcak.Senin seçtiğin modellerin 2012 versiyonlarda varmı baktınmı.Çok sevilenleri biraz değiştirip tekrar yapmışlar sayfalarından bir bak istersen..
kızlar pronovias gelinlik diktirme işleri nasıl gidiyor. ankara da diktiren memnun kalan tavsiye eden yok mu kızlaaar yardımmmm :)