Ankara'da pilates

ladyrosy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
791
54
kızlar merabalar...Ankaradayım ve pilates kursuna yazılmayı düşünüyorum hatta spor salonunda havuzda olursa benim için daha iyi olur iki ayrı yere gitmemiş olurum fakat ücretide önemli aylık 100lirayı aşmaması gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum siz nerelere gidiyorsunuz memnunmusunuz cevaplarınızı bekliyorum :97:

bende istiyorum ankarada bi yere gitmyi, kimse gitmiyor galiba baksana yardım eden yokkk

evet cnm kimse bilmiyor gibi ama bi arkadaş söyledi hanımlar lokali varmış onu bi araştır istersen bende daha yeni öğrendim oyüzden bakmaya fırsatım olmadı bişeyler öğrenirsen banada sölersin artık..:)

en ucuzu hanımlar lokali,ama başlangıçta hemen gün seçmen gerekiyor,çünkü bir süre sonra bazı günler dolduğu için seçemiyorsun canım,öğrencilere ücretsiz diğer bayanlarada cüzi bir fiatı var,benim arkadaşım gitmişti memnun kalmıştı:)

Kızlar oturduğunuz semtler neresi bilmiyorum ama ben bir dönem Bahçelievlerde bir yere gitmiştim. Son dönemlerde de Öveçlerdeki bir spor klubune. Aylık 100TL vereceğinize, bence üyelik alın, her imkanlarından faydalanın derim ben:KK34:

X