Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankarada özellikle sincan etimesgut tarafında iyi bir ağdacı bilen varmı
komple ağdaya gitmek istiyorum ama öyle bilmediğim bir yerede körlemesine gitmek de beni korkutuyo gidip memnun kaldığınız bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim
tatlım ben eryamanda oturuyorum .eryamanda güzelkentte galaksi çarşısı var bilmem biliyomusun . la mode diye bir kuaför var yıllardır ağdamı tubaya gelir yaptırırım tavsiye ederim çok iyi .komple agdaya geliyorum bnde.
komple ağdaya gitmek istiyorum ama öyle bilmediğim bir yerede körlemesine gitmek de beni korkutuyo gidip memnun kaldığınız bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim
merhaba canım sincanda osmanlı mah.12 cad. imkb tic..mes.lisei yaninda (size özel bayan kuaförü var )orayı tavsiye ederim zeliha bayanın ismi ...ağadası mükembel pudralı ve agrı sizi hissetmiyorsunuz nazı da cekiyor ben cok nazlıyımda :)
merhaba canım sincanda osmanlı mah.12 cad. Imkb tic..mes.lisei yaninda (size özel bayan kuaförü var )orayı tavsiye ederim zeliha bayanın ismi ...ağadası mükembel pudralı ve agrı sizi hissetmiyorsunuz nazı da cekiyor ben cok nazlıyımda :)
merhaba canım sincanda osmanlı mah.12 cad. imkb tic..mes.lisei yaninda (size özel bayan kuaförü var )orayı tavsiye ederim zeliha bayanın ismi ...ağadası mükembel pudralı ve agrı sizi hissetmiyorsunuz nazı da cekiyor ben cok nazlıyımda :)