• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada özellikle sincan etimesgut tarafında iyi bir ağdacı bilen varmı

busra_cem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
56
0
46
Ankara
komple ağdaya gitmek istiyorum ama öyle bilmediğim bir yerede körlemesine gitmek de beni korkutuyo gidip memnun kaldığınız bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim

tatlım ben eryamanda oturuyorum .eryamanda güzelkentte galaksi çarşısı var bilmem biliyomusun . la mode diye bir kuaför var yıllardır ağdamı tubaya gelir yaptırırım tavsiye ederim çok iyi .komple agdaya geliyorum bnde.

komple ağdaya gitmek istiyorum ama öyle bilmediğim bir yerede körlemesine gitmek de beni korkutuyo gidip memnun kaldığınız bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim

merhaba canım sincanda osmanlı mah.12 cad. imkb tic..mes.lisei yaninda (size özel bayan kuaförü var )orayı tavsiye ederim zeliha bayanın ismi ...ağadası mükembel pudralı ve agrı sizi hissetmiyorsunuz nazı da cekiyor ben cok nazlıyımda :)

MRB CNM bende etimesguttaa emirlerde oturuyorum best kuaför var altun bileklerin arksında tavsiye de buluınurum komple agda ..

merhaba canım sincanda osmanlı mah.12 cad. Imkb tic..mes.lisei yaninda (size özel bayan kuaförü var )orayı tavsiye ederim zeliha bayanın ismi ...ağadası mükembel pudralı ve agrı sizi hissetmiyorsunuz nazı da cekiyor ben cok nazlıyımda :)

mrb cnm bende etimesguttaa emirlerde oturuyorum best kuaför var altun bileklerin arksında tavsiye de buluınurum komple agda ..

komple ağdayı ne kadara yapıyorlar acaba benim ağdacım ayrılmış bulunduğu yerden yıllardır ona giderim ama şimdi başkasını bulmak zorundayım :(

merhaba canım sincanda osmanlı mah.12 cad. imkb tic..mes.lisei yaninda (size özel bayan kuaförü var )orayı tavsiye ederim zeliha bayanın ismi ...ağadası mükembel pudralı ve agrı sizi hissetmiyorsunuz nazı da cekiyor ben cok nazlıyımda :)
Merhabalar acaba tavsiye ettiğiniz kuaförün ismi nedir?

Back