Ankara'da özel hastane ve doktor önerisi

mucizelazim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
804
1.047
63
Selam kk üyeleri, geçen hafta silik idrar testi sonuçlarımı paylaşmıştım. beta hcg değerlerim de 285 çıktı, 3 gün sonra tekrarladım 1400 e çıkmıştı:) Artık doktora gitmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Aklımda Ortadoğu hastanesi var yenimahalle de ama onun dışında önerebileceğiniz bir hastane ve doktor var mı? fiyat bilgisi de paylaşırsanız sevinirim çünkü hastaneler gitmeden söylemiyor fiyatlarını.

Selam kk üyeleri, geçen hafta silik idrar testi sonuçlarımı paylaşmıştım. beta hcg değerlerim de 285 çıktı, 3 gün sonra tekrarladım 1400 e çıkmıştı:) Artık doktora gitmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Aklımda Ortadoğu hastanesi var yenimahalle de ama onun dışında önerebileceğiniz bir hastane ve doktor var mı? fiyat bilgisi de paylaşırsanız sevinirim çünkü hastaneler gitmeden söylemiyor fiyatlarını.
Hrs de dogum yaptim ..telefonla bilgi verirler sanirim, bi arayip sorun isterseniz..

ortadogudan paket için ucret bilgisi aldınız mı? ben telf ile aradım ama yuzyuze gelin diyorlar.

Ben de takipte kalıyım Ankaradayım 6 aydır hiç bilmiyorum özel hastaneleri emin olmadan da gitmek istemedim devlet hastanesine genel jinekolojik muayene için gittim ama pek de memnun kalamadım
Önerilerinizi ben de dikkate alicam

Ben de takipte kalıyım Ankaradayım 6 aydır hiç bilmiyorum özel hastaneleri emin olmadan da gitmek istemedim devlet hastanesine genel jinekolojik muayene için gittim ama pek de memnun kalamadım
Önerilerinizi ben de dikkate alicam

ben jinekolojik muayene için 29 mayısta hulya kulaya gitmiştim ama kendisi ayrılmıs ve ozel muayenehane acmıs. ama 29 mayısta doktorların odasında ultrason cihazi var smear de yapıyorlar. genel olarak hastane aklınızda olabilir. (Dikmen deki ana bina için konusuyorum. cunku kızılaydaki eski numune binaları da 29 mayısa gecmiş ben orda bi hocaya gitmiştim asla memnun kalmamıstım. oradan randevu almayın yanlıslıkla.)

ben jinekolojik muayene için 29 mayısta hulya kulaya gitmiştim ama kendisi ayrılmıs ve ozel muayenehane acmıs. ama 29 mayısta doktorların odasında ultrason cihazi var smear de yapıyorlar. genel olarak hastane aklınızda olabilir. (Dikmen deki ana bina için konusuyorum. cunku kızılaydaki eski numune binaları da 29 mayısa gecmiş ben orda bi hocaya gitmiştim asla memnun kalmamıstım. oradan randevu almayın yanlıslıkla.)
Teşekkür ederim canım ben de zübeyde hanıma gittim geçen hafta ultrasonla bakıldı smear aldı ama doktor yerinde durmuyormuş asistan doktor baktı pek ilgilenmedi
Sizin dediginizi de not alicam teşekkür ederim

pakete kaç adet muayene dahil acaba ?
anlastıgınız ve memnun kaldıgınız bir doktor olursa paylasır mısınız. tesekkür ederm.
8 muayene ve tetkiklerden sadece 3 lü tarama yapıldıysa 4 lü tarama dahil değilmiş. Bir de şöyle oluyor; mesela bugün muayeneye gittiniz diyelim 10 gün içinde tekrar giderseniz kontrol olarak sayılıyor ve haktan düşmüyor. Ben Hasan Kafalı hocaya gittim kendisi prof. olumsuz bir izlenim oluşmadı bende. Sadece hastaneden emin değilim acaba sıkıntılı bir süreç olursa bunu idare edebilecek yapıya sahipler mi onu bilmiyorum sonuçta yeni ve küçük bir hastane olarak görüyorum orayı. Siz hiç gittiniz mi Ortadoğu Hastanesine ?

arkadaşlar imkanınız varsa üniversitelerdeki hocalarda takip yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim.özel hastaneler tamamen ticari olarak bakıyorlar anne bebek hep 2 planda.

8 muayene ve tetkiklerden sadece 3 lü tarama yapıldıysa 4 lü tarama dahil değilmiş. Bir de şöyle oluyor; mesela bugün muayeneye gittiniz diyelim 10 gün içinde tekrar giderseniz kontrol olarak sayılıyor ve haktan düşmüyor. Ben Hasan Kafalı hocaya gittim kendisi prof. olumsuz bir izlenim oluşmadı bende. Sadece hastaneden emin değilim acaba sıkıntılı bir süreç olursa bunu idare edebilecek yapıya sahipler mi onu bilmiyorum sonuçta yeni ve küçük bir hastane olarak görüyorum orayı. Siz hiç gittiniz mi Ortadoğu Hastanesine ?

tesekkurler. hiç gitmedim. forumlarda paketleri diger hastanelere göre uygun geldigi için internetten arastırdm..

fiyat bilgisi bilmiyorum ama özel medisis hastanesi doktor bülent yirci harika bir doktordur işinde uzman ve mutavezi kişiliğiyle kesinlikle tavsiye ederim

Ben doğum değil ama başka bir ameliyatımı bu hastanede oldum. Çok da memnun kaldım. Ameliyathane ekibi çok iyiydi. Evime yakın olsaydı tercih ederdim. Tabi benim 2. Bebek ve sezeryan olacak. Normal doğum ise bir şey diyemem

29mayıs hastanesinde tavsiye ettiğiniz bir doktor var mı kızlar, nasıllar acaba

Benim görümcem yaptı orda baya memnun kaldık dr zeynep hanımdı

Kızlar Ankara da Yenimahalle medical park hastanesi var orda Erkam bey var ben çok memnunum bir arkadaşın öneri ile giitm daha yeni ama şuan iyi bir sıkıntı olunca whatsap dönüş yapıyor hemen

Bende medical park Pınar hanıma gidiyorum en ufak sorunda ulaşabiliyorum,tavsiye ederim ...Ama doğum paketini iyi füşünün pek karlı bi olay değil yani hemen hemen aynı ücret oluyor bir avsntajı yok yani helede sık takip geektiren bir durumunuz varsa paket çok mantıksız

Back
X