Nişan Ankara'da oturanlar yardımcı olun lütfenn..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

tardis06

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
15
0
6
Merhaba kızlar,

Çok şükür ki isteme işi halloldu geldik nişan merasimine. Ankara'da nişan alışverişini nerelerde yapabiliriz? Düşünüyorum bir türlü aklıma gelmiyor. yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
kızılayda soysal pasajı ve ülkealan pasajı bakabileceğin yerler.. ulusta da samanpazarına bakabilirsin.. yalnız çok iyi pazarlık yap, çok yüksek fiyatlarla başlıyorlar...

rica ederim.. başka soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.. baya bir araştırmıştım çünkü her şeyi...

lütfen bir de bana yardımcı olun (( Samanpazarında fiyatlar çok uçuk... Herkes farklı bişi söylüyor çok bunaldım ben ((

lütfen bir de bana yardımcı olun (( Samanpazarında fiyatlar çok uçuk... Herkes farklı bişi söylüyor çok bunaldım ben ((

Ne almayı planlıyorsunuz bilmiyorum ama hepsini aynı yerden almak zorunda değilsiniz. Samanpazarı ve civarı Ankara'daki en uygun fiyatlı yerlerdendir ama nişan alışverişine gelmiş insanları görünce bir kaç kat fiyat çekiyorlardır muhtemelen.

valla ben gittim samanpazarı çıkrıkçılardan herşeyimi hallettim

Zaten çok yüksek fiyatlar söyleyip sonra iniyorlar.. Bir de her ürünün markasına kalitesine göre çok ucuzu da var çok pahalısı da.. Mesela 6 lı gecelik setler kızılaydakilerde 250 den başlıyor 700 lere kadar çıkıyor dediler.. Mesela o 700 lük dedikleri ipek takımı 400 e inmişlerdi bize.. 250 dediklerini de 150 ye filan indiler galiba..
Daha uygun şeyler olsun dersen samanpazarında daha ucuzları da vardı.. Çok sıkı pazarlık yapmak lazım işte..

Bizim aldıklarımızı yazayım:
6 lı ipek saten gecelik seti(karmen markası)
Penye pijama takımı(marilyn)
İç çamaşırları (sütyen-kilot ve atlet kilot) pierre cardin
İncili, fransız dantelli Sandık(içinde bir de küçük sandığı vardı)
Hepsini en iyilerinden almaya çalışmıştık yani
Hepsi 600-650 arası bir şeydi

günaydın. bu hafta içi çıkıcaz alışverişe. kızılay'da nerelere bakabilirim? Nişan elbisemi de Kızılay ya da avmlerden almayı düşünüyoruz. İzmir caddesine bakıcam bunun için. Var mı alternatif başka yer?

günaydın cnm.. biz soysal pasajından almıştık.. dilek'ti galiba dükkanın adı.. giriş katta sol koridorda sonda.. gülnur hanımdı galiba sahibi, tatlı bir bayan.. baya yardımcı oluyor.. dükkanın kapısında çok şık sandıklar var çeşit çeşit..hala var mı bilmiyorum.. yaklaşık 3 ay önceydi bizim aldığımız.. erkek için pijama setini de oradan almıştık.. terliği anafartalar çarşısından aldık ulustan..
bir de ülkealan pasajının girişinde (izmir caddesi üzerinde) orada da 2 mağaza var, biri yaprak biri gaye.. yaprak yanlış hatırlamıyorsam soysaldaki dilek le aynı kişiye ait.. gaye'de de fiyatlar baya uygundu.. hemen hemen tüm mağazaları gezdik zaten genelde aynı ürünler, dediğim gibi bana en uygun dilek gelmişti almak istediğim ürünlerde..

nişan elbisesi için de izmir caddesine bakabilirsin.. onun dışında ziya gökalp caddesi üzerinde, sakaryaya dönen köşede altınçizgi var kuyumcu, onun üst katında bir yer var, oradaki nişanlık modelleri ve fiyatları da fena değildi..
bir de atatürk bulvarı üzerinde(bakanlıklar tarafına doğru) izdivaç diye bir mağaza var, büyük baya, orada da benim baktığım dönemlerde fena değildi sanki modeller.. irfan a bakabilirsin, yine atatürk bulvarı üzerinde, batik'in yanında.. avm lere bakacaksan da, roman, ipekyol filan olabilir..

nişan ayakkabısını da anafartalardan almıştık..ama soysal da da çok çeşit var yine ayakkabıda..

Son düzenleme:

canımcımmmm çook teşekkür ederim. buralara mutlaka baktırıcam.

rica ederim.. başka soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.. baya bir araştırmıştım çünkü her şeyi...

Teşekkür ederim.. Bende nişan sandığı alsammı kararsız kaldım herkes napacaksın boşa alacaksın yer kaplayacak diyor. Her kafadan b, ses çıkıyo kafam Allak bullak oldu vallaha. Sizce ne yapmalıyım almalımıyım?

Bana da samanpazarı değilde çıkrıkçıları önerdiler. Ama çok iyi pazarlık yapmak gerekiyormuş. İnternetten bakıp beğendiğin 500-1000 tl lik abiyeleri 250 ye felan bulabiliyomuşsun.

eğer çok istediğin bir şeyse al, içinde kalmasın.. ben başta hiç istememiştim ama sonra bu aldığımı görünce çok çok hoşuma gitti, yatak odasında kullanabilirim diye düşünerek aldım.. sade ama şık bir şey olursa kullanabilirsin de..

böyle konularda hakikaten ailede akraba ve arkadaşlarda çok karışıyor :) dediğin gibi en iyisi kendi bildiğimi okuyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…