ANKARA’DA ÖNERECEĞİNİZ KADIN DOĞUM DOKTORLARINI YAZAR MISINIZ LÜTFEN 🙏🏼

Çiğdem gülere gidiyorum şu ana kadar çok memnunum. Çok titiz ve temkinliler. Riskli bir gebelikti sorunsuzca 35. Haftaya geldik memorial ya da lösantede doğum yaptırıyor.

Bin kere amin teşekkür ederim. Yetkin hocaya çok iyi diyorlar

Çiğdem gülere gidiyorum şu ana kadar çok memnunum. Çok titiz ve temkinliler. Riskli bir gebelikti sorunsuzca 35. Haftaya geldik memorial ya da lösantede doğum yaptırıyor.
Bende bakip aslinda cokta beğenmiştim çiğdem güleri birde eşi aşkın güler bey var. Daha cok ona niyetlenmistim aslinda ama pek yorum yapan olmadi burda. Memnun musunuz peki ? Dogum paketi seklinde ki almiatiniz ne kadar ödüyorsunuz ?
Saglikla gelsin cok az kalmis

Ben de aynı şeyi Sevgi Yıldırım Alta'da yasadim
Yetkin Karasu ya da Bülent Yirci. Stressiz bir hamilelik gecirirsiniz

Evet bende yetkin hocaya gidecektim sonra burada yorumlarda Bülent bey baya övülmüş birde ona baksam dedim. Hastaneden dogum esnasinda ve dogum sonrasinda memnun kalmis mıydınız
Benim dogumumu Yetkin hoca yaptırdı ben memnun kaldım. Çok iyi bir insan. Hala gittiğimizde uğrarız.

Benim dogumumu Yetkin hoca yaptırdı ben memnun kaldım. Çok iyi bir insan. Hala gittiğimizde uğrarız.
Yaa sevindim güzel yorum duyduguma peki ayni hastanede serap durmuşoğlu dr var onunla hic tanismis mıydınız ceya adii duydunuz mu ?
Ben de aynı şeyi Sevgi Yıldırım Alta'da yasadim

Yetkin Karasu ya da Bülent Yirci. Stressiz bir hamilelik gecirirsiniz
Bülent ve Yetkin beye de gitmek istiyorum bakalim insallah 3 dr dan birinde karar verebilirsem.
Dogum sonrasi nasildi peki memnun kaldiniz mi hastaneden rica etsem bahsedebilir misiniz ?

Ben surece Sevgi Hanimla başladım. Sagolsun psikolojimi bozdum. Son 3 hafta kala Bülent Beye gittim. Ses tonu, yaklaşımı o kadar iyiydi ki. Ama o da il dışına gitmişti. Konferans vardi sanirim. Doğumu Yetkin Hocada yaptım. Ben gece 4 gibi doğum yaptım o süreçte yanimda nobetci kadın doğum doktoru ve ebeler vardı. Sonra Yetkin Hoca geldi l,dogum gerceklesti.Ben genel olarak hastaneden, ebe,hemsire hepsinden memnun kaldım. Ama şöyle bir durum var. Normal doğum işin içine girince isler değişiyor biraz.

Nasil degisiyor neler oluyor mesela ? Benimde önceliğim normal dogum. Sezeryana karsi degilim ama onceligim degil.

Nasil degisiyor neler oluyor mesela ? Benimde önceliğim normal dogum. Sezeryana karsi degilim ama onceligim degil.
Ben de o görüşteydim. Zaten Sevgi Hanımla da o yüzden sorun yaşadım. Yani şöyle risk almak istemiyor çoğu doktor. Ben suni sancı alırken bana kesin sezaryen olursun gözüyle bakıldı. Bir şey yiyip içmeme ayağa kalkmama bile izin vermediler.sabaha sezaryene alırız diye. Sonra uzun süre açılma olmayınca bir ebe biraz yuruyebilirsin dedi. Kalkıp önceden öğrendiğim hareketleri yaptım sanci çekerken. Sonra acilmam hızlandı. Çok rahat oldu doğumum. Sevgi Hanım bana asla normal doguramazsin dedi hatta neler neler neyse. Yani başta doğum şekli konuşulmuyor ama sona yaklasildiginda türlü bahanelerle sezaryene yönlendiren doktor çok. Çocuk ve anne sağlığı için mutlaka yapılması gereken durumlar olabilir. Ama.ben doktor degistirmeseydim keyfi sezaryen olacaktm

Cok garip ya mesela annenin vucudunu gozlemleyip en azindan bakip nasil olacak dogum diye beklemiyorlar ne geciyor ellerine acaba. Normal dogumdan neden korkuyorlar anlamiyorum. Olmazsa normal o zaman sezeryane alinir öyle biliyoruz bizde hep. Sasirdim açıkçası ya. Paylasmaniz da ayrica güzel oldu çok teşekkür ederim yanlışlıkla tercih etmeyeyim... cocuk doktorlari iyi miydi peki

Evet iyiydi. Sonra biz de Serdar öner e devam ettik hatta o hastanede ama o da vefat etti. Siz hiç on görüşme yaptınız mı? Mutlaka o hastaneyi tercih edecekseniz doğum paketi almadan istediğiniz doktorla görüşebilirsiniz. Doğum doktoru o kadar önemliymiş ki. Ben baştan Yetkin ya da Bülent beyle başlasam çok farklı olurdu. İçinize sinmeyen kimseyle devam etmeyin.

Ben aslinda o hastanede baska doktora 2 defa muayeneye gittim ve kendisinden memnun da kaldim. Ancak yine de baska bir doktorla görüşeyim düşüncesi ile yetkin veya Bülent beye de bir gideyim diye düşünüyorum açıkçası. Sonrasinda karar verip dogum paketi alirim diye geciyor aklimdan. Ön görüşme degilde online tanisma yapabiliriz gibi bir sey demislerdi onu da pek tercih etmedim

Ben öneri ile gittim daha önce yakın bir arkadaşım ve onun kız kardeşlerinin doğumlarını Çiğdem hoca gerçekleştirmişti. Eşi de çok güleryüzlü görünüyor ama benim sürecim hep Çiğdem hocayla ilerledi. Açıkçası çok memnunum Çiğdem hoca temkinli bir doktor, önlem almayı sever, hastalarını dinler ve her zaman aradığımızda da ulaşılabilir oldu. Lösante ya da memorialda doğum yaptırıyor, lösantede doğum izni olan sayılı doktorlardan zaten. Klinikte çalışanlarda iyi ve kibarlar, 35. Haftada ebemiz ile tanıştık hatta yarın detaylı görüşmemiz olacak telefon üzerinden. Paket ile ilgili olarak detay vermem gerekirse 2. Ya da 3. Muayenede bebişin sağlığından emin olunca paket yaptık paket ücretinden daha önceki muayene ücreti düşüldü, 20bin verdik diye hatırlıyorum ama güncel paket ücreti 27 olmuş diye duydum 3 aylık hamile bir tanıdığımdan. Tabi doğum yapınca bir de hastaneye ödememiz gerçekleşecek, paket aldığımızda klinik ile görüşürken memorialda lösantede 20-22bin arası bir ödeme alıyor demişlerdi ama tabi çok zaman geçti bu konudaki net bilgiyi de bu cmt günü alacağız. Ek olarak ziyaretlerimiz sık gerçekleşti en uzun görüşmediğimiz süre 3 hafta oldu, riskli hissettiğimiz anlarda Çiğdem hoca kliniğe çağırdı muayene etti, paket almayıp ziyaretlerde ödeme yapsaydık çok daha yüksek bir meblağ tutardı. Genel olarak sürecimizden memnun kaldık umarım doğumda güzel geçer

Teşekkür ederim açıklayıcı cevabınız için
Benimde seceneklerim arasinda hala o klinige gitmek sadece kararsızım. Losante de eşi doguma almiyorlarmis sanırım onu duydum bi. Birde ben gecen haftalsrda aradigimda 45 bine kadar olabilir dogum ucreti o da bu yil icin demislerdir. Her gecen gün hersey zamladigi icin

Rica ederim ve maalesef sezaryen doğumlarda lösante eşi doğuma almıyor, vajinal doğumda ise eş girebiliyor, hastane enfeksiyon riskini sıfıra indirmek için böyle yapıyormuş, özellikle erken bir doğum olursa düşünmeden lösanteyi tercih edin diyorlar. Bu durum zor olsa da hamile başına 4 hemşire düşüyormuş, odaları çok genişmiş, ziyaretciye izin yokmuş ve gerçekten özel bir hizmet alınıyormuş. Memorialda ise geçen kasım bir arkadaşım doğum yaptı odalar çok küçüktü ve ziyaretçi konusunda çok esneklerdi, kapı önlerinde bile insanlar vardı bu beni çok rahatsız etmişti ama eşim doğuma girmek istediğinden mecburen doğum şeklime göre seçimi yapacağım siz de belki doğum şeklinize göre karar verebilirsiniz.
Ben de hastane ne kadar tutacak merakla bekliyorum klinik yönlendirdiği için belki ilk belirttikleri fiyat olabilir diye düşünüyorum, diğer mesajda bahsettiğim arkadaşıma da klinik memorialda doğum için 30 binlerde demiş. fiyatlandırma nasıl olacak kliniğin katkısı olacak mı bu hafta netleşir.

Özenli davranmaları çok güzel tabiki ama sanirim sezeryan da olsam esim yanimda olsun isterim gibi geliyor. Losante de epey uzak bir hastane biraz o da tedirgin ediyor beni. Kararsiz kaliyorum açıkçası. Memorial ile alakali ne olumlu ne olumsuz hicbir sey okumadim ne yalan soyleyeyim. Nötr bir sekilde arastirmalarima devam ediyorum. Ama gercekten tek bildigim epey zormus bu konu. Cok iyi doktorlar var ve insanin aklı karışıyor acaba digerine de baksam mi diye. Tüm doktorlara da muayene olamayacagima göre artik bir karar vermem gerek benimde.

Memorialda ekipman vs anlamında donanımlı bir hastaneymiş çok fazla doğum yapan tanıdığım oldu o noktada Ankara için iyi bir tercih, zaten kliniği olan bir doktora gidecekseniz doğumu da doktorun kendi ekibi yaptırıyor. Ve evet çok fazla iyi doktor var Ankarada, mesleki bilgi dışında kendi iletişim şeklimize uygun olanı bulmak gerek. Ben Çiğdem hoca dışında bir doktor ile görüştüm öneri üzerine, kendisi çok övülüyordu yine tanıdığım bir arkadaşımın doğumunu yaptırmıştı fakat üslup olarak bana göre çok sert olduğu için bir daha gitmedim. Hamilelik süreci her geçen gün duygusal olarak zorlaşan, bazen fiziksel görüntümüzü taktığımız, bazen yetersizlik hissine kapıldığımız bazen sorun olmasa bile bebeğimize bi şey olacak diye endişe ettiğimiz gerçekten her konu anksiyetenin arttığı bir süreç. Bu süreçte hassasiyetlerimize uygun olacak kişilerle ilerlemek çok çok önemli bence bunu da kriter olarak almalısınız.

Cok haklısınız benim için de önceliğim o. Doktorun güler yüzlü ve sıcak olmasi. Çünkü zaten stresli bir süreç karsimizdaki dr enerjisi ne kadar yüksek olursa o kadar güzel geçeceğini düşünüyorum hamileligimin. Kisa zamanda benimde doktorumu secmem lazım. Strese giriyorum Çünkü dr belirleyemedikce

Normal doğum yanlısı olan ve alavere dalavere yapmayan FATMA BOLKAN ve ebesi Esengül hanım harika insanlar. Benim iki bebeğimin doğumunu da onlar yaptılar. Suni sancıyı da doğum sonuna doğru verdiler doğum hızlansın diye farklı bi teknik kullanıyorlar sancının başlaması için. Kesinlikle öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…