ANKARA’DA ÖNERECEĞİNİZ KADIN DOĞUM DOKTORLARINI YAZAR MISINIZ LÜTFEN 🙏🏼

Memorialda ekipman vs anlamında donanımlı bir hastaneymiş çok fazla doğum yapan tanıdığım oldu o noktada Ankara için iyi bir tercih, zaten kliniği olan bir doktora gidecekseniz doğumu da doktorun kendi ekibi yaptırıyor. Ve evet çok fazla iyi doktor var Ankarada, mesleki bilgi dışında kendi iletişim şeklimize uygun olanı bulmak gerek. Ben Çiğdem hoca dışında bir doktor ile görüştüm öneri üzerine, kendisi çok övülüyordu yine tanıdığım bir arkadaşımın doğumunu yaptırmıştı fakat üslup olarak bana göre çok sert olduğu için bir daha gitmedim. Hamilelik süreci her geçen gün duygusal olarak zorlaşan, bazen fiziksel görüntümüzü taktığımız, bazen yetersizlik hissine kapıldığımız bazen sorun olmasa bile bebeğimize bi şey olacak diye endişe ettiğimiz gerçekten her konu anksiyetenin arttığı bir süreç. Bu süreçte hassasiyetlerimize uygun olacak kişilerle ilerlemek çok çok önemli bence bunu da kriter olarak almalısınız.
Fatma Bolkanı öneririm çukurambarda muayenehanesi var ve ebesi Esengül hanımı çok seviyorum. İkisi de işinde tecrübeli. İki bebeğimin doğumunu normal olarak yaptılar.

Cok haklısınız 🌸 benim için de önceliğim o. Doktorun güler yüzlü ve sıcak olmasi. Çünkü zaten stresli bir süreç karsimizdaki dr enerjisi ne kadar yüksek olursa o kadar güzel geçeceğini düşünüyorum hamileligimin. Kisa zamanda benimde doktorumu secmem lazım. Strese giriyorum Çünkü dr belirleyemedikce
Fatma Bolkanı öneririm çukurambarda muayenehanesi var. Memorial koru gibi hastanelerle anlaşmalı kendisi. Doğum esnasında oraya geliyor. Ebesi Esengül hanım harika bir ebe. Kesinlikle öneririm. Ben çok doktor aradım zamanında. İki bebeğimin doğumunu da onlar yaptılar. Sevgi Yıldırım’a da gittim memnun kalmadım hemen bıraktım.

Normal doğum yanlısı olan ve alavere dalavere yapmayan FATMA BOLKAN ve ebesi Esengül hanım harika insanlar. Benim iki bebeğimin doğumunu da onlar yaptılar. Suni sancıyı da doğum sonuna doğru verdiler doğum hızlansın diye farklı bi teknik kullanıyorlar sancının başlaması için. Kesinlikle öneriyorum
Teşekkür ediyorum öneriniz için 🌸🙏
Fatma Bolkanı öneririm çukurambarda muayenehanesi var. Memorial koru gibi hastanelerle anlaşmalı kendisi. Doğum esnasında oraya geliyor. Ebesi Esengül hanım harika bir ebe. Kesinlikle öneririm. Ben çok doktor aradım zamanında. İki bebeğimin doğumunu da onlar yaptılar. Sevgi Yıldırım’a da gittim memnun kalmadım hemen bıraktım.
Doktor bulmak cok zor gercekten. İnşallah bende kolayca secebilirim. Cok fazla iyi drumuz var gercekten

Normal doğum yanlısı olan ve alavere dalavere yapmayan FATMA BOLKAN ve ebesi Esengül hanım harika insanlar. Benim iki bebeğimin doğumunu da onlar yaptılar. Suni sancıyı da doğum sonuna doğru verdiler doğum hızlansın diye farklı bi teknik kullanıyorlar sancının başlaması için. Kesinlikle öneriyorum
Merhaba, ben yurtdışındayım. 39+5 haftalık oldum. Yaşım ileri olduğu için salı günü 40 haftalık olınca suni sancı ile doğumu başlatmak istiyorlar. Rahim ağzına balon takacaklar ilk olarak. Sizin msjınızda yazdığınız farklı teknik nedir? Lütfen biraz açıllar mısnız?

Merhaba, ben yurtdışındayım. 39+5 haftalık oldum. Yaşım ileri olduğu için salı günü 40 haftalık olınca suni sancı ile doğumu başlatmak istiyorlar. Rahim ağzına balon takacaklar ilk olarak. Sizin msjınızda yazdığınız farklı teknik nedir? Lütfen biraz açıllar mısnız?
Merhabalar; suyu patlattılar. Sonrasında kendi ağrım başladı doğum başladı

X