• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da önerebileceğiniz Tüp Bebek Merkezi

Zeynepincir

Allah "Ol" der ve oluverir....
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
34
16
18
36
Merhaba , Ankara'da önerebileceğiniz başarılı bir tüp bebek merkezi varmı , 2,5 yıldır evliyiz . Rapor şartlarını taşımadığımız için raporda çıkartamıyoruz , ücret ortalama ne olur . Paracı merkezlerin eline düşmeden gerçekten sonuca dönük çalışma yapan merkezler varmı. HRS ile görüştük, içim ısınmadı, sonra başka bir Prof. Gittik oda transfer ve yumurta toplama işlemini HRS de yaptığını söyledi. Yardımcı olacak kimse varmı, Allah rızası için yardım lütfen

Canım ben en önce anatolia ya gittim ama orda bi işlem için dışarıya yönlendirdiler,halbuki benim orayı tercih nedenim her kontrolümün tek bi yerde yapılmadını istememdi.Sonra eşimin kurumunun anlaşması olduğu medicana yı tercih ettik.Doktorum,ameliyat hane ekibi,koordinatörü,hasta danışmanı son derece güler yüzlü ve sabırlı.Asla ve asla hoca gereksiz bi tetkik istemiyo.Hatta ilk yönlendirdikleri teste gerek görmedi ve onun maliyeti neredeyse bir tüp bebek tedavisi kadar tutucaktı.Şimdi burda doğum yapmayı planlıyorum.Bence git görüş içine sinmezse başka bir merkezle devam edersin.

Anatoliada çok iyi bi tüp bebek merkezi,ordaki ilgide çok güzel bunuda yazmak istedim.Ben çalıştığım için eşimde çok yoğun olduğu için biz ilk önce orda her türlü çıkacak extra durumun yapılacağını sanarak başlamıştık ama dışarı yönlendirdiklerinde orda devamedemeyeceğimizi anladık.yani tercih meselesi tabi tamamen...

Canım ben genartta hamile kaldım. Kızıma 2011de, şimdide ikizlere hamileyim. Ben genartı öneririm. Oradaki doktorları bilmiyorum yalnız, benim doktorum tıp fakültesinden. Ama herşeyi genartta yaptı. 4500+ilaçlara verdik. Birde doktorun muayenesine 300 verdim.

Anatoliada çok iyi bi tüp bebek merkezi,ordaki ilgide çok güzel bunuda yazmak istedim.Ben çalıştığım için eşimde çok yoğun olduğu için biz ilk önce orda her türlü çıkacak extra durumun yapılacağını sanarak başlamıştık ama dışarı yönlendirdiklerinde orda devamedemeyeceğimizi anladık.yani tercih meselesi tabi tamamen...

Bahar siz medicanada mı yaptırdınız, ilaçları kendimizmi alacaz, senin ilk denemede tuttumu,

Yardımların , cevapların için sağol.

Canım ben genartta hamile kaldım. Kızıma 2011de, şimdide ikizlere hamileyim. Ben genartı öneririm. Oradaki doktorları bilmiyorum yalnız, benim doktorum tıp fakültesinden. Ama herşeyi genartta yaptı. 4500+ilaçlara verdik. Birde doktorun muayenesine 300 verdim.

Merkeze gidiyoruz görüşüyoruz , yumurta toplama bir yerde , takibi bir yerde, transfer bir yerde kafam karıştı , ben çalışmıyorum , zaman sıkıntım yok, ama eşim her zaman izin alamaz, ortalama kaç gün sürer tedavi,

Senin doktorun kimdi Can'ım Prof mu
İsmi ne

Bahar siz medicanada mı yaptırdınız, ilaçları kendimizmi alacaz, senin ilk denemede tuttumu,

Yardımların , cevapların için sağol.
Evet canım medicanada opr dr osman denizhan özgün,ilaçları kendimiz aldık.İlk denememde hamileyim Allaha şükür,darısı isteyen herkezin başına olsun☺️:nazar::nazar::nazar:

Canım merhaba
Biz başkentte Göğşen hocaya gidiyoruz. Daha sonuçlanmadı ilk tüp bebek denememiz. Raporlo 3000 raporsuz 4400sanırım +ilaçlar.

Başkentte hulisi hocaya da cok iyi diyorlar. Ben göğşen hocadan başladığım için değiştiremedim.

Merkeze gidiyoruz görüşüyoruz , yumurta toplama bir yerde , takibi bir yerde, transfer bir yerde kafam karıştı , ben çalışmıyorum , zaman sıkıntım yok, ama eşim her zaman izin alamaz, ortalama kaç gün sürer tedavi,
CAnım takibin hocanın yerinde oluyor, diğer herşey genartta. Hepsi ayrı yerde değil yani. Benim doktorum prof. Ve il dışından hastaları var. Ben tedavi olurken biri zonguldaktan gelmişti ve demiştiki yaptığı herkesin tutmuş. Tavsiye üzerine gelmiş. Tabi bu nasip meselesi

Canım merhaba
Biz başkentte Göğşen hocaya gidiyoruz. Daha sonuçlanmadı ilk tüp bebek denememiz. Raporlo 3000 raporsuz 4400sanırım +ilaçlar.

Başkentte hulisi hocaya da cok iyi diyorlar. Ben göğşen hocadan başladığım için değiştiremedim.

İnşallah başarılı oluruz Can'ım, rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Birbirimize dua edelim

CAnım takibin hocanın yerinde oluyor, diğer herşey genartta. Hepsi ayrı yerde değil yani. Benim doktorum prof. Ve il dışından hastaları var. Ben tedavi olurken biri zonguldaktan gelmişti ve demiştiki yaptığı herkesin tutmuş. Tavsiye üzerine gelmiş. Tabi bu nasip meselesi

Can'ım sen hangi hocaya gidiyorsun, önerirmisin peki , malum rapor yok, maddi gücümüzde orta sayılır , bize en fazla ne kadara mal olur, bileziğimi satarım , yeterki hayırlısı ile olsun . Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.

Canım merhaba bende novaarta gitmeyi düşünüyorum cumartesi günü randevum var Mehmet hocaya sen ordami tedavi oldun memnunmusun ve hamilemisiniz şuan
evwt mehmet hocanin hastasiyim. 3. tedavide kizim oldu. hic bi dr bana sans vermedi. bi kactanesi tupbebekle bile olmaz yormayin kendinizi paranizi bosa harcamayin dedi. mehmet hoca cok iyi yaklasti. ve onda 2. normalde 3. tedavide kizim oldu. sonra bir de kendiliginden bir bebegim daha oldu. hamileliklerimi de o takip etti. ben tavsiye ederim. cok konusmaz isinde titiz ve ustadir. ama cok kalabalik olur novaart. erken saatlerde gitmeye calis.
sorun rezerv azligi bu arada

evwt mehmet hocanin hastasiyim. 3. tedavide kizim oldu. hic bi dr bana sans vermedi. bi kactanesi tupbebekle bile olmaz yormayin kendinizi paranizi bosa harcamayin dedi. mehmet hoca cok iyi yaklasti. ve onda 2. normalde 3. tedavide kizim oldu. sonra bir de kendiliginden bir bebegim daha oldu. hamileliklerimi de o takip etti. ben tavsiye ederim. cok konusmaz isinde titiz ve ustadir. ama cok kalabalik olur novaart. erken saatlerde gitmeye calis.
sorun rezerv azligi bu arada
Allah bağışlasın kızını canım inş bende hamile kalırım bende pko hastasıyım novaartı çok duydum il dışından gelecem inş bizimde yüzümüz güler

Bu ikinci tüp bebek denememiz yurt disinda gordugumuz tedavi nedeniyle tup bebek ile ilgili detayli bilgiye ve deneyime sahibiz.Bu merkeze arkadasimizin onerisi nedeniyle geldik geldigimiz andan bu yana amatör davranislari ve hicbir konuda bilgi vermemeleri bizi sasirtti.Her ne zaman soru sorsak gerekli bilgiye sahip degillerdi.Embryolarimiz ile ilgili detayli bilgi istedik derecelendirme istedik cevap iyi kalite denildi.Tamamen ticari gudulerle acilmis olan bu tup bebek merkezini kesinlikle tavsiye etmiyorum.Lutfen bu onerimi dikkate alin ve iyi bir embryolog olan merkezi secin.Yurt disinda yaptigimiz 3 denememizin 3 u de basarili oldu burada 1 tek ve 2 embryo transferimiz sonucu basarisiz.Nedeni ile ilgili bilgi alamadik.

Back