Ankara'da olup da spiritüel,kişisel gelişim konularına ilgi duyan arkadaşlar..

merhaba bende katılabilirim,malumunuz metafizik ve kişisel gelişim konusunda sohpet edip bilgi alışverişi yapabilecek donanımda insan çok fazla yok umarım en kısa zamanda bi buluşma ayarlanır

merhaba bende katılabilirim,malumunuz metafizik ve kişisel gelişim konusunda sohpet edip bilgi alışverişi yapabilecek donanımda insan çok fazla yok umarım en kısa zamanda bi buluşma ayarlanır
Merhaba yprk_89 :-) Aynı düşüncedeyim ve metafizik ve spiritüalizmle ilgilenen dostlarla ara sıra bir çay kahve,hatta kitap sohbeti yapmayı istiyorum.Bi süre takip edelim,olmazsa bir iki kişi bile olsa bir sohbet düzenleyelim diyorum ..Sevgiler

Merhaba arkadaşlar bende spiritüel kitaplara ve kişisel gelişime meraklı biriyim ekimde konuşulmuş bu konu ama sanırım buluşulmamış henüz

Selam hanımlar.Ben de Ankara'dayım, özellikle kişisel gelişim ile ilgileniyorum, spiritüel konular da ilgimi çeker. Bence listeyi başlatmalısın esrasirius esrasirius kesin katılacakları yazalım beş kişi ile bile başlasak sonra sonra yeni kişiler eklenir..

Konu bayağı eskiymiş. Ben çok işin içinde değişim ama ilgimi çekiyor. Böyle bir grup olursa katılmak isterim.

konu biraz eskiymiş gerçekten ama böyle bir şey olursa ben de katılmak isterim :KK6: malum insanlar çok maddeci hiç derin konuşacak kimse yok çevremde bir şey desem aaa sen buna mı inanıyorsun vs:110:

Arkadaşlar, aradan yıllaar geçti :-) Spiritüel konularla ilgili sohbet etmek isteyen dostlarla çay-kahve içme buluşması için bir araya gelmek isterim.. Arzu eden canlarla buluşma dileğiyle.. sevgiyle kalın.

Merhabaaa ben de ankarada yaşıyorumkesinlikle katılmak isterim bu konularla ilgilenen arkadaşlara benimde ihtiyacım var mesaj atabilirsiniz. Yalnız 2014ten beri gerçekleşmedi mi bu etkinlik?

X