ankarada musluktan akan suyun turuncu olmasi

queenEb

herkesin bir popisi var.
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
2.349
2.847
Evet baslikta da belirttigim gibi musluklarimizdan turuncu su akiyor. Ankara batikentte oturuyorum. Bugun bu durumla karsilasan baska ankaralilar var mi ? Nedeni konusunda haberi olan var mi ?

Konuyu nereye acsam bilemedim burasi dogru mu onu da bilmiyorum.

Bir m. Gokcek klasigi.. Turkiyedeyken batikentte oturuyordum bende zaman zaman sular turuncu ve igrenc kokulu akiyor. Sebebi hic bilinemedi..

Bir m. Gokcek klasigi.. Turkiyedeyken batikentte oturuyordum bende zaman zaman sular turuncu ve igrenc kokulu akiyor. Sebebi hic bilinemedi..

Aynen bir klasik resmen. Dusa giricez hastamizin temizlenmesi lazim kaldik boyle . Koku yok ama fanta renginde su resmen...

Bende normalde Ankarada yasiyorum suan okul icin kayserideyim. Kayseride su aritma tesisi var oraya goturmustu hocamiz aritilan pis suyun ankaraya gittigini soylemisti. Yani musluktan akan su bildiginiz kanalizasyon suyu. Benim her ankaraya gittigimde sivilce cikar. Psikolojikde olabilir pisliktende :)

Geçen hafta bu sıkıntıyı yaşadık.
Çayyolu'nda oturuyorum.
Neredeyse 2 gün böyle aktı, özellikle sıcak su kullanamadım.
Ama kendi kendine düzeldi.
İ. M. Gökçek'in yeni bir iş üzerinde olduğunu düşünüyorum.
Acaba bu sefer Ankara'ya nerenin suyunu verdi?

bizimde civarda kazı çalışması, tamirat vs olunca öyle geliyor bir süre. ama pas rengiyse belki evdeki borulardanda kaynaklanıyor olabilir.

Bir ay çektik biz o sorunu.
Baraj suyu vericez dediler oluk oluk pis paslı su aktı.
Sivas'ta da belediye başkanı su sorununu duzelticez dedikten sonra oldu bu.

Sayende öğürdüm ahaha ben 4 yildir ankaradayim arada melih basgan boyle bonkorlukler yapip musluktan fanta akitiyormus

devlet bahcelinin bir sozudur soyle der ;

Bunlar hortumu degil ganalizasyon borularini bagladilar.

Boyle yapmis melih basgan da galiba

bizimde civarda kazı çalışması, tamirat vs olunca öyle geliyor bir süre. ama pas rengiyse belki evdeki borulardanda kaynaklanıyor olabilir.

Yok bildigimiz fanta yaklasik 1 metrekup su akittiktan sonra duzeldi

Eski bir binada oturuyorsanız demir su borularının paslanmasından kaynaklanıyor olabilir

tesekkurler duzeldi nedeni de belli oldu

Bir ay çektik biz o sorunu.
Baraj suyu vericez dediler oluk oluk pis paslı su aktı.
Sivas'ta da belediye başkanı su sorununu duzelticez dedikten sonra oldu bu.

Demek ki bu ulkede yoneticiler birseyi duzeltcez diyolarsa oturup aglamamamiz lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…