• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da metroyu su bastı

Fark şu ki o New York la ilgili yazılan şey şakaydı, ironiydi; başbakanın Soma demecine göndermeydi. Bunu bile bile neden bana ne New York'dan diye cevap verelim?

Deniz Kuvvetleri artık tatbikatlarını Ankara da yapacakmış:27:
$BpYKeWHIUAAKjMv.jpg $BpYH1ckIEAAeaMe.jpg

Benim anlamadığım bu projeleri çizenler gerçekten mühendislerler mi yoksa adamımın adamı olan torpilli elemanlar mı? olası durumlarda oluşacak istatik hesaplamaları yokmu da bunlar oluyor.. :ssz:

bir mimar olarak şöyle cevap vereyim bu soruya :

gerçek muhendisler çiziyor tabi ki, çizimlerde yanlış bişey çizemezler zaten bir muhendis yada mimar 20 yıl boyunca çizdigi her çizginden sorumludur :34: asıl olay inşaatı yapanlarda bitiyor. ucuza kaçılırsa veya çizildiği gibi yapmazlarsa o zaman böyle sıkıntılar doğuyor :34:

Soma'da eksiklikleri konuşalım derken biz bu cevapla karşılaştık weiss. Artık geyiğe vurduk. Su baskını kimse önemsemiyor çünkü. Çok şükür can gitmedi. Napalım melih başganla eğleniyoruz onun dilinden.

Ben ciddi konularda pek geyik yapmam gercekler ne ise onu yazarim..
Madem o cümlelere tepki verilmiyor hatta destekleniyorsa, gelip gerceklerin yazilmasida kimseyi rahatsiz etmemeli..
Sonucta herkes istedigi gibi takiliyor degilmi, alay eden, abartan, üzülen, gülen, ciddi yazan.....vs vs herkes nasil istiyorsa öyle yaziyor...

Fark şu ki o New York la ilgili yazılan şey şakaydı, ironiydi; başbakanın Soma demecine göndermeydi. Bunu bile bile neden bana ne New York'dan diye cevap verelim?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Üsküdar'daki yağış sonrası görüntülere ilişkin, "Aynı şekilde başka ülkelerde de var böyle fotoğraflar. Biliyorsunuz geçmiş yıllarda Londra Metrosu'nu su bastı. Avrupa'da da her yerde bu tarz ciddi şeyler oluyor. Hatta Amerika'da bir yerleşim tamamen sular altında kaldı. Bunlar dünya coğrafyasında afet boyutunda ortaya çıkan olaylar" dedi.

litfen ironileri düzgün yapınız bazı kuşlar onu ekmek sanıp yemeye çalışıyo:27::27::27:

Bende gercekleri yazdim kasmayin bu kadar relax relax:)))

Hadi gelde forumun yarisinin " seviyesiz" demesine katilma....

Son düzenleme:
katıl bebişim katılll gel Ankarada su olımpıyatları var onlarada katıl:21::21::21::21::21::21::27:

:)))

Cok korkuyorum sizden, onun icin alintilamiyorum:))

Ben hemen hemn hic alintilamam, alintiyida sevmem, herkes akli basinda insan, kime yazildigini bilir herelde:)))

Madem, derdiniz Ankara ve yasanilan sorun " sus bakayim Newyork ta da 1800 lerde su baskini olmus" sözleri söylenirken " banane Newyork tan benim derdim Ankara" deseydinizde bende yazmak zorunda kalmasaydim :)))))

Yok siz, o yazilara cevap vermek istemediyseniz ben cevap verince neden bu kadar kasiyor ve rahatsiz oluyorsunuz:)))

korkuyorsunuz demedim, çekiniyorsunuz dedim, zira alıntılamayıp ortaya konuşmanın sonunda ben sana demedim ki neden üzerine alınıyorsun cevabıyla karşılaşmak anlamına da gelebilir :34:

ayrıca bikaç arkadaş yazmış bende aynısını yazayım, direk üzerinize alının diye :34: soma da 301 can gittigi vakit " 1800 lü yıllardaki kazalar örenk verildi bu ülkeyle dalga geçilir gibi. o zaman da aynı tepkiyi gösterdiyseniz eger şuan bu şakayı ciddiye alıp cevap veerdiginiz için evet haklısınız, ama o zaman bunu kader olarak geçiştirdiyseniz ve şimdi ciddiye alasınız tuttuysa fazlaca taraflı düşünüyorsunuz diyebilirim sadece :34:

o yazılanların şaka oldugunu anladıgım için ve bana komik geldigi için güldüm geçtim ben sadece, size komik gelmediyse gülmezsiniz olur biter, herhangi bi şekilde kasılmıyorum ve rahatsız da olmuyorum yazdıklarınızdan :34:

Bundan sonra artık yeraltında şemsiye açıp metro beklicez. İleri demokrasi !!

$semsiye.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Üsküdar'daki yağış sonrası görüntülere ilişkin, "Aynı şekilde başka ülkelerde de var böyle fotoğraflar. Biliyorsunuz geçmiş yıllarda Londra Metrosu'nu su bastı. Avrupa'da da her yerde bu tarz ciddi şeyler oluyor. Hatta Amerika'da bir yerleşim tamamen sular altında kaldı. Bunlar dünya coğrafyasında afet boyutunda ortaya çıkan olaylar" dedi.

Melih Gökçek in savunmasını da tahmin etmek çok zor olmasa gerek işte bizde sizin dilinizden yazdık :ssz:

Melih Gökçek in savunmasını da tahmin etmek çok zor olmasa gerek işte bizde sizin dilinizden yazdık :ssz:

melih gökçek savunmaz ki kendini, benden özür dile yoksa sana dava açarım der ancak :34:

sırf o adamın şirretliğiyle uğraşmamak için twitter da bakmıyorum o adamın yazdıklarına, halbuki kendisi bazen çok da eglenceli olabilyor :27:

izmirliler napsın asıl onlara yazık

Hahaha bende konu acaba İzmire gelmiş mi diyecektim :)
Hayırdır neden yazık İzmire?
Gönderdiğimiz balıkadamlar,goldollar yetmedi ikinci bir kolluk kuvveti mi istiyor Ankara ??
İzmirin seli Ankaranın selini döver mi yoksa ?
Derdini anladım aslında.
Demek istiyor ki Chp'nın belediyesinin bulundugu yerde Akp'nin belediesinin oldugundan daha kötü sel oluyor daha da beter görüntüler oluyor.
Tahribatları çarpıştırıyor aklınca.
Tam da altyapı eksikliği heryerde olur bunun o bölgesi bu bölgesi olmaz diyecektim şu yazılanı görünce vazgeçtim.
Makaraya capslere devam bayanlarrr..

Nieee Ankaraya doğal aquapark mı yapılıyomuş :52:

Back