Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim anlamadığım bu projeleri çizenler gerçekten mühendislerler mi yoksa adamımın adamı olan torpilli elemanlar mı? olası durumlarda oluşacak istatik hesaplamaları yokmu da bunlar oluyor..![]()
Soma'da eksiklikleri konuşalım derken biz bu cevapla karşılaştık weiss. Artık geyiğe vurduk. Su baskını kimse önemsemiyor çünkü. Çok şükür can gitmedi. Napalım melih başganla eğleniyoruz onun dilinden.
ironi diyoruz ironiiii![]()
Fark şu ki o New York la ilgili yazılan şey şakaydı, ironiydi; başbakanın Soma demecine göndermeydi. Bunu bile bile neden bana ne New York'dan diye cevap verelim?
Yahu Melih Gökçek kendisi bile böyle savunmuyor![]()
:)))
Cok korkuyorum sizden, onun icin alintilamiyorum:))
Ben hemen hemn hic alintilamam, alintiyida sevmem, herkes akli basinda insan, kime yazildigini bilir herelde:)))
Madem, derdiniz Ankara ve yasanilan sorun " sus bakayim Newyork ta da 1800 lerde su baskini olmus" sözleri söylenirken " banane Newyork tan benim derdim Ankara" deseydinizde bende yazmak zorunda kalmasaydim :)))))
Yok siz, o yazilara cevap vermek istemediyseniz ben cevap verince neden bu kadar kasiyor ve rahatsiz oluyorsunuz:)))
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Üsküdar'daki yağış sonrası görüntülere ilişkin, "Aynı şekilde başka ülkelerde de var böyle fotoğraflar. Biliyorsunuz geçmiş yıllarda Londra Metrosu'nu su bastı. Avrupa'da da her yerde bu tarz ciddi şeyler oluyor. Hatta Amerika'da bir yerleşim tamamen sular altında kaldı. Bunlar dünya coğrafyasında afet boyutunda ortaya çıkan olaylar" dedi.
Melih Gökçek in savunmasını da tahmin etmek çok zor olmasa gerek işte bizde sizin dilinizden yazdık![]()
Melih Gökçek in savunmasını da tahmin etmek çok zor olmasa gerek işte bizde sizin dilinizden yazdık![]()
izmirliler napsın asıl onlara yazık