- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
Nankörlük etmeyin 1893'te New York metrosunu da su basmıştı
Memleketimin manzaraları olması normal literatürlerde var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi carefour ki :26: yarı ankaralıyım ya çok merak ettim yaa
5 trilyon verip ankaraya giriş kapısı yapıyor ya, yer altındaki metroya su girip girmeyecegini de o mu düşünsün yani
Anormal olan metroyu su basması değil, 21.yy da 10dk yağmurla her yerin sel olması. Ayrıca 2. fotoda su tavandan akıyor, hep böyle metroların tavanları durmadan damlıyordu zaten.
istanbul yolu uzerınde bılıyınmı
1 sene oturdum orda da, hergun geçtigim yeri tanıyamadım yaaa
oradaki evlerin tamamı bordum katı olan evler ve kiraya veriyorlar bodrum katlarını çok insanın canı yanmıştır o zaman şimdi, üzüldüm
metroyu su basması da anormal be Andro cum, az çok inşaat işlerinden anlıyorum, daha önce metro inşaatını da gazdim, marmarayı ın inşaatını da gezdim, yapılması gerekenleri kural olarak biliyorum ama uygulamıyorlar bu bir gerçek
marmarayı ın daha inşaatını gezerken, " ben buna binmem su geçiriyor bu " dedim, oradaki şantiye şefine de söyledim hatta, " adam bu normal bişey almasa olmaz " dedi, açıldı bikaç hafta sonra su alıyor diye seferler aksadı kimse de kafasız degil yani, bazı şeyleri gören göz anlayabiliyor
bende liseyı bu cevrede okudum ve ıyı bılıyorum oraları burası boyleyse o dubleks sıtenın ıc tarafını dusunmek bıle ıstemıyorum
Hayır sel sularının kapıdan girdiğini farz ederek söyledim ben
yazık yaa valla yazıkk bu alt yapı sistemini halletmek eminim kapı yaptırmaktan daha kolaydır da 1000 yıldır beceremediler bi türlü
Belediye otobüsünün içi
Eki Görüntüle 1146278
hayır yanı o yaptırdıgı kapılardan kırıkkale tarafındakını gecen gun gordum nedır yanı bıze faydası nedır anlam veremedım tamam estetık olsun ama sel suları ıcınde yüzdükten sonra yemişim kapısını
hayır yanı o yaptırdıgı kapılardan kırıkkale tarafındakını gecen gun gordum nedır yanı bıze faydası nedır anlam veremedım tamam estetık olsun ama sel suları ıcınde yüzdükten sonra yemişim kapısını
Belediye otobüsünün içi
Eki Görüntüle 1146278
yaww adam utanmasa vize alacak bize kapılardan girerken mantık nedir anlamadım ki bi de az para da deil yaa, 5 milyon TL herşeyimiz tammış gibi yazık degil mi yani
yaa tamam çok yol yaptı, trafik rahatladı vs de yagmur yagdıgında sular altında kalacaksa ne anlamı var
O kapılardan ne kadar rant sağladı Allah bilir
Şunu merak ettim, geçenlerde İstanbul'da da böyle sel oldu metroyu su basmış mıydı? :26: