• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da metroyu su bastı

Yok normal yazsanizda ben üzerime alincagim yada alinmayacagim seyleri bilirim:))

Benden alinti beklemeyin zira zaten yyazimi okuyan herkes kime oldugunu bilir, herkesin akli basinda..
Ayrica yazdigim hicbir yazidan ve cevap yazdigim kisiden geri adim atmam zira düsünmeden yazmam, ne yazdigimi bilirim..

Soma da ki tepkimi mi merak ettiniz?

Orada da gördügüm/ görebildigim gercekleri yazdim, simdiki gibi..
Olay eksikliklerin giderilmesi, iscilerin calisma sartlarinin iyilestirilmesi, suclularin bulunmasidan vs vs..cikarilip, iktidar ve karsitlari catismasina dönüstürüldü..
O zamanda söyledim, karsitlar saldiriya gectikce, iktidar savunmaya gecti ve olmamasi gereken seyler oldu, olaylar tamamen baska noktalara geldi..

Saka yapalim o zaman bende saka yapayim hadi hep birlikte...

Geliyor sakalar:))))

sd_1331.jpg

Itfaiyeleri bile sualtinda kalan Izmir e yetism ek isteyen Melih gökcek amacina ulasti..

392705_441036282651065_565585959_n.jpg

sdfsdfs_9592.jpg

Izmir alt gecitlerinin sular altinda kalmasi MElih Baskan i harekete gecirdi, " onlar yaparda ben yapmazmiyim" dedi..

fft2mm642850.jpg

hoooooof,yine tartışmaya başlanmış,neden elindeki bozuk şeylerle idare eder bu türkiye anlamıyorum,daha güzelleri varken niye bak bunda da öyle olmuş diye gösterir.. Ne olur hiç bir yağmurda sel olmasa?canlar yanmasa? daha yeni samsunda selden can kaybı yaşandı,yazık günah o insanlara ya,birazda şükürcü olmayın ya daha fazlasını isteyin.

İyiki İzmir demişim uyuyan devi uyandırdım :)
İzmir sel izmir deprem izmir altyapı sorun google aratmacaları başlamış :)

Uzar gider iste..
Türkiye nin en büyük illeri olan Istanbul, Izmir, Ankara gibi illerde altyapi sorununun halledilmesi ve bu manzaralarin ve maduriyetlerin yasanmamasi dilegi ile...

Not: yok kendinize pay cikarmayin, sizden coook önce konusuldu burada Izmir inde ayni sorun u yasadigi:)))))
Hey Allah im ya:)))

Son düzenleme:

İzmir'in alt yapısı iyi demedi kimse zaten çoğu şehrin alt yapı problemi var en başta da söyledim. Melih başgan geçen sene İzmirle dalga geçmeseydi zaten kendisiyle de bu kadar dalga geçilmezdi:ssz:

Haber ankara ama İzmir daha çok dikkat çekiyor :) ankara da ki küçük süs havuzu gibi kaldi be izmrin yaninda :)

Yalan değil İzmir de beter halde doğruya doğru. Ama biz zaten karşılaştırma yapmıyorduk ki Melih Gökçek'le dalga geçiyorduk. Niyeyse birden benim selim senin selini dövere geldi mevzu. :1:

Aynen hala da devam ediyorlar İzmirin seli Ankaranınkini döver diye..
İşin geyiğinde olurken can kayıplı da olabilirdi bu durum.Zira Samsundaki Toki faciasını hatırlayın.Hatırlamıyorum kaç kişi vefat etmişti ama ölümlü bir seldi.Keza giresunda 4 sene önce meydana gelen selde de can kayıpları olmuştu.Sanırım olmadıgı ıcın bu kadar makarasını yapabiliyoruz.Cana geleceğine mala gelsin diyoruz ama çoğu magaza,dükkan ,araba kullanılamayacak hale gemiş.Yazık.

Simdi Izmir i su bastiginda ki haberi ve verilen cevaplari, nasil savunuldugunuda burada paylasacaktimda hadi neyse:)))))

Paylaşsanaaa.Paylaşırdım amaaa neyyysaa çok gizemli oldu :)
En fazla senin(TEMSİLİ) burda bakın heryerde sel oluyor minvalinde yazdıgını,ehehehe asıl SİZ izmirin haline bakın görsellerinin bir benzeri paylaşılmıştır ne olacak :)

Back