Ankara'da metroyu su bastı

Eee sormadinsa sen niye üzerine alindin yazimi :)))
Yazimda hangi yaziya cevap oldugu ortada, sen niye üzerine alindin

Heeeaaa gercekler hosuna gitmedi:)))

Son düzenleme:
Yok dogal felaket degil iste:))
Fazla yagmur sonucu Bavyera eyaletinin hali o:))))

O kadar ki artik alt yapi suyu tasiyamadigi ve itfaiyede sürekli su gitsin diye yüklendigi icin asfaltin altindaki altyapi cökmüs:)))

Almanlar belediyeye sövmedi mi peki? İsyan etmedi mi? Peki susalım. Madem almanlara da oluyosa.

biz Bavyarada mı yaşıyoruz ?bakıyım yoooooo

Bana ne Bavyera'nın sorunundan ya? İzmir'de sel olduğunda Melih Gökçek kendisi dalga geçiyordu balık adam gönderelim diye, bir daha olursa biz de Bavyera'yı gösterelim ona madem.

biz Bavyarada mı yaşıyoruz ?bakıyım yoooooo

Ankara da yaşıyorsun ama su bastığında Bavyarayı eleştireceksin, şikayetlerini oraya ileteceksin tolin, Melih başganı falan karıştırmayın lütfen

Son düzenleme:
Bana ne Bavyera'nın sorunundan ya? İzmir'de sel olduğunda Melih Gökçek kendisi dalga geçiyordu balık adam gönderelim diye, bir daha olursa biz de Bavyera'yı gösterelim ona madem.

amaaannn boşversene ya laf olsun torba dolsun

Aaaa bak ne güzel Newyork ta 1800 de londra da 1300 de sel basmis bilmem ne yaziliyordu)))

Eee gercekler yazilinca neden U dönüs oldu ki:))))

Ankara da yaşıyorsun ama su bastığında Bavyarayı eleştireceksin, şikayetlerini oraya ileteceksin tolin, Melih başganı falan karıştırmayın lütfen

melih başganımdan cok cok özür diliyorum benı affetsın lütfen ona kendımı affettirebilmek için bi fişkiye aldım kabul eder inşallah

Benim anlamadığım bu projeleri çizenler gerçekten mühendislerler mi yoksa adamımın adamı olan torpilli elemanlar mı? olası durumlarda oluşacak istatik hesaplamaları yokmu da bunlar oluyor..

Turkiyeye Almanyada ki gibi yagmur yagsa ne hala gelir Turkiye dusunemiyorum bile...
dogal felaket ile yagmuru karsilastirmak da ayri bir komedi..

Önce bir yillardir hizmet görmemis ülkeyi ayaga kaldiralimda sonra örnekte oluruz:))

Ayrica sadece cok yagmur yagmista birkez böyle olmus gibi birsey yok..
Bavyara nin hemen hemen heryil yasadigi bir olay bu...

ben sizi alıntılıyorum, siz beni alıntılamadan yazıyorsunuz, anlamadım ki benden mi çekiniyorsunuz :26:

ayrıca sataşmakda degil amacım, ama dünyanın herhangi bir yerinde bir olay oluyor diye bunu normal karşılamak mantıksız geliyor bana bavyara, yada norveç, yada bilmem nere, bize ne oralardan ben 10 yıldır ankaradayım ve her yagmurda bu sıkıntıyı yaşıyorum. bunun çözümünin neden olmadıgını da anlayamıyorum

Almanlar belediyeye sövmedi mi peki? İsyan etmedi mi? Peki susalım. Madem almanlara da oluyosa.

Bilmem yapmislardir heralde yada yapmamislardir bilemiyorum, zira hemen hemen her yil yasaniyor bu..

Ama kalkipta böylesi olaylarda " sus bakalim sükret newyork ta da 1800 lerde sel basmis" diye kendince alay etmeye calisan insanlara bende cevabi veririm..

Aksi halde konuda, altyapi sorunu, neler yapilabilecegi, eksiklikler konusuluyorduda, " Neden olayi ideolojiye hizmete ceviriyorsunuz ? Söylediginiz gibi tek Türkiyede olmuyor, heryerde oluyor" demez di kimse.

Soma'da eksiklikleri konuşalım derken biz bu cevapla karşılaştık weiss. Artık geyiğe vurduk. Su baskını kimse önemsemiyor çünkü. Çok şükür can gitmedi. Napalım melih başganla eğleniyoruz onun dilinden.

:)))

Cok korkuyorum sizden, onun icin alintilamiyorum:))

Ben hemen hemn hic alintilamam, alintiyida sevmem, herkes akli basinda insan, kime yazildigini bilir herelde:)))

Madem, derdiniz Ankara ve yasanilan sorun " sus bakayim Newyork ta da 1800 lerde su baskini olmus" sözleri söylenirken " banane Newyork tan benim derdim Ankara" deseydinizde bende yazmak zorunda kalmasaydim :)))))

Yok siz, o yazilara cevap vermek istemediyseniz ben cevap verince neden bu kadar kasiyor ve rahatsiz oluyorsunuz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…