- 29 Aralık 2021
- 8
- 0
- 43
- Konu Sahibi Melek gibi
Devlet hastanesi yada üniversitelerde dr önerisi olan varsa lütfen acil ameliyat olmam lazım. Meme küçültme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba tam anlayamadım şimdi bu ameliyatı olan sizsiniz değilmi yoksa üstteki metin alıntımı4gün önce meme küçültme oldum olmadan önce bayağı araştırdım ama hacettepe hastanesi hakkında bi bilgi bulamamıştim bende birilerine yardımcı olr Die yazmak istedim.oncelikle dokturum asistandi Süleyman yıldızdal küçültme bekliyordum ama bukadr değil açıkçasi öncelikle işlemler yapıldı ameliyata alındım dokturum çizim yaptı nasıl istedgmi sordu bikackere küçük istediğimi söyledim çok dik istemedgimi söyledim orasını bana bırak dedi yattım narkoz verdiler uyandığımda sadece topuk acısi ve boğaz acısı hssetim hatta topuklrmdan ameliyata girdim sandım bayağı inlemisim topukları Die ama hc memelerimde aagri hissetmedim ufak tefek acı hssettimm. Ameliyattan 4saat sonra kalmak gerekliyms narkozu atmak için benim için bu ameliyattan daha zordu ilk görevli geldi kendimi hazır hssetmedm baş dönmem çok vardı kalkmadım bi şeyler yemem gerektgni söylediler yedim ama iyice midem bulandi birden ateş bastı gözlerm karardı öleceğim sandım sonra kusmaya başladım narkozu kusarak atmaya başladım yani snrasnda tekrar kaldırmaya calstlar ve yine çok kötü oldum baş dönmesi kulaklarda basınç göz kararması ve tekrardan otrttulr tekrar kusmaya başladım snrasnda az kendme geldim ve Sonunda kalktım ayağa hc bir ağrı yok korkmayın uzun yazdım süreci çünkü ben çok arastrdm ve bulamamıştm snrasnda pansumanim oldu medikal sutyen aldm tabii pansuman olurken kuznm ben ve eşim büyük Bi şok yaşadık tam 3kilo almışlar küçücük olms istedgm gbi. Ucret kismindanda bahsedeyim hastanede yats işlemi yapılırken istedkleri (2bn516)parayı yatırdık snrasnda medikalden geldiler doktor bant siparişi vermiş 280e bant aldık 57tl falan yatak parası yatırdık doktrm benm için kolay kullanımlı fermuarlı Bi sütyen istedi bunu da medikalden 165tl ye aldık snrasnda 1kilodan fazla doku aldıkları için devletin karşıladığını söyledi doktrm ve hastaneye yatırdığım 2516 TL yi geri aldım. Evet farkındayım çok uzun yazdım ama kendim arayıp bulamadığım için her detayı paylaşmak istedim sormak istedgnz bsey varsa cevaplarım.
Merhaba bunu okudum buradan ama nasıl paylaşılır bilmiyorum. belki faydası olur
Başkasının yazısını saolsun bana atmış 1 ay öncemerhaba tam anlayamadım şimdi bu ameliyatı olan sizsiniz değilmi yoksa üstteki metin alıntımı
Merhaba bunu okudum buradan ama nasıl paylaşılır bilmiyorum. belki faydası olur kısmı kafamı karıştırdı. Alıntıysa da acaba be zaman atılmış bu mesaj
bana instagramdan ulaşabilir misiniz eliifoguzzBu konuyu ben açtm nasl yardmcı olablirm