Ankarada meme büyütme yaptırmak istiyorum yardım lütfen

Hadi hayırlısı
Koltuk altından yani kesi olucak?
Nasıl koltuk altı Olcan brn
Kas zarı altını bir proför. Sayfasında okumuştum sonra yücel beye sordum çok gereksiz bir yer dedi bildiğiniz ciğerin üstündeki zarı düşünün benzer şey dedi oraya koymakta çok bir fark yaratmaz meme dokusu yetersiz kişilerde silikon belli olur dedi silikon belli olmasın doğal dursun dediğiniz her ölçü için kas altı dedi ama sadece fikir olsun diye yazıyorum

Bu arada Ferruh bingül gidemeden elemek zorunda kaldım hiç bir işlem olmadan meme büyütme 15 bin dedi

Sırf spor yaptığım için kas zarı altını düşünmüştüm. Kas altında kas kesildiği için performans kaybı yaşamak beni biraz korkuttu açıkçası. Gerçi vücut geliştirici değilim ama ağırlık kaldırırken sorun yaşamak istemiyorum. Gerçi Volkan bey kas altı yaptırırsam sorun yaşamayacağımı söyledi. Ama yine de kararsız kaldım.

Arkadaslar merhaba ankara da bu ameliyatı olmak istiyorum ama Kubilay bey i duydum onla gorüsecegım .Başka hangi doktorları önerirsiniz.Bu ameliyatı olan ve tavsiye edeceginiz doktorlar varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz ?Bu konuda tecrubesizim ama ne kadar arastrsam da net bir karar veremeyecegim galiba

Merhabalar, ameliyatiniz nasil gecti Volkan beyle? Memnun kaldiniz mi? Ameliyat oncesi ve sonrasi nasildi?

Merhabalar, ameliyatiniz nasil gecti Volkan beyle? Memnun kaldiniz mi? Ameliyat oncesi ve sonrasi nasildi?
Merhaba şimdilik memnunum . Bugün 25. Günüm. Ağırlarım hep gitti. Hareket kısıtlılığı var bi de omuz, köprücük kemiği ağrısı vs çekiyorum. Onun dışında göğsümde herhangi bir acı yok. Ben biraz büyük istemiştim. Volkan bey sağolsun istediğim şekilde yaptı. Kesinlikle tavsiye ederim

Gürcan bey burun ameliyatları nda uzman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…