Ankara'da Meme Büyütme Ameliyatı

merhaba ben haldun kamburoğluna ameliyat oldum.benim dikleştirmeyle beraber protez kondu.sonuçtan da doktorumdan da çok memnunum.sadece büyütmeye göre daha kompleks bi ameliyat olmasına rağmen ağrı çekmedim hiç.fiyatlara gelince haldun hocamın internet sitesinde güncel fiyatlar var.ordan bakabilirsiniz.
Internet sitesine baktim ama maalesef hic fiyat göremedim...

Ekolde olacağım doç. Dr Fatih Uygur doktorum.. Kiminin süreci zor ilerliyor ya daha önceden de hiç ameliyat olmadım o yüzden bilemiyorum Nasıl olur. Sonrasında bir de işe dönme süreci var. İnşallah çabuk iyileşirim :dua:

Inşallah canim merak etme 1 hafta sureci atlatirsan biraz rahatlarsin

fiyatlar yazıyodu yeni kaldırmış demek ki.güncel fiyatları bilmiyorum ama en son sitesinde 2800 euro yazıyodu meme büyütme için.yine en iyisi arayıp sormak.
Nedense hic bir sitede fiyat yok, özellikle yapiyorlar fiyatlar dusmesin diye sanirim. Siz sadece meme başından mı oldunuz ameliyatı yoksa ters T mi?

fiyatlar yazıyodu yeni kaldırmış demek ki.güncel fiyatları bilmiyorum ama en son sitesinde 2800 euro yazıyodu meme büyütme için.yine en iyisi arayıp sormak.

Evet benim bildigimde doktorlarin sitelerinde fiyatlari yazmiyor. Bende araştirirken cok bakmistim gorememiştim. Bende doktorumu arayip ondan fiyat aldim yada yeni yaptirmis bir arkadasa fiyati sorun asagi yukari ayni oluyor fiyatlar

Evet benim bildigimde doktorlarin sitelerinde fiyatlari yazmiyor. Bende araştirirken cok bakmistim gorememiştim. Bende doktorumu arayip ondan fiyat aldim yada yeni yaptirmis bir arkadasa fiyati sorun asagi yukari ayni oluyor fiyatlar
Maalesef ben telefon edip sorunca konsultasyona cagiriyorlar, telefonla fiyat vermiyoruz diyorlar :KK43:((

Maalesef ben telefon edip sorunca konsultasyona cagiriyorlar, telefonla fiyat vermiyoruz diyorlar :KK43:((

Neden ben tlfda fiyat almiştim doktorumdan gitmeden once aramiştim kendisi fiyat vermek istemiyor ama asistani arayip hem detayli bilgi vermişti hemde fiyat verdi canim

merhaba
bir de fiyat konusunda bilgi paylaşımı yapsanız nasıl güzel olur.
doktorlar sitelerinde vermiyorlar belki siz neden yazmıyorsunuz? :)
3 aşağı 5 yukarı bi fikir edinebiliriz.
teşekkürler şimdiden.

Bende yarın gaziye gitcem gitmiştim zaten bilgi almaya ama buseye kararlıyım yaptırmaya 5000 dediler orda

merhaba
bir de fiyat konusunda bilgi paylaşımı yapsanız nasıl güzel olur.
doktorlar sitelerinde vermiyorlar belki siz neden yazmıyorsunuz? :)
3 aşağı 5 yukarı bi fikir edinebiliriz.
teşekkürler şimdiden.
Merhaba canım. Benim ameliyatım 11bin lira tuttu. Koltuk altı. Doktorum Volkan Tayfur.

teşekkür ederim bilgi için. bir kaç muayenehaneden dönüş oldu. aynı fiyatlar hemen hemen. :)

Fiyat konusu farkli tabiki birde ben gecen yil yaptirmistim ayni fiyatlar olmaz herhalde yinede bir gorusmek gerekiyor fiyatta cok onemli tabiki ama doktorun ilgisi yaptigi işte cok onemli ben gercekten cok memnunum bende cok arastirmistim bir kac doktora gidip gorusup fiyat almistim sonucta iyiki yaptirmisim diyorum :KK36:

Fiyat konusu farkli tabiki birde ben gecen yil yaptirmistim ayni fiyatlar olmaz herhalde yinede bir gorusmek gerekiyor fiyatta cok onemli tabiki ama doktorun ilgisi yaptigi işte cok onemli ben gercekten cok memnunum bende cok arastirmistim bir kac doktora gidip gorusup fiyat almistim sonucta iyiki yaptirmisim diyorum :KK36:
sen kime yaptırmıştın canım?

X