Arkadaslar merhaba. Ben de gecen cumartesi meme buyutme ameliyati oldum.bu gun tam bir hafta oldu yani. Doktorum ismail sahin.cukurambarda. ameliyati medicanada yapti. Gogus ucundan 300 cc yuvarlak silikon koyduk.inanin daha bir hafta olmasina ragmen cok dogal ve guzel gorunuyor.saniyorum beden olarakta 80b ya da 85b kullanabilcem.Tecrubemi paylasmak istedim. Oncelike herkesin aci esigi ve iyilesme suresi birbirinden farkli. Benim ilk iki gun yatarken sirtim, kalkinca gogsum cok agridi.agri kas tutulmasi,hareket zorlugu seklinde bir agri.ancak 3.gun mucize gibiydi.nerdeyse sadece kollarim tutulmus gibi hissettim.4.gun bayram gezmesi hatta lunapark yaptim.5.gun alisverise ciktim, arabada uyuyakalan oglumu kucagimda eve getirdim.6.gun ise gittim. Bu gun de sadece gogsumde hafif bir agirlik var ve doktoruma gittim.bu Arada bantlar 3. Gun alindi.dren bende yoktu.ismail bey cok ilgili ve cok keyifli bir hoca.ameliyattan sonra surekli telefonla gorustuk.bu gunde herseyin cok.iyi gittigini soyledi. Sisler inince daha da dogal olacakmis.ben cok konforlu bir iyilesme sureci gecirdim ve sonuctan da cok memnunum.isteyen,dusunen herkesin ismail hocayla gorusmesini siddetle tavsiye ederim.