Merhaba Arkadaslar,
sizlerle basimdan gecenleri paylasmak istedim.
Gecen hafta Cuma gunu ankarada Medical parkta Dr. Ömer Ekin’e meme buyutme ameliyati Oldum. Ve simdiden cok memnunum. Uzun zamandir istedigim bir ameliyattti ama cok korkuyordum. Uzun bir arastirmadan sonra Ömer hocayla tanistim internetten.
Yurtdisindan gittigim icin Hersey cok cabuk gerceklesti muayene olduktan bir kac gun sonra hemen ameliyat oldum. Kas alti 350cc Damla protez koydular. Ameliyat sonrasi bir kac gun hafif agrilarim oldu ama kas alti oldugu icin normal Tabiki. Hemsireler cok ilgilendiler saolsunlar. Birgun hastanede kaldiktan sonra taburcu edildim. Su an hollandadayim ve gunluk hayatima döndüm. Ameliyat olmak isteyenlere diyebilelceklerim sunlar sakin ertelemeyin ve gonul rahatliyla Dr. Ömer Ekin den randevu alin.
Merhabalar. Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum Ankara'da ve doktor arıyorum. Güvenilir olması benim için çok önemli ancak fiyat hakkında herhangi bir bilgim yok. Kaça oldunuz ameliyatı aceba?Merhaba Arkadaslar,
Gecen hafta Cuma gunu ankarada Medical parkta Dr. Ömer Ekin’e meme buyutme ameliyati Oldum. Ve simdiden cok memnunum. Uzun zamandir istedigim bir ameliyattti ama cok korkuyordum. Uzun bir arastirmadan sonra Ömer hocayla tanistim internetten.
Yurtdisindan gittigim icin Hersey cok cabuk gerceklesti muayene olduktan bir kac gun sonra hemen ameliyat oldum. Kas alti 350cc Damla protez koydular. Ameliyat sonrasi bir kac gun hafif agrilarim oldu ama kas alti oldugu icin normal Tabiki. Hemsireler cok ilgilendiler saolsunlar. Birgun hastanede kaldiktan sonra taburcu edildim. Su an hollandadayim ve gunluk hayatima döndüm. Ameliyat olmak isteyenlere diyebilelceklerim sunlar sakin ertelemeyin ve gonul rahatliyla Dr. Ömer Ekin den randevu alin.
Merhabalar. Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum Ankara'da ve doktor arıyorum. Güvenilir olması benim için çok önemli ancak fiyat hakkında herhangi bir bilgim yok. Kaça oldunuz ameliyatı aceba?
çok teşekkür ederim ben de sanırım gelecek ay kendisiyle görüşeceğim :)M
Merhabalar
Ömer hoca medical park ta çalışıyor. Görüşmeleri ücretsiz arayıp randevu alın. Görüşmeden sonra ne kadar güvenilir olduğuna siz karar verirsiniz. Emin olun pişman olmazsınız.
Özler misiniz fotolarnizi merak ettim varsa eğerMerhaba Arkadaslar,
çok teşekkür ederim ben de sanırım gelecek ay kendisiyle görüşeceğim :)
Rica ederim gidin konuşun görüşün iyice bilgi edinin. Görüşmeleri ücretsiz neticede. Aklınızda soru isaretleri kalmasin. Icinize sinen doktora da olun ve yeni memislerle mutlu mutlu gezin
Valla Ankara'ya gitmeye gün sayıyorumTek sıkıntı ameliyat sonrası yolculuk yapacağım ve evde yalnız olacağım iyileşme süreci nasıl olur onu bilmiyorum
Mutlaka yanınızda birisi olmali. Tek basina geçebilecek bi sürec degil ilk 3 gun ağrılı ve sancılı oluyor ne yazikkibi arkadasiniz kardesiniz anneniz yengeniz fln birinden rica edin ilk iki gun yaninizda olsun mutlaka.