Ankarada meme buyutme ameliyati oldum

FatmaA66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
1
1
32
Merhaba Arkadaslar,
sizlerle basimdan gecenleri paylasmak istedim.
Gecen hafta Cuma gunu ankarada Medical parkta Dr. Ömer Ekin’e meme buyutme ameliyati Oldum. Ve simdiden cok memnunum. Uzun zamandir istedigim bir ameliyattti ama cok korkuyordum. Uzun bir arastirmadan sonra Ömer hocayla tanistim internetten.
Yurtdisindan gittigim icin Hersey cok cabuk gerceklesti muayene olduktan bir kac gun sonra hemen ameliyat oldum. Kas alti 350cc Damla protez koydular. Ameliyat sonrasi bir kac gun hafif agrilarim oldu ama kas alti oldugu icin normal Tabiki. Hemsireler cok ilgilendiler saolsunlar. Birgun hastanede kaldiktan sonra taburcu edildim. Su an hollandadayim ve gunluk hayatima döndüm. Ameliyat olmak isteyenlere diyebilelceklerim sunlar sakin ertelemeyin ve gonul rahatliyla Dr. Ömer Ekin den randevu alin.

Merhaba Arkadaslar,
Gecen hafta Cuma gunu ankarada Medical parkta Dr. Ömer Ekin’e meme buyutme ameliyati Oldum. Ve simdiden cok memnunum. Uzun zamandir istedigim bir ameliyattti ama cok korkuyordum. Uzun bir arastirmadan sonra Ömer hocayla tanistim internetten.
Yurtdisindan gittigim icin Hersey cok cabuk gerceklesti muayene olduktan bir kac gun sonra hemen ameliyat oldum. Kas alti 350cc Damla protez koydular. Ameliyat sonrasi bir kac gun hafif agrilarim oldu ama kas alti oldugu icin normal Tabiki. Hemsireler cok ilgilendiler saolsunlar. Birgun hastanede kaldiktan sonra taburcu edildim. Su an hollandadayim ve gunluk hayatima döndüm. Ameliyat olmak isteyenlere diyebilelceklerim sunlar sakin ertelemeyin ve gonul rahatliyla Dr. Ömer Ekin den randevu alin.

Geçmiş olsun Fatma;
Ben de Ömer hocaya oldum 11 ekimde. 1 ayım gecti. Su an oldu bitti gecti diye belki de hic ameliyat olmus gibi hissetmiyorum kendimi. Sanki bu memeler hep benimmis gibi geliyor. :))
Iyi ki yaptirmisim aynaya bakmadan duramiyorum. :)

Merhaba Arkadaslar,
Merhabalar. Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum Ankara'da ve doktor arıyorum. Güvenilir olması benim için çok önemli ancak fiyat hakkında herhangi bir bilgim yok. Kaça oldunuz ameliyatı aceba?

M
Merhabalar. Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum Ankara'da ve doktor arıyorum. Güvenilir olması benim için çok önemli ancak fiyat hakkında herhangi bir bilgim yok. Kaça oldunuz ameliyatı aceba?

Merhabalar
Ömer hoca medical park ta çalışıyor. Görüşmeleri ücretsiz arayıp randevu alın. Görüşmeden sonra ne kadar güvenilir olduğuna siz karar verirsiniz. Emin olun pişman olmazsınız.

arkadaslar merhaba, aylardir buadaki tum yorumlari okudum ve sizlerin sayesinde hadi artik diyebildim kendime. hem doktor guvenilirligi hem de fiyati acisindan dusununce Kubilay Özdil ve Hakan Uzun arasinda kaldim. Hakan bey Hacettepe'de gerceklestiriyor ameliyatlarini ve gerek meme gerek burun ameliyatlariyla ilgili hic kotu bir yorum okumadim hatta muayene sonucunda 11 Ocak icin ameliyat gunu bile aldim :) fakat hala kararsizim. Sanirim yarin Kubilay Özdil'e de muayene olucam ama bu konuda tecrubesi olan arkadaslardan bana destek olmalarini rica edecegim. Kubilay bey icin yorumlar cok iyi ama acaba hacettepe'de olursam daha fazla hasta sirkulasyonundan dolayi Hakan hoca'nin el yatkinligi ya da tecrubesi vs daha da gelismius midir diye de soruyorum kendime ya da tam tersi olup acaba umursamaz bir havada mi yapar ya da hijyen acisindan daha mi zayif kalir acaba. Cok az zamanim kaldi ameliata, is yerinden 2 haftalik iznimi falan herseyi cok cok onceden aldim ama yine de cok kafami kurcaliyor bu durum, lutfen memesi olmayan bu arkadasiniza da yardimci olun o da sizler gibi guzel memeliler kervanina katilsin :)
cok tesekkurler simdiden hepinize

M

Merhabalar
Ömer hoca medical park ta çalışıyor. Görüşmeleri ücretsiz arayıp randevu alın. Görüşmeden sonra ne kadar güvenilir olduğuna siz karar verirsiniz. Emin olun pişman olmazsınız.
çok teşekkür ederim ben de sanırım gelecek ay kendisiyle görüşeceğim :)

Merhaba Arkadaslar,
Özler misiniz fotolarnizi merak ettim varsa eğer

çok teşekkür ederim ben de sanırım gelecek ay kendisiyle görüşeceğim :)

Rica ederim gidin konuşun görüşün iyice bilgi edinin. Görüşmeleri ücretsiz neticede. Aklınızda soru isaretleri kalmasin. Icinize sinen doktora da olun ve yeni memislerle mutlu mutlu gezin

Rica ederim gidin konuşun görüşün iyice bilgi edinin. Görüşmeleri ücretsiz neticede. Aklınızda soru isaretleri kalmasin. Icinize sinen doktora da olun ve yeni memislerle mutlu mutlu gezin

Valla Ankara'ya gitmeye gün sayıyorum :KK70: Tek sıkıntı ameliyat sonrası yolculuk yapacağım ve evde yalnız olacağım iyileşme süreci nasıl olur onu bilmiyorum

Valla Ankara'ya gitmeye gün sayıyorum :KK70: Tek sıkıntı ameliyat sonrası yolculuk yapacağım ve evde yalnız olacağım iyileşme süreci nasıl olur onu bilmiyorum

Mutlaka yanınızda birisi olmali. Tek basina geçebilecek bi sürec degil ilk 3 gun ağrılı ve sancılı oluyor ne yazikki :KK43: bi arkadasiniz kardesiniz anneniz yengeniz fln birinden rica edin ilk iki gun yaninizda olsun mutlaka.

Mutlaka yanınızda birisi olmali. Tek basina geçebilecek bi sürec degil ilk 3 gun ağrılı ve sancılı oluyor ne yazikki :KK43: bi arkadasiniz kardesiniz anneniz yengeniz fln birinden rica edin ilk iki gun yaninizda olsun mutlaka.

ben en iyisi birilerini ayarlamaya çalışayım çok teşekkürler :)

X