- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
-
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
Merhaba size kac joule ile çalıştılar hatırlıyor musunuz özellikle bacak bölgesini merak ediyorumBende sanırım bahsettiğiniz profillerden biriyim tek doktor ve bir çok işlem.Aslinda bir işlemle başlayıp önerilerle diğer işlemleri yaptırdım hicbir işlemden de şükür pişman olmadım.Lazer epilasyonumu Özel Clinic Medilife da yaptırdım. Şuan sonuçlandı %70-80 arası bir azalma soz konusu.Alexandrite candela kullanıldı.Gul hanım yaptı lazerimi zaten işinde uzun yıllar çalışan bir bayanmış.Sizde araştırın isterseniz arayıp görüşmeniz de fayda var.
Özel clinic medilife ile görüştünüz mu ? Özkaya tıp merkezi de olabilir ben Clinic medilife da bitirdim seanslarımı burda zaten 2 3 yer var güvenilir olan bilinen ben gittiğim yerden memnun kaldım öneririm.Bende Ankarada güvenilir bir yer arıyorum. Güzellik merkezlerine güvenemiyorum hastaneler tercihim belki klinikte olabilir. Çokta kararsızım lazerin çok sağlıklı birşey olduğuna inanmıyorum ama kıllarla uğraşmakta artık yordu kökten çözüm fikri bile süper
Hiç hatırlamıyorum ki baya zaman geçti biteli seanslarım.Merhaba size kac joule ile çalıştılar hatırlıyor musunuz özellikle bacak bölgesini merak ediyorum
Özel clinic medilife ile görüştünüz mu ? Özkaya tıp merkezi de olabilir ben Clinic medilife da bitirdim seanslarımı burda zaten 2 3 yer var güvenilir olan bilinen ben gittiğim yerden memnun kaldım öneririm.
Etimesgut buz lazer epilasyon merkezi googleye yazınca çıkıyor bu konuda başarılı diyebilirim cihazı yeni almışlar ücretsiz deneme atışları var.internetten araştırıp denemenizi öneririm.
İğneli için çok dikkat etmelisiniz acemi birinin eline düşünce yüzün deliklerle doluyor.En yakın arkadaşım yaptırdıda kabukları döküldü izler kaldı çok fazla.Arkadaslar her buz lazer, gercek buz lazer degil elinin altina makina alan lazer yapiyor.
Buz lazer Ankara yazin arama motoruna, maksimum 10 yer vardi Ankara‘ da gecen yaz cogu da hekim vs idi, digerlerine bos yere para vermeyin.
Ben yaklasik 12-13 yil once ilk gittim ve Alex ile bitirdim. O zaman cevremdekilere gore cok odedim ancak genital haric %98 i bitti. Alt bacakta sayilacak kadar az, koltuk altinda bir iki tel, ust bacagimin tuyleri alt bacaktakilerden daha fazla var, inceldigi icin belli olmuyor ve rahatsiz etmiyor. Genitale de yilda 1-2 kez gidiyorum canim isterse.
Nasil 10 seans surer bir koltuk alti, 3-4 seans sonunda bitmisti.
Simdi kalanlara igneli dusunuyorum mekan deneyimliyorum.
İğneli için çok dikkat etmelisiniz acemi birinin eline düşünce yüzün deliklerle doluyor.En yakın arkadaşım yaptırdıda kabukları döküldü izler kaldı çok fazla.