Merhabalar,ilk kez konu açıyorum ve umarım doğru şekilde yapıyorumdur.Bir konuda yazma ihtiyacı hissettim.Ankara'da lazer başlıkları güncel değil ve buradan belki devamı gelir diye başlığı açtım.
Öncelikle hemen hemen tüm başlıkları okudum.Tüm tavsiyeleri ve tavsiyede bulunan hesapları da inceledim(boş vaktim olduğundan değil bu konuda adeta hırs yaptım
)İlk zamanlar Kızılay ve Bahçeli civarında bir iki merkez önerilirken sonra dönem dönem isim değişmiş ama öneriler hep aynı.Aynı derken önerme yolu aynı.Tek tek mesajlarını inceledim bazı merkezi önerenlerin.Önce lazer övülüyor sonra merkezdeki doktorun diğer işlemleri.Tesadüf mü yoksa gerçekten güzel bir ağ mı kurulmuş bilmiyorum.Yani lazer için merkezi öneren herkes mi aynı yerde doktora da işlem yaptırdı.Kimi dudak kimi saç terapisi kimi yağ kırdırma.Ama illa ki yapılmış bir şeyler.Önce doğru mu diye düşündüm ama detaylı inceleyince (gerçekten detaylı inceledim) hiç inanasım gelmedi! Ayıp geliyor bana bu tarz şeyler.Yanık gibi ciddi sonuçlara yol açabilecek bir konuda s yalan yanlış bilgi verilmemeli.Şu da var yorumlardaki merkezi kesinlikle arayacağım ve hususi gideceğim.Bakalım bunca övülmeye değer mi?!
Bunun dışında Çukurambar'da oturuyorum ve oradaki doktorların merkezlerini de araştıracağım.Buraya güncel olarak bilgi ve fiyat yazacağım.Belki benim gibi sahte yorumlardan bıkan biri olur da o da bana katılır(inşallah)!