• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Lazer Epilasyon

Ben sarisin degilim ama cildim cok hassas ve beyaz tenliyim dokundugun yerim kizarir o kadar yani. Daha once burda okumustum lazere gitmis birisi, lekeler olmus kabuk baglamis falan. Sirf bu yuzden cankirida oturdugum halde burdaki hastaneye guvenemedim ablam memnun diye ankarada onun basladigi polikinikte basladim. Fiyati da biraz pahali lazer basligindaki fiyatlara gore. Ben hic fiyat arastirmadim.. Tuylerime bakip ilk 3 seans, seans basina 450 tl fiyat cikardilar. Tum bacak, koltuk alti ve paket icin her seansta 450 tl verdim, kredi kartina taksit yaptilar her seansta, kontroller ucretsiz tabi. 2,5 ayda bir bu parayi verdigim icin ve taksit oldugu icin cok da zor gelmedi acikcasi agdaya her ay 50-60 tl falan veriyordum zaten. Ve en en en onemlisi hicbir yerimde leke olmadi. Bitene kadar diye bi anlasma yapmiyorlar hickimseyle. Tuylerim azaldigi icin 3. Seansta 400 tl odedim. 4. Seansta ne kadar odeyecegimi ben de cok merak ediyorum. Kullandiklari cihaz alex. Bende cok fazla batik varsi 2. Seansimda batiklarimi cikardilar artik hic cikmiyor.

Hastaneden bi arkadasim kizilaydaki lazer yerlerini tel ile arayarak fiyat bilgisi almis ona gore secmis gidecegi yeri ve koltuk altinda kahverengi leke olmus. Aman dikkat kizlar, tuylerden kurtulcaz derken guzelliginizden olmayin.

canım bilgiler için teşekkürler. şuan senden daha elde tutulur bir yer öneren olmadı. umarım başka öneriler de gelir.

kızlar tavsiyem birkaç seans lazerle azaltıp iğneliye gidin.
ben 6 seans lazere gittim.%100 memnun kaldım diyemem ama %60-%70 kıllar gitti.
balgatta hastane.güvenilir biryer,2 ayda bir gidiyordum.kılların çoğu çıkmıyordu.
3 ay sonra çıkanlar çıktı.yani yaptırırken anlamıyorsunuz iyi gelip gelmediğini
biraz ara verin o zaman çıkacaklar çıkıyor.
isterseniz ismini veririm ama dediğim gibi iğneli daha iyi
başka yerde yaptıranlar içinde karşılaştırma yapmak için alexandrite epicare cihazıyla kaçta atış
yaptıklarını paylaşabilirim.genelde düşük akım çalıştırıyorlar uzatmak için çünkü.

aslında küçük detaylar gibi gözükse de önemli bence. belki sonradan yeniden çıkması ve seans sayıları falan hep bu frekansı ayarlamalarıyla alakalı. hatta izler de. o yüzden söylersen çok iyi olur.

Kızlar sakın lazer epilasyona gitmeyinnnnnn ben 4-5 yıl önce kadar gittim yüzüme ,vücuduma yüzümdeki olan tüyler tamamen kıl olarak tekrar çıktıı :(( sonra iğneli epilasyona gittim 2 yıl boyunca onca o şekilde kurtuldumm kıldan tüyden.Lazer epilasyon tüylerii uyandırıp kıl olarak tekrar çıkartıyor

sadece yüzünüz mü yoksa vücudunuz da mı yeniden çıktı?

aslında küçük detaylar gibi gözükse de önemli bence. belki sonradan yeniden çıkması ve seans sayıları falan hep bu frekansı ayarlamalarıyla alakalı. hatta izler de. o yüzden söylersen çok iyi olur.

birde ben heryerde şunu diyorum,devam ederken anlaşılmıyor.lazeri devam edenler bence yanlış yönlendirme yapabilir.
aradan en az 6-7 ay geçenler yazarsa daha iyi olur.
benden 2 ayda kıl neredeyse hiç çıkmıyordu.
çıkmadığı halde gidiyordum.belki bu yanlıştı.ama ben hiçbir zaman lazere gittiğim için pişmanlıkta duymadım.
dediğim gibi %60-%70 arası başarı sağladım.kıl dönmesi ve batık probleminden kurtuldum.kalan kıllar çok inceldi.
göze rahatsızlık vermiyordu.
benim frekanslarımda düşük değildi.en son 21 de çalışıldı epicare ile.
şöyle de bişey var,lazerden sonra benim koltuk altlarım ikisi iğnelide 30dakikada bitti.
ama sana tavsiyem daha önce de yazdığım gibi lazerle azaltıp,iğneliye geç hemen.iğneli daha az ağrıtıyor.
dezavantajı da uzun sürmesi ve maddi açıdan daha fazla tutması.yoksa iğneli garanti

sadece yüzünüz mü yoksa vücudunuz da mı yeniden çıktı?[/QUOT

Vücutta'da çıktı tabi ama yüzüm kadar batmadı gözüme çıkan kıllar.Benden size uyarı ,psikolojiniz iyice bozulur ,tüyleri yok ediyim derken daha çok çıktığını görürseniz şaşırmayın derim...karar sizin tabikide

ebruliank19 ve dirim önerileriniz için teşekkürler. dikkate alacağım. :16:

yeni yorumlar bekliyorum uzun süre önce yaptırmış ve sonucu iyi kötü olmuş kişiler?
:26:

Ben nsc ye gidiyorum ümitköyde(eski adı mayasante).poliklinik olduğu için doktor var.genel olarak memnunum diyebilirim tüm vücut gidiyorum(kol ve bıyık hariç,oralarda pek sorunum olmadığıiçin tercih etmedim)sanırım 2000-2200 civarı bi fiyata anlaştık tam hatırlamıyorum.3.seansım bitti yavaş yavaş azalmalar başladı(eski haline nazaran bayaa fark etti tabi ama asıl 5 .seanstan sonra pek bir şey kalmıyormuş)8 seanslık anlaştık.seans aralıkları 6-8 hafta.tabi regl durumuna göre değişiyor bazen zamanı.tek olumsuz tarafı kontrol seansının olmaması onun dışında bi sıkıntım olmadı çok şükür. Şimdilik aklıma bunlar geldi.umarım yardımcı olmuşumdur :)

Kızlar merhaba jooker arkadaşıma burdan cevap yazmıştım lazerle ilgili. ben artık bu lazer olayını bıraktım diyebilirim. epilasyon merkezinde daha önce çalışmış biriyle tanıştım. biraz konuştuk bu konuyla ilgili bikini bölgesine lazeri tavsiye etmiyor rahim yumurtalıklara yakın oldugu için atışlar esnasında yumurtalıklar zarar görebilir, bunun kesinleşmiş bi yanı yok ama riski var dedi.

koltuk altınada bi arkadaşım çok karşıydı lenf bezleri yakın kıl kökleri yanınca lenfler zarar görüyormuş derdi bende hep lazer yaptıranlara yapanlara soruyordum herhangi bi zararı yok öyle bişey çıkmadı ortaya diyolardı zaten benim çok azdı paket fiyata dahil diye yaptırıyordum. zaten bu işin öyle uzun bi geçmişi yok bunu ispatlayacak. :ssz:

Yani diyeceğim şu arkadaşlar bu lazer olayı büyük kolaylık. Lazer merkezinin yerini fiyatını güvenirliğini araştırmadan önce bence sağlık yönünden zararı var mı onu araştırın bi çok doktorun tavsiye etmediğini de duydum :45: dünya hali, ölüm var kalım var her daim temiz olmak iyi bişey diye başladım ama böyle sağlık yönünde de çeşitli söylemler var.

Merhaba, ben Kızılay'da Elmas Poliklinik'e gidiyorum. Nisan ayında 4.seansıma gidicem. Bir arkadaşım da buraya gidip memnun kalmıştı, o şekilde buldum ben burayı. Ben gayet memnunum, çok temiz bir yer, doktor var adı zaten poliklinik malum. Benim gittiğim cihaz alex ama diode de var sanırım. Koltuk altı ve tüm bacak için gidiyorum. Koltuk altı neredeyse hiç çıkmıyor, bacaklarım üst bacak da olduğu için azalma var ama koltuk altı kadar değil henüz. Fiyatların da uygun olduğunu düşünüyorum. Deneme atışı yaptırmaya gidebilirsiniz düşünenler. Başka sorunuz varsa da cevaplayabilirim. Ben de gitmeden önce çok araştırdım, çok forum okudum. Şimdi güvenilir,temiz bir yer bulduğum için yardımcı olmak isterim.

ankarada epilasyon ile tamamen tüylerinden kurtulan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum bende ankarada devam etmek istiyorum çünkü lazere. paylaşırsanız sevinirim

İğneli kesin çözüm mü ? Yaptıranlar yorum yapabilirse sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bilgiler için teşekkür ederim. daha önce de gop dendi sen de ümitköy diyorsun. bense kurtuluşta oturuyorum. :)

şöyle daha kolay gidebileceğim yerler arıyorum veya metroyla bi seferde gidebileceğim güzergahta bir yerler...

yine de ümitköy civarında yer arayanlar için faydalı olmuştur. teşekkürler. :16:

Ben de kurtulusta oturuyorum.
Konunun üstünden baya zaman gecmis.
Bir sey bulabildiniz mi bana onerebileceginiz bir yer var mi?

Ben bahcelide 7.cadde uzerinde bi poliklinikte basladim lazere. Ilk seansim iyiydi hic acimadi ve gayet ilgilendiler. Koltuk alti icin gidiyorum normalde seans basi 75 liraymis ben o gun sansima indirim yakaladim. Seansi 50 tlye gidiyorum ve bir seans da hediye ettiler. Kararma olmadi. Ilk seanstan sonra cogalir korkma dediler ama cogalmadi ve 2 haftadir da azcik cikti normalde 2.gunden cikiyordu hep jilet yaptigim icin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ankara'da lazer epilasyon için hastane, klinik/poliklinik önerisine ihtiyacım var. alanında doktoru bulundurmayan bir güzellik merkezi düşünmüyorum.

forumda gezdiğimde çok fazla konu var ve reklam amaçlı üyeliklerden ve çok az sayıda mesajı olan üyelerden geçilmiyor. bu yüzden bu konulara güvenemedim. şöyle deneyimi olan, asla gitme veya mutlaka git diyebilecek veya lazer konusunda önerisi olabilecek, forumda ilk mesajı olmayan(:27:) birilerinden yorum bekliyorum.

merak ettiğim konular, fiyatlar, seans aralıkları, tüm vücut için mi yoksa seans olarak mı anlaşma, makineler hakkında deneyimler, vs...

Nerde oturuyorsunuz? Medicana var doktoru falan ilgili ve size tüy tipinize göre yapıyolar lazer görmeyecekse görmez diyolar yani illaki müşteri gelsin diye yalan yanlış bilgi vermiyorlar. Tüm vucutu 8 seans 2500 e mi ne yaptrmıştı bi arkadaş. Birde nerde giderseniz gidin yaklaşık 1buçuk 2 ay arayla gidiyorsunuz. Be size tavsiyem lazer ipl olmasın alexadrte yada diroid olsun ipl bitirmio inceltio oda bi işe yaramıyo tecrübelerimden söylüyorum. Eryamana yakınsanız asg tıp merkezi var ben oraya gidiyorum çok ta memnunum medicanayla aynı makinaları kullanıyolar fakat fiyat olarak daha uygun fiyat olarak. Her 3. Seans ta fşyat yüzde 5 düşüo. Son bir bilgi lazer kesin çöZüm değil büyük oranda azaltıyo ama kalan tek tük ler iyice inceldiğinde Lazer görmüyo ve sizi iğneli epilasyona yönlendiriyolar. Medicanada bunu yaptı asg de.

Nerde oturuyorsunuz? Medicana var doktoru falan ilgili ve size tüy tipinize göre yapıyolar lazer görmeyecekse görmez diyolar yani illaki müşteri gelsin diye yalan yanlış bilgi vermiyorlar. Tüm vucutu 8 seans 2500 e mi ne yaptrmıştı bi arkadaş. Birde nerde giderseniz gidin yaklaşık 1buçuk 2 ay arayla gidiyorsunuz. Be size tavsiyem lazer ipl olmasın alexadrte yada diroid olsun ipl bitirmio inceltio oda bi işe yaramıyo tecrübelerimden söylüyorum. Eryamana yakınsanız asg tıp merkezi var ben oraya gidiyorum çok ta memnunum medicanayla aynı makinaları kullanıyolar fakat fiyat olarak daha uygun fiyat olarak. Her 3. Seans ta fşyat yüzde 5 düşüo. Son bir bilgi lazer kesin çöZüm değil büyük oranda azaltıyo ama kalan tek tük ler iyice inceldiğinde Lazer görmüyo ve sizi iğneli epilasyona yönlendiriyolar. Medicanada bunu yaptı asg de.

teşekkürler, evet bitmeyeceğinin farkındayım. ben de o yüzden yönlendirici bir yer arıyorum. önce bitebildiği kadar lazer, sonra kalanlara iğneli. dediğiniz gibi aradan zaman geçmesi gerekiyormuş. 2-3 hafta sonra çağıran yerler çok. ve güven vermiyor. kurtuluşta oturuyorum. medicana nerede?

bir de kalanlar için iğneli öneriliyor. peki en baştan iğneli yapmak kökten çözüm olmaz mı?

Ben de kurtulusta oturuyorum.
Konunun üstünden baya zaman gecmis.
Bir sey bulabildiniz mi bana onerebileceginiz bir yer var mi?

öneri almak için konuyu açtım ama henüz üstüne düşme fırsatım olmadı. ilk boşluğa çıktığımda her öneriyi değerlendirip, gerekirse uygun gelenleri tek tek gezip neticelendireceğim ama zaman olarak henüz uygun değilim başlamak için.

Ben ankara disinda dermolas yaziodu aletin ustunde bu cigazla basladim lazere 5seansta baya azaldi inceldi ama devam etmek istiorum. Ankaraya da yeni geldim.o yuzden acilen iyi bir yere ihtiyacim var. Cayyolunda yada kizilay tunali taraflarinda olursa super olur. Tavsiyelerinizi bekliirum o yuzden

teşekkürler, evet bitmeyeceğinin farkındayım. ben de o yüzden yönlendirici bir yer arıyorum. önce bitebildiği kadar lazer, sonra kalanlara iğneli. dediğiniz gibi aradan zaman geçmesi gerekiyormuş. 2-3 hafta sonra çağıran yerler çok. ve güven vermiyor. kurtuluşta oturuyorum. medicana nerede?

bir de kalanlar için iğneli öneriliyor. peki en baştan iğneli yapmak kökten çözüm olmaz mı?

öneri almak için konuyu açtım ama henüz üstüne düşme fırsatım olmadı. ilk boşluğa çıktığımda her öneriyi değerlendirip, gerekirse uygun gelenleri tek tek gezip neticelendireceğim ama zaman olarak henüz uygun değilim başlamak için.

Her yer iki hafta tekrar çağırır kontrol seansıdır o ücretsiz yapılıyor. Hatta eğer çağırmazlarsa siz sorun kontrol seansı yokmu diye.. İğneliyle başlarsanız hem uzun sürer hem daha çok acı çekersiniz hemde daha pahalıya mal olur. Medicana armadanın az ilersinde hastane var ya orası.

Lazere hiç başlamadıysanız kesinlikle iğneliyi tavsiye ediyorum. Bel bölgemi iğneli ile bitirdim. Koltukaltı ve bacak içinse lazere gidiyorum kızılaydaki bir güzellik merkezine. Koltukaltım 4 seans oldu. % 70-80 bitti. Çıkanlarda kıl değil tüy. Onlar için iğneliyi gidicem. Iğneli için gittiğim yer bilkentte. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Yakılan kıl kökünden kesinlikle bir daha kıl çıkmadı. Bacak ise daha ilk seans olduğu için ne söylesem yalan olur. Bu cuma ilk seansın kontrolüne gidicem. Bacak seans fiyatı 300 tl. Ili hafta sonra oluyor kontrol atışları. Koltukaltı seans fiyatı ise 50 tl. İğneli epilasyonda ise dakikası 2 tl.

arkadaşlar ben 1 senedir gidiyorum 5 seans oldu koltuk altı ve genital bölge tamamen bitmiş durumda 5 seans dediğime bakmayın her seans sonu 15 gün içinde kontrole gidiyorsun ve seansı aynen tekrarlıyorlar çok pahalı olduğunuda düşünmüyorum 2 bölgeye toplam 900 tl verdim. Biteli 3 ay oldu şu an hiçbirşey yok umarımda olmaz ama kesinlikle gittiğim yere güveniyorum ilgi ve alakada çok iyi...kızılayda biryer isterseniz adresini verebilirim.

Back