- 23 Ağustos 2012
- 50.153
- 1
- 232.881
- 898
- Konu Sahibi gadjo dilo
GOP ta Ozkan dermatoloji var, tavsiye ederim. Makineleri Alexandra ya benzer isimli bir seydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sarisin degilim ama cildim cok hassas ve beyaz tenliyim dokundugun yerim kizarir o kadar yani. Daha once burda okumustum lazere gitmis birisi, lekeler olmus kabuk baglamis falan. Sirf bu yuzden cankirida oturdugum halde burdaki hastaneye guvenemedim ablam memnun diye ankarada onun basladigi polikinikte basladim. Fiyati da biraz pahali lazer basligindaki fiyatlara gore. Ben hic fiyat arastirmadim.. Tuylerime bakip ilk 3 seans, seans basina 450 tl fiyat cikardilar. Tum bacak, koltuk alti ve paket icin her seansta 450 tl verdim, kredi kartina taksit yaptilar her seansta, kontroller ucretsiz tabi. 2,5 ayda bir bu parayi verdigim icin ve taksit oldugu icin cok da zor gelmedi acikcasi agdaya her ay 50-60 tl falan veriyordum zaten. Ve en en en onemlisi hicbir yerimde leke olmadi. Bitene kadar diye bi anlasma yapmiyorlar hickimseyle. Tuylerim azaldigi icin 3. Seansta 400 tl odedim. 4. Seansta ne kadar odeyecegimi ben de cok merak ediyorum. Kullandiklari cihaz alex. Bende cok fazla batik varsi 2. Seansimda batiklarimi cikardilar artik hic cikmiyor.
Hastaneden bi arkadasim kizilaydaki lazer yerlerini tel ile arayarak fiyat bilgisi almis ona gore secmis gidecegi yeri ve koltuk altinda kahverengi leke olmus. Aman dikkat kizlar, tuylerden kurtulcaz derken guzelliginizden olmayin.
kızlar tavsiyem birkaç seans lazerle azaltıp iğneliye gidin.
ben 6 seans lazere gittim.%100 memnun kaldım diyemem ama %60-%70 kıllar gitti.
balgatta hastane.güvenilir biryer,2 ayda bir gidiyordum.kılların çoğu çıkmıyordu.
3 ay sonra çıkanlar çıktı.yani yaptırırken anlamıyorsunuz iyi gelip gelmediğini
biraz ara verin o zaman çıkacaklar çıkıyor.
isterseniz ismini veririm ama dediğim gibi iğneli daha iyi
başka yerde yaptıranlar içinde karşılaştırma yapmak için alexandrite epicare cihazıyla kaçta atış
yaptıklarını paylaşabilirim.genelde düşük akım çalıştırıyorlar uzatmak için çünkü.
Kızlar sakın lazer epilasyona gitmeyinnnnnn ben 4-5 yıl önce kadar gittim yüzüme ,vücuduma yüzümdeki olan tüyler tamamen kıl olarak tekrar çıktıı ( sonra iğneli epilasyona gittim 2 yıl boyunca onca o şekilde kurtuldumm kıldan tüyden.Lazer epilasyon tüylerii uyandırıp kıl olarak tekrar çıkartıyor
aslında küçük detaylar gibi gözükse de önemli bence. belki sonradan yeniden çıkması ve seans sayıları falan hep bu frekansı ayarlamalarıyla alakalı. hatta izler de. o yüzden söylersen çok iyi olur.
sadece yüzünüz mü yoksa vücudunuz da mı yeniden çıktı?[/QUOT
Vücutta'da çıktı tabi ama yüzüm kadar batmadı gözüme çıkan kıllar.Benden size uyarı ,psikolojiniz iyice bozulur ,tüyleri yok ediyim derken daha çok çıktığını görürseniz şaşırmayın derim...karar sizin tabikide
canım bilgiler için teşekkür ederim. daha önce de gop dendi sen de ümitköy diyorsun. bense kurtuluşta oturuyorum. :)
şöyle daha kolay gidebileceğim yerler arıyorum veya metroyla bi seferde gidebileceğim güzergahta bir yerler...
yine de ümitköy civarında yer arayanlar için faydalı olmuştur. teşekkürler.
ankara'da lazer epilasyon için hastane, klinik/poliklinik önerisine ihtiyacım var. alanında doktoru bulundurmayan bir güzellik merkezi düşünmüyorum.
forumda gezdiğimde çok fazla konu var ve reklam amaçlı üyeliklerden ve çok az sayıda mesajı olan üyelerden geçilmiyor. bu yüzden bu konulara güvenemedim. şöyle deneyimi olan, asla gitme veya mutlaka git diyebilecek veya lazer konusunda önerisi olabilecek, forumda ilk mesajı olmayan27:) birilerinden yorum bekliyorum.
merak ettiğim konular, fiyatlar, seans aralıkları, tüm vücut için mi yoksa seans olarak mı anlaşma, makineler hakkında deneyimler, vs...
Nerde oturuyorsunuz? Medicana var doktoru falan ilgili ve size tüy tipinize göre yapıyolar lazer görmeyecekse görmez diyolar yani illaki müşteri gelsin diye yalan yanlış bilgi vermiyorlar. Tüm vucutu 8 seans 2500 e mi ne yaptrmıştı bi arkadaş. Birde nerde giderseniz gidin yaklaşık 1buçuk 2 ay arayla gidiyorsunuz. Be size tavsiyem lazer ipl olmasın alexadrte yada diroid olsun ipl bitirmio inceltio oda bi işe yaramıyo tecrübelerimden söylüyorum. Eryamana yakınsanız asg tıp merkezi var ben oraya gidiyorum çok ta memnunum medicanayla aynı makinaları kullanıyolar fakat fiyat olarak daha uygun fiyat olarak. Her 3. Seans ta fşyat yüzde 5 düşüo. Son bir bilgi lazer kesin çöZüm değil büyük oranda azaltıyo ama kalan tek tük ler iyice inceldiğinde Lazer görmüyo ve sizi iğneli epilasyona yönlendiriyolar. Medicanada bunu yaptı asg de.
Ben de kurtulusta oturuyorum.
Konunun üstünden baya zaman gecmis.
Bir sey bulabildiniz mi bana onerebileceginiz bir yer var mi?
teşekkürler, evet bitmeyeceğinin farkındayım. ben de o yüzden yönlendirici bir yer arıyorum. önce bitebildiği kadar lazer, sonra kalanlara iğneli. dediğiniz gibi aradan zaman geçmesi gerekiyormuş. 2-3 hafta sonra çağıran yerler çok. ve güven vermiyor. kurtuluşta oturuyorum. medicana nerede?
bir de kalanlar için iğneli öneriliyor. peki en baştan iğneli yapmak kökten çözüm olmaz mı?
öneri almak için konuyu açtım ama henüz üstüne düşme fırsatım olmadı. ilk boşluğa çıktığımda her öneriyi değerlendirip, gerekirse uygun gelenleri tek tek gezip neticelendireceğim ama zaman olarak henüz uygun değilim başlamak için.