Ankara'da lamina diş (yaprak porselen) yapan klinik arıyorum

Merhaba kesinlikle dişhekimi Ankara Çankaya bir git danış derim. Çok güler yüzlü eli hafif birde diş korkusu diye birşey kalmıyor orada

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yaklaşık 2 ay önce 4 dişime yaptırdım..görunum acısından vs cok memnunum..ama zaman zaman sızlıyor hele sert bi şey ısırmak imkansız..yaptıranlarda da böyle sıkıntılar oldu mu acaba...

Çok sağol canım, Çankayada özel bir klinikte yaptırdım. Sana özelden mail attım, bakabilirsin..

Merhaba, benimde dişlerimin yapılması gerekiyor... Kliniğin adresini bana da yazabilir misiniz acaba. Birde halen memnun musunuz yapılan dişlerinizden.

Afedersiniz şimdi gördüm başka bir mesajınızda kliniğin bilgilerini yazmışsınız.. Çok teşekkür ederim.

Merhaba hem fotograflari hem de gittiginiz klinik ve doktor ismini ozelden yazabilir misiniz? Cok tesekkurler simdiden.

Merhaba hem fotograflari hem de gittiginiz klinik ve doktor ismini ozelden yazabilir misiniz? Cok tesekkurler simdiden.
Arkadaslar bende bir öneride bulunmak isterim. Sakine Çıkmaz diş tasarim uzmani kendisi zaten, Ankara Bestekar da klinigi. Öncelikle cok iyi bir insan, güleryüzlü ve işinde de profesyonel. Ben cok takintiliyimdir dis konusunda ama onu tanidigim andan itibaren güven verdi.

Merhaba, bende burdaki yorumlar sonucu Özge hanıma gittim. Empress kaplama yaptırdım ve çok memnun kaldım. Dişlerimi önceki ve sonraki halini ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…