• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da KPSS dershanesi !!

Ben yeni evlendim evlenmeden once is hayatim vardi ama suan yok ve sıkıntıdan patlamak uzereyim ani bir kararla kpss ye hazirlanmaya karar verdim ancak gec kaldigimi dusunuyorum sizce yeni acilan gruplar varmi yazildiginz dersanelerde bi de hangi kurs iyi fiyat onerisi yaparsaniz sevinirim :))

Ben yeni evlendim evlenmeden once is hayatim vardi ama suan yok ve sıkıntıdan patlamak uzereyim ani bir kararla kpss ye hazirlanmaya karar verdim ancak gec kaldigimi dusunuyorum sizce yeni acilan gruplar varmi yazildiginz dersanelerde bi de hangi kurs iyi fiyat onerisi yaparsaniz sevinirim :))

aynı soruyu ben de soruyorum. hangi bölümü bitirdin cnm

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben Ankara da karanfil deki ihtiyaç akademiye gidiyorum hocalardan çok memnunum şu an ki fiyatı nedir bilmiyorum ama ben baya uygun bir fiyata kayıt yaptırmıştım.

Arkadaşlar bende sınav akademiye yazıldım uzun araştırmalar sonunda. Derslerimiz ocak ayında başlayacak. 900 Liradan kayıt yaptırdık 4 arkadaş birlikte gittik. Gideceğiniz dersanenin ders programlarını araştrın bence kesinlikle. Bütün dersler aynı anda başlasın.

Back