Ankara'da karın germe lipo hakkında doktor ve hastane önerileri lütfen

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.144
93
38
Merhaba arkadaşlar aşağı yukarı 10 yıldır karın germe ameliyatı olmak istiyorum ama bir türlü cesaretimi toplayıp olamadım artık cesaretimi topladım ve bu ameliyatı olmak istiyorum Ankara'da beğendiğiniz doktor hastane önerileri verir misiniz lütfen? Teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba bende şu anda araştırma içindeyim Ferruh Bingöl ve Onurkan İdaci ile görüştüm ikisi de iyi ama Onurkan hoca fiyat olarak daha uygun sanırım onda olacam

Merhaba arkadaşlar aşağı yukarı 10 yıldır karın germe ameliyatı olmak istiyorum ama bir türlü cesaretimi toplayıp olamadım artık cesaretimi topladım ve bu ameliyatı olmak istiyorum Ankara'da beğendiğiniz doktor hastane önerileri verir misiniz lütfen? Teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba iki ay önce kombine ameliyat oldum, karın germe de buna dahil. Ankara da prof. Dr. Melike oruç özpostacı var. Çok araştırdık. Alanında en iyisi gerçekten. İlk görüşmemde karar verdim ve bir kaç hafta sonra ameliyat oldum. Bu kadar rahat, ağrısız ve kaliteli bir süreç düşünmemiştim. Melike hocam bir numara ve çok ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

X