Ankara’da kadın doğum doktoru/hastane önerileri

cglyn06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
6
2
26
Merhaba bu başlık vb daha önce de açılmış fakat en güncel şekilde merak ettiğim için açıyorum. Yakın zamanda doğum yapan ya da takipli olanların doktor önerilerine açığım. Gebelik planlıyorum ve sonrasında kararsızlık panik yapmayayım diye şimdiden araştırmaya başladım. Özel Sağlık sigortam olduğu için tercihim özel muayeneden ziyade özel hastanedeki doktorlardan yana. Yardımcı olursanız çok sevinirim memorialde Nesrin fener, Figen beşyaprak isimlerinin önerildiğini gördüm ama çevremde hamile olan ya da doğum yapmış hiç tanıdığım olmadığı için sizlerden öneri ve tavsiye bekliyorumm

Ben özel muayenehane düşünürseniz Fatma Yazıcı Yılmaz öneriyorum genelde ama çoğuna uzak geliyor tabii biz biraz Ankara'nın dışında kalıyoruz galiba

Ben özel muayenehane düşünürseniz Fatma Yazıcı Yılmaz öneriyorum genelde ama çoğuna uzak geliyor tabii biz biraz Ankara'nın dışında kalıyoruz galiba
Özel Muayenehane konusunda daha fazla öneri var sanırım Fatma yazıcı Yılmaz ismini de görmüştüm :) yorumunuz için teşekkürler nerede oturuyorsunuz

Özel Muayenehane konusunda daha fazla öneri var sanırım Fatma yazıcı Yılmaz ismini de görmüştüm :) yorumunuz için teşekkürler nerede oturuyorsunuz
Bana daha rahat geliyor, hastane kalabalığı yok, tahlil yaptırdım geçen 300 TL (aynı tahlili birkaç ay önce hastanede 1800 TL'ye vermiştim) daha hijyenik, bekleme süresi az muayene süresi uzun. Vs vs Etimesguttayım ben

Kayseride yasiyorum ve cok sevdigim doktorum ozelden Ankara Etlik hastanesine gecis sagladi eger dusunurseniz adini yazayim icinize sinmez devlette fikir olsun derseniz
Op.Doktor Dinçer Sümer
İnsani hayata baglayan enerjisi yuksek motivasyonlu bir doktor,harika otesidir

Ya çok teşekkürler öneriniz için devlette de alternatif olmuş oldu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…