Ankarada Jinekolog aryorum, pcoluyum ve bebi istiyorum:)

inciay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
73
2
konuyu iki yerde açtım ama cvp yazan olmadı kızlar yardım lütfen iyi ya da kötü duyumlarınızı yazın lütfen

kızlar ankaradayım ve nerdeyse bi yıldır bebek istiyorum ama bi iyi doktor bulamadım. bn konuşan bi doktor istiyorum sonuçta PCOS işte psikolojik yönüde var bunun:KK43:

tavsiyelerinizi bekliyorum ama hemen çünkü beklemek zor en iyi siz anlarsınız beni
özel hastanede çalışan bi doktor ii olabilir

hımm tabi bu arada EMEKLİ SANDIĞI anlaşmalı olursa hastane tabi bnm için daha iyi ama olmasa da düşünebilirim özel sigortasıyla giden falan da varsa kızlar maliyetiyle yazarsanız çok sevinirim ee tabi birsürü tahlil falan yaptırcam kesin:))

aman yeterki moral veren ve tedavisi sonuç veren bi doktor olsunda maliyet 2. planda bilgim olsun yeter
çok fazla bekletmeyin bni kızlar:)

canım bende poliskistik over vardı dediğin gibi bu rahatsızlıkta en önemli şey moral.yani bebeğinin olucağını bilmek sadece belli süreçlerden geçmek olana kadar.sonuçta en başta rabbim veriyor.zamanı gelince.ben 4 senelik evliyim alllahıma binlerce kere şükür çok büyük bir tedaviye kalmadan hamile kaldım allaha şükür 17 haftalık hamileyim şu anda.iki ayrı dr gittim.raim ağzında yara var dediler.önce buna bakıcaz çok büyük yara sonra bebek kısmına geçicez dediler.bende biraz ara verdim.yarayada herhangi bir müdahelede bulunmadım.sonra gazi hastanesinde dr ahmet erdem var.hocaya gittiğim ilk zamandan beri bana hep şunu söyledi senin önemli bir rahatsızlığın yok bebeğin olucak bu yolda artık beraberiz dedi.p.overde vardı.tahlilerden sonra rahimö filmi istedi.haziran başında filmi çektirdim.bir ay sonra rabbimin izniyle hamile kaldım.inşallah sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma allahım olmayanlarada versin en yakın zamanda.
ben hikayemi anlatmışım burda sana faydalı olsun diye.145 tl muayene ücreti canım ama her gittiğimizde almaz para tok gözlüdür.sadece çok yoğun.herşeyle ilgilenir ama sormadan söylemez mesela.çok bekliyorsun çünkü dediğim gibi çok hastasdı var.
bu arada ikizide var.mehmet erdem oda kadın doğumcu aynı hastanede.gitmek istersen tavsiye ederim.ikiside çok değerli dr.

sakın ümidinide kesme allahım istediği zaman veriyor inan buna.zamanı var demekki daha.hem bu p.o.gerçekten kötü bir şey değil.allah başka dert vermesin.inşallah en yakın zamanda alırız haberlerini.

ay cnm çk saol ya hiçkimse cvp yazmıycak zannetmiştim bi arkadaşım da bahsetmişti ahmet beyden,valla pco çk moralimi bozdu süreç çk gözümü korkutuyo gerçekten ama yazdıkların moral verdi biraz,sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah:) ayrıca teşekkürler:)

canım hacettepede ıkı dr tavsıye edebılırım sana parası bıraz cok ama bı dene ıstersen 1, lutfu onderoglu muanesı 280 2, tımur gurgan 200 ucretı ıkısıde alanında uzman ınternetten arastırabılırsın ınsallah tez zamanda bebeısını kucagına alırsın

ay cnm çk saol ya hiçkimse cvp yazmıycak zannetmiştim bi arkadaşım da bahsetmişti ahmet beyden,valla pco çk moralimi bozdu süreç çk gözümü korkutuyo gerçekten ama yazdıkların moral verdi biraz,sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah:) ayrıca teşekkürler:)
amin canım çok sağol.canım hiç gözün korkmasın rabbim veriyor sonuçta biraz daha zamanı var demekki sen tedavine başla kimbilir belkide uzun sürmez allahım yardımcın olsun.inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebişin olur tez günde.

Ankara'da tavsiye edebileceğim tek jinekolog Ahmet Bostancı'dır. Rahat bir tedavi süreci, rahat bir hamilelik süreci ve sıkıntısız bir doğum istiyorsanız mutlaka Ahmet bey ile tanışın derim ben öyle yaptım ve mutlu son :KK66:)

oh be çok saolun kızlar kimse tavsiyede bulunmıcak sanmıştım araştırcam bu isimleri, çk teşekkürler

cnmcm bende pkolyum drum doç dr serdar oğuz çok sıcak içten bi dr....ben çok memnunum......

konuyu iki yerde açtım ama cvp yazan olmadı kızlar yardım lütfen iyi ya da kötü duyumlarınızı yazın lütfen

kızlar ankaradayım ve nerdeyse bi yıldır bebek istiyorum ama bi iyi doktor bulamadım. bn konuşan bi doktor istiyorum sonuçta PCOS işte psikolojik yönüde var bunun:KK43:

tavsiyelerinizi bekliyorum ama hemen çünkü beklemek zor en iyi siz anlarsınız beni
özel hastanede çalışan bi doktor ii olabilir

hımm tabi bu arada EMEKLİ SANDIĞI anlaşmalı olursa hastane tabi bnm için daha iyi ama olmasa da düşünebilirim özel sigortasıyla giden falan da varsa kızlar maliyetiyle yazarsanız çok sevinirim ee tabi birsürü tahlil falan yaptırcam kesin:))

aman yeterki moral veren ve tedavisi sonuç veren bi doktor olsunda maliyet 2. planda bilgim olsun yeter
çok fazla bekletmeyin bni kızlar:)

Slm canım.. Bende pcosluydum. yıllardır çektim Bekarken süreklı dogum kontrol hapları kullandım.Adet düzensizliği. Evlendikten sonra 1 yıl kendiliğinden olması için bekledik ama her ay hüsran.. Devlet hastaneleri uzatıyor tedaviyi ilaçla cevap vermıyordu bir türlü benimse Beklıycek bi 1 yılım daha yoktu.
süreklı gittiğim doktor Pcos da çok iyi bi hekim. Sadece KİSTLER üzerine calısıyor özellıklede pcos konusunda belgeleri var. Ben ilk Aşılamada hamile kaldım. Ne acı cektim. Ne rahim filmi cekildim. Güler yüzlü Samimi Sıcak. yine ona giderdim. Yine giderim. suan ikiz gebeyim 21 haftalık.Rabbim sanada versin Umudunu yitirme
doktor = Şahap inmez netten bulabılırsın sitesini bi incele istersen danısmak istedigin bişi olursa sorabılırsın
Dualarım seninle Sevgiler kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

X