merhaba ankarada yenimahalle civarında yada başka bir yerde tanıdığınız iyi bir psikolog varmı? gidenler var ise bana özelden mesajda atabilirler. ücretler seanslar hakkında acilen bilgi almam lazım...lütfen bayanlar çevrenizde tanıdıklarınızın gittiği varsa onlardan da öğrenebilirizsiniz cevaplarınızı bekliyorum..
Maalesef ben de gittim ve uzun süre sonunda bana faydası olmadığını farkettim. Zamanım da param da boşuna gitti. tavsiyeediyorum.com a yorum yazmak için kendisi danışanlarına rica etmektedir. 3-5 seans zaten form doldurmakla geçmektedir. Ayrıca kendisi mesleki etik kurallarına uygun davranmamaltadır. Şuan başka bir psikiyatırdan yardım alıyorum ve ilk seanstan itibaren sorunumu net olarak tanımladı. İlk seanstan sonra faydasını gördüm ve sürekli gitme ihtiyacıduymuyorum. Mehmet Emin Kızgın net olarak sorununuzu söyleyemediği için sorunlarınıza da çözüm üretemiyorsunuz. Mehmet emin kızgına giderek vaktinizi boşuna harcamayın. Son yıllarda Tv veradyolarda parlamasının nedenini anlamak çok güç değildir. En öncelikli psikolog rtik ve ilkelerine uygun davranmayan birpdikologtan kimseye fayda geleceğinifüşğnmüyorum.