Ankara'da iyi bir özel yurt arıyorum

Hanna3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
111
3
Kızlar lütfen yardım edin Ankara'da iyi bi yurt arıyorum ama tek kişilik odası olan ve banyosu da odanın içinde olan bir yurt arıyorum tavsiye ettiğinz var mı ? Bir de tek kişlk yurtların fiyatları ne kadar ?

Kızlar lütfen yardım edin Ankara'da iyi bi yurt arıyorum ama tek kişilik odası olan ve banyosu da odanın içinde olan bir yurt arıyorum tavsiye ettiğinz var mı ? Bir de tek kişlk yurtların fiyatları ne kadar ?

Canım hayırlı olsun :)
Hangi üniversiteyi kazandın bilmiyorum ama benim en yakın arkadaşım Ankara'da okuyor. 2 sene özel yurtta kaldı.
Yanlış hatırlamıyorsam tek kişilik odalar da vardı yurtta. Yurt biraz pahalı ama çok güzel.
Özel Çankaya Kız Öğrenci Yurdu ismi.
Bak istersen.:KK34:

Canım hayırlı olsun :)
Hangi üniversiteyi kazandın bilmiyorum ama benim en yakın arkadaşım Ankara'da okuyor. 2 sene özel yurtta kaldı.
Yanlış hatırlamıyorsam tek kişilik odalar da vardı yurtta. Yurt biraz pahalı ama çok güzel.
Özel Çankaya Kız Öğrenci Yurdu ismi.
Bak istersen.:KK34:

Teşekkür ederim :)
Okulun her yere servisi varmış pek sıkıntı olcağını düşünmüyorum o konuda.İnternetten bi bakıyım en kısa zamanda gidicem zaten tam olarak fiyatını biliyo musun?

Teşekkür ederim :)
Okulun her yere servisi varmış pek sıkıntı olcağını düşünmüyorum o konuda.İnternetten bi bakıyım en kısa zamanda gidicem zaten tam olarak fiyatını biliyo musun?

Rica ederim :)
Canım yanlış hatırlamıyorsam 4 kişilik odalar 720 civarı falandı.
Biraz yüksek gelebilir fiyatlar ama ben de baktım netden yurt gerçekten çok güzel.
Bir de Ankara'nın da büyük şehir olması fiyatları etkiliyor sanırım.

Rica ederim :)
Canım yanlış hatırlamıyorsam 4 kişilik odalar 720 civarı falandı.
Biraz yüksek gelebilir fiyatlar ama ben de baktım netden yurt gerçekten çok güzel.
Bir de Ankara'nın da büyük şehir olması fiyatları etkiliyor sanırım.

4 kişilik 720 fazlaymıs 2 kişilik falan olsa iyi de :) 800'e falan tek kişilik bulamaz mıyım ki acaba ?

4 kişilik 720 fazlaymıs 2 kişilik falan olsa iyi de :) 800'e falan tek kişilik bulamaz mıyım ki acaba ?

Canım araştır sen bulunur İnşAllah.
Bir şeyi merak ettim canım affına sığınarak soruyorum.
Neden tek kişilik odaları düşünüyorsun?
Emin ol 3-4 kişilik odalar da çok iyi :)
Ben 4 kişilik odada kaldım bir yıl ve gerçekten çok güzel oluyor,çok eğlenceli geçiyor vakit.
Tek başına sıkılmaz mısın?:KK31:

Merhaba forumda tesadüfen yazınızı gördüm.Benim bildiğim kadarıyla Belediyenin kız öğrenci yurdu var hem fiyatı uygun hemde güvenilir bir yer ama tek kişilik oda durumu bilmiyorum.Eğer düşünürseniz ulaşabileceğiniz kişiler konusunda yardımcı olabilirim.

Canım araştır sen bulunur İnşAllah.
Bir şeyi merak ettim canım affına sığınarak soruyorum.
Neden tek kişilik odaları düşünüyorsun?
Emin ol 3-4 kişilik odalar da çok iyi :)
Ben 4 kişilik odada kaldım bir yıl ve gerçekten çok güzel oluyor,çok eğlenceli geçiyor vakit.
Tek başına sıkılmaz mısın?:KK31:

Ah ah bende isterdim 3-4 kişilk oda da kalmak ama benim tuvalet sıkıntım var ben rahat edemiyorum birileri varken bu durumu atlatabilmem için 2 kişilk odalar düşünmeye basladım

Merhaba forumda tesadüfen yazınızı gördüm.Benim bildiğim kadarıyla Belediyenin kız öğrenci yurdu var hem fiyatı uygun hemde güvenilir bir yer ama tek kişilik oda durumu bilmiyorum.Eğer düşünürseniz ulaşabileceğiniz kişiler konusunda yardımcı olabilirim.

Yani dediğiniz devlet yurtları mı?

Ah ah bende isterdim 3-4 kişilk oda da kalmak ama benim tuvalet sıkıntım var ben rahat edemiyorum birileri varken bu durumu atlatabilmem için 2 kişilk odalar düşünmeye basladım

Canım 3-4 kişilik tuvaletli odaları düşün derim.
Tuvalet sonuçta bu insanlık hali.
Arkadaşların seni anlayışla karşılar emin ol.
Sana şöyle diyeyim aslına bakarsan ben de ilk gideceğim zamanlar çok çekiniyordum bu konudan.
Ben herkesin olduğu odada nasıl yaparım büyük tuvaletimi,en iyisi tutayım eve gelince yaparım diyordum annemlere. :KK9:
Ne salağım dimi? :KK9:
İnsan ölür ya. :KK9:
İlk günler çekinirsin ben de öyle olmuştum,sonra alışıyorsun.:KK34:

Yani dediğiniz devlet yurtları mı?

Bildiğim kadarıyla belediyenin kendi bünyesinde olan bir yurt sizden bazı evraklar istiyorlar normal yurtların yarı fiyatı ücretle kayıt yaptırıp kalabilirsiniz.Hatta durumu çok kötü olan öğrenciler başvurularında durumunu belirtiği zaman bel.meclisinden karar çıkarılıp ücretsizde kalınabiliniyor.

Canım 3-4 kişilik tuvaletli odaları düşün derim.
Tuvalet sonuçta bu insanlık hali.
Arkadaşların seni anlayışla karşılar emin ol.
Sana şöyle diyeyim aslına bakarsan ben de ilk gideceğim zamanlar çok çekiniyordum bu konudan.
Ben herkesin olduğu odada nasıl yaparım büyük tuvaletimi,en iyisi tutayım eve gelince yaparım diyordum annemlere. :KK9:
Ne salağım dimi? :KK9:
İnsan ölür ya. :KK9:
İlk günler çekinirsin ben de öyle olmuştum,sonra alışıyorsun.:KK34:

Evet 2 kişilik odaya karar verdim alışmam lazım dediğin yurdu aradım sana ne kadar teşekkür etsem az görüştüm fiyat aldım babama söyledim babam tamam olur dedi nasıl mutlu oldum anlatamam en kısa zamanda gitcez ama umarım dolmaz çok korkuyorum dolmasından bi de başka bi yurt daha var aklımızda ona da bakcaz bakalım ne olacak :)

Bildiğim kadarıyla belediyenin kendi bünyesinde olan bir yurt sizden bazı evraklar istiyorlar normal yurtların yarı fiyatı ücretle kayıt yaptırıp kalabilirsiniz.Hatta durumu çok kötü olan öğrenciler başvurularında durumunu belirtiği zaman bel.meclisinden karar çıkarılıp ücretsizde kalınabiliniyor.

muhtemelen ben o yurtlarda kalamam gibi özel yurt olması lazım galiba biraz görselliğe önem veriyorum :)

Evet 2 kişilik odaya karar verdim alışmam lazım dediğin yurdu aradım sana ne kadar teşekkür etsem az görüştüm fiyat aldım babama söyledim babam tamam olur dedi nasıl mutlu oldum anlatamam en kısa zamanda gitcez ama umarım dolmaz çok korkuyorum dolmasından bi de başka bi yurt daha var aklımızda ona da bakcaz bakalım ne olacak :)

Ayy canım benimm çok sevindim :)
Sana yardımım olduysa ne mutlu bana :)
Odanı ayırt eğer o yurtta kesinlikle kalmaya karar verdiysen canım.
Benim arkadaşım öyle yapmıştı.
Oda dolar yer kalmaz diye düşündüğü için yurdun hesap numarasını alıp bankadan para havale etmişti.
Sen de öyle yapabilirsin.
:KK34:

Ayy canım benimm çok sevindim :)
Sana yardımım olduysa ne mutlu bana :)
Odanı ayırt eğer o yurtta kesinlikle kalmaya karar verdiysen canım.
Benim arkadaşım öyle yapmıştı.
Oda dolar yer kalmaz diye düşündüğü için yurdun hesap numarasını alıp bankadan para havale etmişti.
Sen de öyle yapabilirsin.
:KK34:

Gerçekten çok yardımın olduuu :) aradık dün pazar günü gelicez dedik babam isminide söyledi umarım dolmaz pazara kadar ya :KK43:

Gerçekten çok yardımın olduuu :) aradık dün pazar günü gelicez dedik babam isminide söyledi umarım dolmaz pazara kadar ya :KK43:

Canım merak etme dolmaz.:KK34:
Çünkü kazanan öğrenciler genelde kayıt zamanına yakın gidiyorlar kazandıkları şehirlere.
Sen erkenden gidiyorsun hatta avantajın bile olacaktır emin ol.
Gidince yatağını da seç odada,yatağının üstüne isminin yazılı olduğu küçük bir not kağıdı iliştir istersen.
Ben öyle yapmıştım geçen sene.
Odaya ilk giren bendim hemen yatağımı seçmiştim. :KK1:

Canım merak etme dolmaz.:KK34:
Çünkü kazanan öğrenciler genelde kayıt zamanına yakın gidiyorlar kazandıkları şehirlere.
Sen erkenden gidiyorsun hatta avantajın bile olacaktır emin ol.
Gidince yatağını da seç odada,yatağının üstüne isminin yazılı olduğu küçük bir not kağıdı iliştir istersen.
Ben öyle yapmıştım geçen sene.
Odaya ilk giren bendim hemen yatağımı seçmiştim. :KK1:

Evet evet öyle yapıyım o zaman bendeee hemen seçiyim yatağımı :KK52:
Sen ankarada mısın bu arada arkadasım kaldı demiştin sen başka yurtta mısın ?

İki kişilik oda ne kadar acaba

X