• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları ankarada iyi bir kreş

casperayse

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
162
93
623
Ankara
arkadaşlar ücretsiz izindeyim.yakında işe başlayacağım.ankarada yeniyiz.burada bebeğimi verebileceğim çok iyi bir kreş tavsiye edermisiniz.yeterki kızıma iyi baksınlar parası önemli değil.lütfen cevap yazarmısınız..

bu arada kreşe verdiğimde bebeğim 15 aylık olacak inşallah.0-2 yaş grubunu alan bi kreş olmalı.cevap bekliyorum kızlar lütfen..zor durumdayım.

ankarada nerde oturduğunuzuda yazarsanız belki yardmcı olucak arkadaşlar çıkar...

bebeğiniz küçükmüş zaten bence araştrn ve semtinize en yakın kreşlerden bir seçim yapın malum ankara trafiği çocuğun zamanı yollarda geçmesin

evim öveçlerde,işyerim çevre ve orman bakanlığı yani beştepe yenimahallede.bebeğini kreşe verip memnun olanlar nolur yazın.sıkıntıdan kafayı yicem.bakıcı bulamadım kreşler için de hiç iyi şeyler duymuyorum.istifa etmeyi bile düşündüm ama tek maaşla imkansız:(((

Son düzenleme:
neşe erberk anaokulu or-an şubeyı tavsıye ederım.kızızm orada cok mutlu ve 1,5yastan ıtıbaren alıorlar.fıyatta cok makul.sevgiler

Back