ankarada iş arayanlar

merhaba ysl_cinema :)
aslında dün uzun zamandır ilk defa siteye girdim ve ankarayu tanımak amacıyla bir soru yönelttim, ama burdan iş imkanı bulabileceğim aklıma gelmezdi. bugün de gelen mesaj var mı diye kontrol etmek istemiştim ki sizin mesajınızı gördüm. Ve bugün de iş başvurularına adamıştım kendimi. Ben Ankara'ya geleli 20 gün oldu, ve yaklaşık 10 sene buralıyım. Daha önce İzmir'de yaşıyordum. Ankara'da çalışmayı çok istiyorum, 35 yaşındayım ve 4 yıllık işletme fakültesi mezunuyum, Etimesgutta oturuyorum,12 yaşında bir oğlum var. En kısa zamanda çalışmaya başlamak istiyorum. Ne iş olsa yaparım diyemeyeceğim :) Mizacıma ve yeteneklerime uygun bir iş bulup çalışmak istiyorum, hareketli, neşeli, güleryüzlü bir mizaca sahibim. bu anlamda insan kaynakları, halkla ilişkiler alanında veya mağazacılık sektöründe çalışmak istiyorum, daha önce satış pazarlama odaklı çalıştım hep, ama bir süredir çalışmıyorum, ankaraya yeni tayin olduk, malum tayin bir yıkım... maddi açıdan tam bir yıkım... en kısa zamanda hem eve destek olmak amacıyla hem de kişisel tatmin ve sosyal bir çevre edinmek amacıyla iş bulmak ve çalışmak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Sizden haber bekliyorum. Teşekkür ederim .

cnm 2 kişi mi hazırlayacağız yoksa tek mi tek kişiyse beceremem biliyorum

canım tek kişi hazırlanacak şu an da bi erkek yapıyor yemekleri ama lezzetinden memnun değillermiş

canım öyle bi zamanki iş bulmak çok zor biliyorsun...eskiden eşe dosta çok iş bulurduk bu nedenle bu konuyu açtım yardımcı olabilme umuduyla...eşime söylerim ben özelliklerini o da görüştügü firmalara sorar...kısıtlı zamanda kesin gönlünüze göre bir iş bulurum diyemiyorum...ben buldugum işleri yazarım buraya özellerinizede yazarım hoşunuza giden olursa görüşürüz konusuruz...zaman darlıgı sıkıntı oluyor...kriz öncesi bir fabrika kurulucaktı,inşaat kriz nedeniyle yarım kaldı suan devam etmekte mayısı bulur acılması oraya çalısan alınacak halka ilişkiler sekreter ihtiyacı var ama mayısı bulacak açılması...o zamana kadar buldugum işleri yazacagım inşallah yardımcı olabilirim

mismarla hangi üniversite mezunusun ? hangi sektörde kaç yıllık tecrüben var ?

dumlupınar üniversitesi işletme fakültesi mezunuyum. kozmetik, sigorta ve eğitim sektörlerinde satış pazarlama ve müşteri temsilciliği konusunda toplamda 3 yıl, ayrıca özel bir eğitim kuruluşunda idari işler konusunda 2 yıl tecrübem var.

arkadaslar araştırıyorum işleri,ama çogu yer ihtiyacı olmadıgını söylemiş sanırım kriz nedeniyle:gitme:

zirem.06 simit sarayında garsonluk yapabilir misin ?

merhaba ysl_cinema
malum kriz nedeniyle herkes geçim derdinde ben mesajını bugün gördüm umarım bana yardımcı olabilirsin 5 kişiliik bi ailenin bireyiyim ewde ben hariç herkes borç batağında ve evde çalışan ablam 3 gün önce işten çıkarıldı aylardır bi iş arıyorum ama güvenilir bş yer malesef yok bana yardımcı olursan çok sevinirim

canım ögrenci misin sen ögrenci yazıyor profilinde nasıl çalışacaksın ?

bende ıs arayanlardanım bugunlerde sureklı basvuru dolduruyorum cv gonderıyorum bır donus olmadı bakalım ne olcak

geçen sene mezun oldum lise bitti maddi imkansızlıktan dolayı üni. başlayamadım

üni okumak istiyorsan ilk önce kariyer hedefine yönel bence,üni okumak maliyetli ama bir çok burs alma şansın var heleki başarılı bir ögrenci olursan daha da çok burs alıyorsun,okudugun bölüm ile ilgili özel ders verebilirsen para da kazanabilirsin, okul yönünde devam etsen hayatın için daha iyi olur , okumamaya kesin eminmisin

zaten yurt dışında bi burs kazanmıştım fakat pasaport vize işlemlerini karşılayamadığım için bi daha ki seneye kaldı hem zaten çalışmak istemekte amacım hem biraz para biriktirmek hemde aileme az da olsa katkıda bulunmak

mrb bu konuda banada yardımcı olur musunuz ?
ayrıntıları isterseniz özelden paylaşabilirim....

arkadaşlar inanın çok zor durumdayım hala bir iş bulamadım ev temizliği büro temizliği olur ya da çay kahve servisi yardımcı olun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…