- Konu Sahibi ysl_cinema
-
cnm 2 kişi mi hazırlayacağız yoksa tek mi tek kişiyse beceremem biliyorum
merhaba ysl_cinema :)
aslında dün uzun zamandır ilk defa siteye girdim ve ankarayu tanımak amacıyla bir soru yönelttim, ama burdan iş imkanı bulabileceğim aklıma gelmezdi. bugün de gelen mesaj var mı diye kontrol etmek istemiştim ki sizin mesajınızı gördüm. Ve bugün de iş başvurularına adamıştım kendimi. Ben Ankara'ya geleli 20 gün oldu, ve yaklaşık 10 sene buralıyım. Daha önce İzmir'de yaşıyordum. Ankara'da çalışmayı çok istiyorum, 35 yaşındayım ve 4 yıllık işletme fakültesi mezunuyum, Etimesgutta oturuyorum,12 yaşında bir oğlum var. En kısa zamanda çalışmaya başlamak istiyorum. Ne iş olsa yaparım diyemeyeceğim :) Mizacıma ve yeteneklerime uygun bir iş bulup çalışmak istiyorum, hareketli, neşeli, güleryüzlü bir mizaca sahibim. bu anlamda insan kaynakları, halkla ilişkiler alanında veya mağazacılık sektöründe çalışmak istiyorum, daha önce satış pazarlama odaklı çalıştım hep, ama bir süredir çalışmıyorum, ankaraya yeni tayin olduk, malum tayin bir yıkım... maddi açıdan tam bir yıkım... en kısa zamanda hem eve destek olmak amacıyla hem de kişisel tatmin ve sosyal bir çevre edinmek amacıyla iş bulmak ve çalışmak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Sizden haber bekliyorum. Teşekkür ederim .
mismarla hangi üniversite mezunusun ? hangi sektörde kaç yıllık tecrüben var ?
ok canım teşekkür ederim şimdiden...
merhaba ysl_cinema
malum kriz nedeniyle herkes geçim derdinde ben mesajını bugün gördüm umarım bana yardımcı olabilirsin 5 kişiliik bi ailenin bireyiyim ewde ben hariç herkes borç batağında ve evde çalışan ablam 3 gün önce işten çıkarıldı aylardır bi iş arıyorum ama güvenilir bş yer malesef yok bana yardımcı olursan çok sevinirim
rica ederim canım, geç yazıyorum kusura bakma, bana cv ni yollarmısın özelden ?
canım ögrenci misin sen ögrenci yazıyor profilinde nasıl çalışacaksın ?
geçen sene mezun oldum lise bitti maddi imkansızlıktan dolayı üni. başlayamadım
üni okumak istiyorsan ilk önce kariyer hedefine yönel bence,üni okumak maliyetli ama bir çok burs alma şansın var heleki başarılı bir ögrenci olursan daha da çok burs alıyorsun,okudugun bölüm ile ilgili özel ders verebilirsen para da kazanabilirsin, okul yönünde devam etsen hayatın için daha iyi olur , okumamaya kesin eminmisin
merhaba kızlar...malum kriz nedeni ile çok kişi işsiz kaldı... Ankara da olup iş arayan varsa benimle iletişime geçsin.Eşimin işi gereği çevresi çok ve iş ayarlayabiliriz.özellikle işe çok ihtiyacı olnalar msj atarsa sevinirim.İlgilenen olursa bana dönsün yardımcı olabilirsem mutlu olurum hoşçakalınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?