• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankarada iş arayanlar

slm arkadaşım iyi geceler.iş konusunda yardımcı olabileceğini söylemişsin inan çok fazla ihtiyacım var mutlaka bana yaz rica ediyorum.teşekkürler.iyi geceler.

Merhaba ben YEMİNLİ ing.-tr. mütercim tercümanıyım. evden ceviri yapıyorum....
msn üzerinden. Mayısta evleniyorum.O nedenle çok ihtiyacımız var yuva kurmak zor iş.
Eğer çeviri işi olursa talibim.

meraba eşimin elinden hertürlü iş geliyor çok çalışıyor ama maaşını alamıyor maaşını düüzenli alabileceği bir iş bulmamıza yardım ederseniz çok memnun oluruz şu an pimapen de gözde bir eleman amammaş alamayanca olmuyo tabiki evimiz kira yeni bebeğimiz oldu tek istediğimiz ğüvenceli bir iş şimdiden tşekürler

bende iş arıyorum şöyle düzenli çalışma saatleri olan bir iş ofis ,organizasyon gibi olabilir sağlık sektöründe çalışmayı düşünmüyorum medikal ve laboratuvar olmasın yeter teşekkürler

merhaba kızlar...malum kriz nedeni ile çok kişi işsiz kaldı... Ankara da olup iş arayan varsa benimle iletişime geçsin.Eşimin işi gereği çevresi çok ve iş ayarlayabiliriz.özellikle işe çok ihtiyacı olnalar msj atarsa sevinirim.İlgilenen olursa bana dönsün yardımcı olabilirsem mutlu olurum hoşçakalınopuyorumnanaktan

MRB 4 yıldır ankara dayım ön muhasebe konusunda tecrübeliyim sincan organize sanayide iş arıyorum lütfen bana yardımcı olursanız çok memnun olurum

Arkadaşım internetten elemanonline sitesine mesela bakabilirsin tecrübende var ne güzel.Hep deneyim istedikleri için ben başvuramıyorum bile.Ön muhasebe işini öğrenmek istiyorum.Bana öğretir misin öğretmenim işsizim :30:Biz de Elvankentte oturuyoruz.İnşallah rahat edebileceğin rahat bir iş denk gelir.

anladım canım . su ara düşünüyorum derken kısa süreli bir iş mi istiyorsun ? eşim şu an uyuyor yarın konusurum onunla , sekreterlik mi düşünüyorsun yine ? sana hangi işler uygun olur? iş kesin bulunurda iş saatleri uygun olmayabilir sana onu söyledigin iyi oldu. ben yarın konusayım eşimle aksam 9 gibi seni bilgilendiririm canım.inşallah sana uygun bi iş bulabiliriz

slm canım bende temizlik işine gidiyorum en az 5 yıllık tecrubem var ankaradayım yardımcı olursan bnada sevinirim:((((

Back