ankarada iş arayanlar

ysl_cinema

ATATÜRK'ümü çok seviyorum
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
1.050
6
116
43
Ankara
merhaba kızlar...malum kriz nedeni ile çok kişi işsiz kaldı... Ankara da olup iş arayan varsa benimle iletişime geçsin.Eşimin işi gereği çevresi çok ve iş ayarlayabiliriz.özellikle işe çok ihtiyacı olnalar msj atarsa sevinirim.İlgilenen olursa bana dönsün yardımcı olabilirsem mutlu olurum hoşçakalınopuyorumnanaktan

Canım ben düşünüyorum..Ama iş nedir bilemediğim için yorum yapamıyorum..Şu an çalışmıyorum.Daha önce sekreterlik yaptım.Ana santrallerde çalıştım.Şu ara çalışmayı düşünüyorum.Tabi uygun bir iş bulursam.Yanlız çalışma saatleride uygun olmalı.Mesela sabah 9 akşam 6 falan.Evliyim ve 2 çocuk annesiyim.Uygun bir iş olursa düşünürüm..

anladım canım . su ara düşünüyorum derken kısa süreli bir iş mi istiyorsun ? eşim şu an uyuyor yarın konusurum onunla , sekreterlik mi düşünüyorsun yine ? sana hangi işler uygun olur? iş kesin bulunurda iş saatleri uygun olmayabilir sana onu söyledigin iyi oldu. ben yarın konusayım eşimle aksam 9 gibi seni bilgilendiririm canım.inşallah sana uygun bi iş bulabiliriz

cnm bende işsizler kervanındanım ve inanılmaz sıkıntıdayız ve borçlar yığıldı ne yapacağım bilmiyorum.ben 8-9 senedir evlere temizliğe gidiyorum ama şu sıralar iş yok ne yazıkki yardımcı olursan çok sevinirim.

zirem temizlik işi değilde normal düzenli bir iş bulabilirim canım,hangi saatler arasında çalışabilirsin nasıl bi iş istiyorsun biraz özelliklerini yazarsan sevinirim

sabah 8.30-9 akşam 5 arası bir iş olabilir ama senelerdir temizlik işindeyim çay kahve serviside olabilir büro temizliği olur bilemiyorum ama namusumuzla kazanacağımız bir iş olsunda yıllarca neler gördüm anlatsam inanmazsın çok çektim seni bunaltmayım cnm ya

az çok tahmin edebiliyorum canım:1no2: bana biraz zaman gerekli senide ferhundeyi de bilgilendirecegim.eşime akşam söylücem o da iş yaptıgı kişilerle görüşsün bu bir haftayı bulur sanırım.inşallah yardımcı olacagım size,haber verecegim

Kısa süreli düşünmüyorum canım..Uzun vadede çalışmak istiyorum..Daha önce sekreterlik yapmıştım yine sekreterlik olabilir.Yada bilgisayarla ilgili bir işte olabilir.Girdi çıktı falan gibi aslında bu daha iyi olur benim için.Çünkü sekreterlik mesleğini seviyorum ama neler gördüm neler o yüzden şöyle doğru düzgün bilgisayar başında bir iş olursa daha çok sevinirim canım.Yapacağım iş bana bir kere gösterilsin yeter.Çok çabuk öğrenirim ve işimde prensipli ve disiplinli çalışırım..10 yıldır çalışmıyorum ama iş konusunda kendime aşırı güvenim var bunuda belirteyim.Geçen sene 5-6 tane iş görüşmesine gittim.Hepsi aradı gelin başlayın diye ama ya maaş azdı ya çalışma saatleri uymadı yada iş kafama yatmadı.O yüzden giremedim.Daha öncede yazdığım gibi 2 çocuğum var.Çalışma saatlerinin uygun olması lazım bana.Daha çocuklara bakıcı araştırmadım.Ama iş konusunda altını çizerek söylüyorum kendime sonsuz güveniyorum..İlgilendiğin için çok teşekkür ederim canım..

rica ederim canım.prensipli ve disiplinli çalışacagınıza eminim...ben size referans olmuş oluyorum beni küçük düşürecek,güven sarsacak şeyler yaşamıyacagımıza inanıyorum...1 hafta içinde haber verecegim size...kızlar eşimli konuştum şimdi bana yaşınız ve iş tecrübeniz gerekli yani kaç sene çalıştınız,?? beni bilgilendirin,

ben 29 yaşındayım cnm 8-9 yıldır temizlik sektöründe çalıştım.keçiörende oturuyorum cnm özelden mesaj atamıyorum.eğer iyi bir iş bulabilirsek minettar kalırız sana

yaa kızlar nasıl güvenebiliyorsunuz ki anlamadım doğrusu.
ben nedense güvenemiyorum bu tür iş ilanlarına.
çok dikkatli olun lütfen tv neler görüyoruz,izliyoruz.

haa buarada eşinizle sıkıntılı günler yaşamıştınız umarım atlatabilmişsinizdir.
eşinizden şiddet görmüştünüz,kalbinizin kırıkları umarım tamir olmuştur.

Son düzenleme:
bu işsizlikte geçim sıkıntısında ne yapmalıyız tabiki herkese tam anlamıyla güvenemezsin ama bir insanı tanımadanda güven ya da güvensizlik duygusu nasıl oluşabilir ki

teşekkür ederim, haklısın güvenmek çok zordur...ben iyi niyetle yazdım ama yanlıs anlayanlar varsa hiç ilgilenmesinler msj da atmasınlar lütfen...sen kendini göre haklısın ama benide rencide etmeye hakkın yok

cnm hangi konuda rencide olduğunu pek anlayamadım.
eşinle aranızda olan problemi sorduğum için mi yoksa.
güzelim sen zaten bunla ilgili konu açmışsın ,bilemem kaç bin kişi okumuş buna yorum yapmış.
neden rencide olasın ki?anlamadım:uhm:

canım onla ilgili değil, işle ilgili yorumuna yazmıştım kötü hissettim kendimi

burda seni rencide edecek bi durum yok.senin kişiliğine hakaret etmedim ki ben.
bu konuyu başka bi arkadaş açmış olsaydı ,sanada derdim arkadaşım dikkatli ol,herkeze güvenme diye.
gerçekten kötü bi zamanda yaşıyoruz.hele sanal ortamda neler olyor.bilmiyorum ben öyle herkeze güvenen bi tip değilim,sanırım doğrusuda budur.mutlaka iyi niyetle yaklaşmıssındır ama bu sana güvenmeliyim anlamına gelmiyor.gün geliyor insan yıllardır bir yastığa baş koyduğu kocasına bile güvenemiyor.

[B]haaa bu güvensizlikle hiç bir yerde iş bulamayacağım anlamınada gelmiyor.
ben sadece sanal ortamdaki tekliflere güvenmiyorum.
bana sıcak gelmiyor.
ama belli bir kurumda gidip iş görüşmesi yapılabilir,iş verenle yüz yüze görüşülebilir.[/B]

Son düzenleme:
hmm...biraz fevri davrandım galiba özür dilerim canım ya haklısın bu zamanda kimseye güven olmuyor bende güvenemiyorum kimseye uyarmakta haklıydın sen kusuruma bakmaa.s.

arkadaslar kimse yazmasın artık buraya...ben zirem.06 ve ferhundeye bulmaya çalısacagım...güven duymadan bende referans olmam önce görüşürüz konusuruz tanırız biraz birbirimizi o sekilde olur... kızlar bi iş buldum ama bilmiyorum yapabilir misiniz? yemek yapacaksınız ostimde bir şirketin 20-25 kişilik çalısanına ögle yemegi hazırlayıp onu topluyacaksınız.işiniz bu olacak.iş çalısma saatide olmamıs oluyor yemekten sonra bulasıkları toplarsınız ve eve gidersiniz .böyle bi iş var şimdilik ...eşimi çok üsteleyemiyorum ben yazıcam size o bana söyledikce konusurum firmalarla dedi...düşünürseniz birbirimizede güvenirsek eşinizile ailecek gider bakarsınız firmaya konusursunuz ayrıntılı gözünüz tutarsa onaylarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…