• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada ilaçları daha uygun aldığınız bi yer var mı?

iwy7

hayat seni seviyorum
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
1.117
471
648
Herkese merhaba ben yine başlıyorum kızlar.
Bu 3. olacak inşallah son olur. 2. tedavimde müjdeyi almıştık ama beni bırakıp gitti malesef. Bu sefer mikrodoz uzun protolle başlıyoruz bakalım. Şu an dostinex kullanıyorum 24. gün lucrine başlıycam bu engebeli yola tekrar çıkıyorum hayırlısıyla. Çarşamba günü raporum çıkcak ilk kez rapordan yaralanıyorum. Dolayısıyla hiç anlamıyorum bu işlerden. İlaçlar için % kaç ödüyoruz Bana 15 kutu menegon, lucrin, ovitrelle ve crinone yazmış. Sizce ne kadar tutar. Ona göre hazırlıklı olalım. Ayrıca bu ilaçları daha uygun fiyatla alabileceğimiz bi eczane veya ecza deposu bilen var mı? Şimdiden hepinize teşekkürler

ilaçların %60 ını ödüyorsun,eskiden %20 idi ama malesef yeni kanun böyle sanırım 1000tl tutar,ayrancıda oyman eczanesi var.Orda herzaman bulabilirsin.istersen özele yaz sana tel vereyim.Zaten her eczanede aynı fiyat ama eczanelerde hep ilaç olmuyor.Ayrıca sana bir akıl vereyim doktorun ilaç dozunun sonuna kadar yazsın.Ben ikinci denememde öyle yaptırdım.elimde bir tüp bebeklik daha ilaç var.Şuan 5 aylık hamişim.Ekim geçsin ilaçları geri vereceğim.Sevgiler.

Back