Uyarı almamak için tartışmaya katılmak istemiyorum ama ben burada ankaradaki uzmanlarda sunu farkettim. Burada üye olup rakip gördükleri uzmana gitmiş memnun kalmamış müşteri gibi yorum yazıyorlar. Mesela bir tanesi ben sormadıgım halde bana birkaç uzmana hakaret içeren paragöz beş para etmez gibi şeyler yazdığı bir özel mesaj atmıştı bende yönetime şikayet etmiştim. Bakıyorum ayni kişi bir hafta önce juliayaya gittim memnun kalmadim bir hafta sonra sevdaya gittim memnun kalmadim bir başka hafta rose guzellike gittim memnun kalmadim yazıyor. Bu uzmanlar biz sordugumuzda bu kadar doluyken nasıl ayni kişi hepsine yakin tarihlere randevu alabiliyor ? Kendisine rakip gördüğü kişiyi sahte hikayelerle burada karalamalar yapan kişiler var bence. Bunu farkediyorum. Ben bir suru yer denemiş biri olarak söyliyim herkesin ayni kişiden memnun olması ve olmamasi imkansız. Ben eskiden bıyık bolgemde iz bırakan kişinin bile adını yazıp hakaret etmedim. Burada bazı üyeler memnun kalmamış gibi degilde o kişiden nefret ediyor intikam aliyor gibi yazıyorlar. buradaki uzmanlar arasında bu rekabet durumu cok var. Ben sevgi hanımdan memnun kaldım ama bu herkesin kalacağı anlamına gelmez. Diyelim biri memnun kalmadı o kişiye hakaret etme hakki da vermez. Yani bence ifadelerimize dikkat edersek haklıyken haksiz duruma düşmeyiz. Birde kadınlar kulübü birbirimize yardmcı olmamız için varken bunu doğru yonlendirmeliyiz.